Przetargi.pl
Sukcesywne dostawy mięsa i wędlin do Aresztu Śledczego w Szczecinie

Areszt Śledczy ogłasza przetarg

  • Adres: 70-952 Szczecin, ul. Kaszubska
  • Województwo: zachodniopomorskie
  • Telefon/fax: tel. 91 4809100, 4809151, 52 , fax. 914 809 260
  • Data zamieszczenia: 2020-02-05
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Areszt Śledczy
    ul. Kaszubska 28
    70-952 Szczecin, woj. zachodniopomorskie
    tel. 91 4809100, 4809151, 52, fax. 914 809 260
    REGON: 62648400000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: jednostka organizacyjna więziennictwa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Sukcesywne dostawy mięsa i wędlin do Aresztu Śledczego w Szczecinie
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Pakiet I: Mięso i wędliny drobiowe: Lp. Przedmiot zamówienia j.m. Ilość Kod CPV Polska norma 1 2 3 4 5 6 1 Mięso mielone drobiowe (świeże, garmażeryjne, pakowane w opakowania foliowe hermetycznie zamknięte) kg 1400 15112220-4 PN-A-82011 2 Korpusy drobiowe (świeże) kg 900 15112210-1 PN-92/A-86524 3 Kurczak udko małe, ze skórą (część uda bez pałki, świeże) kg 1200 15112210-1 PN-92/A-86524 4 Kurczak piersi bez skóry (element tuszki kurczaka obejmujący mięsień piersiowo powierzchniowy bez kości, świeży) kg 800 15112210-1 PN-92/A-86524 5 Mięso gulaszowe drobiowe (świeże mięso krojone w kostkę o wymiarach min. 3 cm x 3 cm, bez kości) kg 1600 15112200-8 PN-92/A-86524 6 Kurczak cały (świeży) kg 1200 15112210-1 PN-92/A-86524 7 Wątróbki drobiowe (świeże) kg 500 15112300-9 PN-92/A-86521 8 Żołądki drobiowe (świeże) kg 500 15112300-9 PN-92/A-86521 9 Kiełbasa kanapkowa drobiowa (średnio rozdrobniona, bez widocznych oznak tłuszczu, osłonka z jelita cienkiego lub sztuczna, z widocznymi na przekroju drobnymi kawałkami mięsa) kg 900 15131135-0 PN-A-86526 10 Kiełbasa mazurska z indyka (średnio rozdrobniona, osłonka z jelita cienkiego, z widocznymi na przekroju drobnymi kawałkami mięsa, wyczuwalny smak mięsa i przypraw) kg 1400 15131135-0 PN-A-86526 11 Serdelki drobiowe (homogenizowane, osłonka z folii, bez widocznych oznak tłuszczu, lekko wyczuwalny smak przypraw, wyczuwalny smak mięsa drobiowego) kg 600 15131135-0 PN-A-86526 12 Parówki z kurczaka (homogenizowane, osłonka z jelita cienkiego, bez widocznych oznak tłuszczu, lekko wyczuwalny smak przypraw, wyczuwalny smak mięsa drobiowego) kg 600 15131135-0 PN-A-86526 13 Pieczeń drobiowa (wyrób w postaci bloku, zapieczony, średnio tłusty) kg 900 15131135-0 PN-A-86526 14 Kiełbasa szynkowa z indyka (bez widocznych oznak tłuszczu, na przekroju widoczne grube kawałki chudego mięsa drobiowego, wyczuwalny smak mięsa drobiowego) kg 600 15131135-0 PN-A-86526 15 Kiełbasa mortadela drobiowa (homogenizowana, bez widocznych oznak tłuszczu, lekko wyczuwalny smak przypraw, wyczuwalny smak mięsa drobiowego) kg 600 15131135-0 PN-A-86526 16 Mielonka drobiowa (średnio rozdrobniona, wyczuwalny smak mięsa drobiowego) kg 900 15131135-0 PN-A-86526 17 Polędwica z indyka (bez widocznych oznak tłuszczu, na przekroju w przewadze widoczne grube kawałki chudego mięsa drobiowego, wyczuwalny smak mięsa drobiowego) kg 300 15131135-0 PN-A-86526 18 Pasztet z indyka (wyrób w osłonce sztucznej lub jelitowej, średnio tłusta, w kształcie batoników po ok. 200g) kg 300 15131310-1 PN-A-86526 19 Kiełbasa lisiecka drobiowa (grubo rozdrobniona, osłonka