Gminny Zespół Oświaty w Chojnicach ogłasza przetarg
- Adres: 89600 Chojnice, ul. 31 Stycznia
- Województwo: pomorskie
- Telefon/fax: tel. 523 972 246 , fax. 523 972 246
- Data zamieszczenia: 2018-11-09
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Gminny Zespół Oświaty w Chojnicach
ul. 31 Stycznia
89600 Chojnice, woj. pomorskie
tel. 523 972 246, fax. 523 972 246
REGON: 9164546000000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.gminachojnice.com.pl
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Sukcesywne dostawy mięsa i wędlin do stołówek szkolnych na terenie gminy Chojnice z podziałem na 2 części: Część 1 - Dostawa mięsa i wędlin do stołówki szkolnej w miejscowości Swornegacie. Część 2 - Dostawa mięsa i wędlin do stołówek szkolnych w miejscowościach: Nowa Cerkiew, Pawłowo, Charzykowy, Ogorzeliny, Lichnowy, Ostrowite oraz Nieżychowice. - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa mięsa i wędlin do stołówek szkolnych na terenie gminy Chojnice. Zamówienie to jest podzielone na 2 części: 1) część 1 - dostawa mięsa i wędlin do stołówki szkolnej w miejscowości Swornegacie; 2) część 2 - dostawa mięsa i wędlin do stołówek szkolnych w miejscowościach: Nowa Cerkiew, Pawłowo, Charzykowy, Ogorzeliny, Lichnowy, Ostrowite oraz Nieżychowice. 2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia został określony w załącznikach Nr 6a oraz Nr 6b oraz w projektach umów – załącznik Nr 5a oraz Nr 5b do niniejszej Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03000000-1
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1) formularz ofertowy na załączonym druku stanowiącym Załącznik nr 1a (dla części nr 1) i/lub Załącznik nr 1b (dla części nr 2) do SIWZ, 2) dokument potwierdzający uprawnienia osoby (osób) do złożenia oferty, w przypadku, gdy prawo to nie wynika z innych złożonych dokumentów.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- SUKCESYWNE DOSTAWY WRAZ Z TRANSPORTEM ARTYKUŁÓW ŻYWNOŚCIOWYCH DLA TRZECH PLACÓWEK OPIEKUŃCZO -WYCHOWAWCZYCH - OGNISK WYCHOWAWCZYCH IM. K. LISIECKIEGO „DZIADKA” W RUMI, UL. ŚLUSARSKA 4A
Dodano: 2020-12-04 - Sukcesywne dostawy ziemniaków i jabłek do Szkół Podstawowych i Przedszkola nr 8 z terenu Gminy Miejskiej Tczew
Dodano: 2018-04-27 - Sukcesywne dostawy mięsa i wędlin do stołówek szkolnych na terenie gminy Chojnice z podziałem na 2 części: Część 1 - Dostawa mięsa i wędlin do stołówki szkolnej w miejscowości Swornegacie. Część 2 - Dostawa mięsa i wędlin do stołówek szkolnych w miejscowościach: Nowa Cerkiew, Pawłowo, Charzykowy, Ogorzeliny, Lichnowy, Ostrowite oraz Nieżychowice.
Dodano: 2017-11-08 - Dostawy ziemiopłodów na rok 2017/2018 do Zakładu Karnego w Czarnem
Dodano: 2017-08-30 - Dostawy warzyw świeżych, ogórków i kapusty kwaszonych.
Dodano: 2017-03-06 - Dostawy ziemniaków jadalnych obranych.
Dodano: 2017-03-06 - 1.Przedmiotem zamówienia jest dostawa mięsa i wędlin do stołówek szkolnych na terenie gminy Chojnice. Zamówienie to jest podzielone na 2 części: 1)część 1 - dostawa mięsa i wędlin do stołówki szkolnej w miejscowości Swornegacie; 2)część 2 - dostawa mięsa i wędlin do stołówek szkolnych w miejscowościach: Nowa Cerkiew, Pawłowo, Charzykowy, Ogorzeliny, Lichnowy, Ostrowite oraz Nieżychowice. 2.Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia został określony w załącznikach Nr 6a oraz Nr 6b do niniejszej Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia.
Dodano: 2016-12-06