jelitowa, z widocznymi na przekroju kawałkami mięsa, wyczuwalny smak mięsa drobiowego kg 500 15131135-0 PN-A-86526 20 Kiełbasa dobra drobiowa (grubo rozdrobniona, osłonka jelitowa, z widocznymi na przekroju kawałkami mięsa) kg 500 15131135-0 PN-A-86526 21 Delicja z warzywami (wyrób drobiowy w osłonce sztucznej, na przekroju mozaika warzyw w mięsnym farszu) kg 700 15131135-0 PN-A-86526 22 Kiełbasa rodzinna drobiowa (średnio rozdrobniona, wyrób – baton – parzony, w osłonce sztucznej) kg 300 15131135-0 PN-A-86526 23 Blok szynkowy drobiowy (bez widocznych oznak tłuszczu, na przekroju widoczne grube kawałki chudego mięsa drobiowego, wyczuwalny smak mięsa drobiowego) kg 300 15131135-0 PN-A-86526 24 Kiełbasa familijna drobiowa (średnio rozdrobniona, wyczuwalny smak przypraw, wyczuwalny smak mięsa) kg 800 15131135-0 PN-A-86526 25 Przysmak koperkowy (średnio rozdrobniony wyrób parzony z dodatkiem kopru, osłonka sztuczna) kg 1200 15131135-0 PN-A-86526 26 Polędwica miodowa drobiowa (bez widocznych oznak tłuszczu, na przekroju w przewadze widoczne grube kawałki chudego mięsa drobiowego, wyczuwalny smak mięsa drobiowego) kg 200 15131135-0 PN-A-86526 27 Kiełbasa litewska drobiowa (grubo rozdrobniona, osłonka jelitowa, z widocznymi na przekroju kawałkami mięsa) kg 500 15131135-0 PN-A-86526 28 Polędwica złota z indyka (bez widocznych oznak tłuszczu, na przekroju w przewadze widoczne grube kawałki chudego mięsa drobiowego, wyczuwalny smak mięsa drobiowego) kg 200 15131135-0 PN-A-86526 29 Przysmak śniadaniowy drobiowy (średnio rozdrobniony wyrób parzony, osłonka sztuczna) kg 900 15131135-0 PN-A-86526 30 Baton drobiowy (bez widocznych oznak tłuszczu, na przekroju widoczne grube kawałki chudego mięsa drobiowego, wyczuwalny smak mięsa drobiowego) kg 400 15131135-0 PN-A-86526 31 Kurczak w galarecie (produkt parzony w osłonce sztucznej z dodatkiem warzyw konserwowych z otoczką galarety) kg 600 15131135-0 PN-A-86526 Pakiet II: Mięso i wędliny wieprzowe: Lp. Przedmiot zamówienia j.m. Ilość Kod CPV Polska norma 1 2 3 4 5 6 1 Mięso mielone wieprzowo – wołowe (świeże, garmażeryjne, pakowane w opakowania foliowe hermetycznie zamknięte) kg 1500 15113000-3 PN-A-82011 2 Karkówka wieprzowa (bez kości świeża) kg 130 15113000-3 PN-86-A-82002 3 Mięso gulaszowe wieprzowe (świeże mięso krojone w kostkę o wymiarach min. 3 cm x 3 cm, bez kości) kg 900 15113000-3 PN-86-A-82002 4 Mięso wieprzowe schab (bez kości, świeże) kg 600 15113000-3 PN-86-A-82002 5 Kości spożywcze (wieprzowe, świeże) kg 1500 15100000-9 PN-76-A-85712 6 Żeberka wieprzowe (paski, świeże) kg 400 15113000-3 PN-86-A-82002 7 Kości wędzone spożywcze (wieprzowe) kg 1000 15131200-7 PN-A--82007 8 Szynka wieprzowa bez kości (świeża) kg 500 15113000-3 PN-86-A-82002 9 Mięso wieprzowe łopatka (bez kości świeże) kg 500 15113000-3 PN-86-A-82002 10 Smalec kg 900 15412100-0 PN-90-A-85802 11 Słonina wieprzowa (świeża) kg 350 15412100-0 PN-86-A-82002 12 Wątroba wieprzowa (świeża) kg 350 15114000-0 PN-86-A-82002 13 Kaszanka (z kaszy gryczanej lub jęczmiennej, w sztucznej osłonce lub naturalnym jelicie, świeża) kg 500 15131134-3 PN-86-A-82004 14 Ozory wieprzowe (świeże) kg 200 15114000-0 PN-86-A-82004 15 Serca wieprzowe (świeże) kg 200 15114000-0 PN-86-A-82004 16 Salceson włoski (biały, wyrób podrobowy, z widocznymi kawałkami mięsa) kg 400 15131134-3 PN-86-A-82004 17 Kiełbasa wolińska (średnio rozdrobniona, w osłonce naturalnej, z widocznymi na przekroju drobnymi kawałkami mięsa) kg 2200 15131130-5 PN-A-82007 18 Kiełbasa zwyczajna (średnio rozdrobniona, bez widocznych oznak tłuszczu, wyczuwalny smak i zapach mięsa i przypraw kg 5300 15131130-5 PN-A-82007 19 Kiełbasa parówkowa (homogenizowana, wieprzowa, osłonka z jelita cienkiego, średnio tłusta) kg 1100 15131130-5 PN-A-82007 20 Kiełbasa mortadela z dodatkami typu papryka, pieczarki (homogenizowana, bez widocznych oznak tłuszczu, wyczuwalny smak przypraw, wyczuwalny smak mięsa) kg 1300 15131130-5 PN-A-82007 21 Metka cebulowa (wyrób w osłonce sztucznej, w kształcie batoników po ok. 200g) kg 400 15131130-5 PN-A-82007 22 Mielonka tyrolska (średnio rozdrobniona, lekko widoczne oznaki tłuszczu, wyczuwalny smak mięsa) kg 1800 15131130-5 PN-A-82007 23 Kiełbasa wiejska (średnio rozdrobniona, z widocznymi na przekroju średnimi kawałkami mięsa, lekko wuczuwalny smak przypraw) kg 1200 15131130-5 PN-A-82007 24 Kiełbasa biała parzona (średnio rozdrobniona, w osłonce naturalnej) kg 900 15131130-5 PN-A-82007 25 Kiełbasa tatrzańska (średnio rozdrobniona, osłonka z jelita cienkiego, z widocznymi na przekroju drobnymi kawałkami mięsa) kg 1400 15131130-5 PN-A-82007 26 Kiełbasa podwawelska (średnio rozdrobniona, podsuszana, z widocznymi na przekroju średnimi kawałkami mięsa, lekko wyczuwalny smak przypraw) kg 800 15131130-5 PN-A-82007 27 Kiełbasa zielonogórska (średnio rozdrobniona, osłonka z jelita cienkiego lub sztuczna, z widocznymi na przekroju drobnymi kawałkami mięsa) kg 1300 15131130-5 PN-A-82007 28 Parówki śląskie (homogenizowane, osłonka z folii, bez widocznych oznak tłuszczu, lekko wyczuwalny smak mięsa) kg 900 15131130-5 PN-A-82007 29 Kiełbasa toruńska (średnio rozdrobniona, osłonka z jelita cienkiego, z widocznymi na przekroju drobnymi kawałkami mięsa) kg 800 15131130-5 PN-A-82007 30 Kiełbasa serdelowa (homogenizowana, bez widocznych oznak tłuszczu, wyczuwalny smak przypraw, wyczuwalny smak mięsa) kg 500 15131130-5 PN-A-82007 31 Kiełbasa serwolatka (homogenizowana, bez widocznych oznak tłuszczu, wyczuwalny smka przypraw, wyczuwalny smak mięsa) kg 600 15131130-5 PN-A-82007 32 Kiełbasa rawska (grubo rozdrobniona, osłonka jelitowa, z widocznymi na przekroju kawałkami mięsa) kg 800 15131130-5 PN-A-82007 33 Pieczeń rzymska (wyrób w postaci bloku, zapieczony, średnio tłusty) kg 800 15131130-5 PN-A-82007 34 Boczek wędzony surowy kg 200 15131130-5 PN-86-A-82002 35 Kiełbasa debreczyńska (średnio rozdrobniona, osłonka z jelita cienkiego lub sztuczna, z widocznymi na przekroju drobnymi kawałkami mięsa) kg 900 15131130-5 PN-A-82007 36 Kiełbasa żywiecka (grubo rozdrobniona, osłonka jelitowa, z widocznymi na przekroju kawałkami mięsa) kg 700 15131130-5 PN-A-82007 37 Szynka konserwowa (produkt parzony bez widocznych oznak tłuszczu, na przekroju widoczne grube kawałki chudego mięsa) kg 100 15131130-5 PN-A-82007 Powyższe zestawienie oznacza kolejno: przedmiot zamówienia, zapotrzebowanie ilościowe, kod CPV wg Wspólnego Słownika Zamówień, Polską Normę.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15112220-4
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Oświadczenie art. 22 ust. 1 ustawy PZP - załącznik nr 2 do SIWZ.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą:

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach