Centrum Usług Logistycznych, ul. 29 Listopada 3B, 00-465 Warszawa, Ośrodek Szkoleniowo-Wypoczynkowy DAFNE ogłasza przetarg
- Adres: 34-500 Zakopane, ul. Jagiellońska 30
- Województwo: małopolskie
- Telefon/fax: tel. 18 20 24 343 , fax. 18 20 14 965
- Data zamieszczenia: 2013-11-26
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Centrum Usług Logistycznych, ul. 29 Listopada 3B, 00-465 Warszawa, Ośrodek Szkoleniowo-Wypoczynkowy DAFNE
ul. Jagiellońska 30 30
34-500 Zakopane, woj. małopolskie
tel. 18 20 24 343, fax. 18 20 14 965
REGON: 14273254600000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: instytucja gospodarki budżetowej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Sukcesywne dostawy mięsa i produktów wędliniarskich do Zespołu Ośrodków Szkoleniowych Dafne i Pod Kozińcem w Zakopanem - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1.1. Przedmiotem zamówienia w niniejszym postępowaniu są sukcesywne dostawy mięsa i produktów mięsno wędliniarskich wieprzowych, wołowych oraz drobiowych do Ośrodka Szkoleniowo-Wypoczynkowego DAFNE ul. Jagiellońska 30 i Ośrodka Szkoleniowo-Wypoczynkowego POD KOZIŃCEM ul. Broniewskiego 10 A w Zakopanem w okresie od 01 stycznia 2014r. do 31 grudnia 2014r. Zamawiający wymaga, aby oferent sprzedał i dostarczył własnym transportem świeże mięso, podroby i produkty mięsno wędliniarskie. Przewidywana szacunkowa ilość produktów została szczegółowo przedstawiona w załączonym opisie przedmiotu zmówienia stanowiącym złącznik nr 2 do niniejszej SIWZ. Produkty te powinny być dostarczane do siedziby Zamawiającego we wszystkie dni powszednie (od poniedziałku do piątku) w godz. 7.00 - 13.30. Dostawy winny być realizowane w terminie jednego dnia od dnia zgłoszenia zapotrzebowania telefonicznie przez Zamawiającego. Wielkość zamówienia na rok 2014 została oszacowana na podstawie średniej wielkości zużycia poszczególnych artykułów z okresu ostatniego roku tj. roku 2013. Rzeczywista ilość zakupionych produktów będzie uzależniona od faktycznych potrzeb Zamawiającego. Z powyższego powodu Zamawiający zastrzega sobie możliwość zamówienia mniejszej ilości produktów w okresie objętym umową. Stosowne zastrzeżenie w tym zakresie zawiera umowa (wzór- zał. nr 3 do SIWZ) Koszty dostaw oferent uwzględnia w cenie zamówienia. Płatność realizowana będzie przelewem, po wykonaniu dostawy, w terminie 30 dni od daty doręczenia faktury. Zamawiane wyroby muszą odpowiadać wszelkim normom określonym w obowiązujących przepisach dotyczących jakości zdrowej żywności:być w pierwszym gatunku i jakości;posiadać wymagane atesty i certyfikaty;muszą być świeże i posiadać maksymalny termin przydatności do spożycia,- muszą być dostarczane przez uprawnione osoby, transportem odpowiednim do rodzaju przewożonych artykułów (aktualne badania i dopuszczenia SANEPIDU);produkty dostarczane będą w pojemnikach plastikowych (materiał opakowaniowy dopuszczony do kontaktu z żywnością), zamkniętych pokrywą. Każdy asortyment produktów powinien być dostarczony w oddzielnym pojemniku. Wykonawca będzie ponosił pełną odpowiedzialność wobec Zamawiającego i osób trzecich za szkody powstałe w wyniku niewłaściwego wykonania zamówienia. Wykonawca będzie zobowiązany do dokonywania wszelkich uzgodnień i posiadania wymaganych zezwoleń, koniecznych do prawidłowej realizacji zamówienia - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.dafne.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa produktów spożywczych dla ZZOZ w Wadowicach, znak: ZP/PRZET/25/2016
Dodano: 2016-07-27 - Przetarg nieograniczony na sprzedaż i dostawy mięs i wędlin woł/wp
Dodano: 2016-07-25 - Dostawa mięsa i produktów mięsno-wędliniarskich wieprzowych, wołowych i drobiowych
Dodano: 2016-07-13 - Dostawa produktów żywnościowych tj. mięsa drobiowego i wędlin drobiowych przeznaczonych na bieżące żywienie żołnierzy jednostek wojskowych znajdujących się w rejonie zaopatrywania Sygn. 33/ŻYW/16.
Dodano: 2016-06-22 - dostawa produktów zwierzęcych, mięsa i produktów mięsnych do Domu Pomocy Społecznej w Krakowie w okresie 01.07.2016 do 31.12.2016.
Dodano: 2016-06-14 - Przetarg nieograniczony nr 3/2016
Dodano: 2016-06-14 - Sukcesywne dostawy mięsa i wędlin do Centralnego Ośrodka Sportu - Ośrodka Przygotowań Olimpijskich w Zakopanem
Dodano: 2016-06-13 - Dostawa produktów żywnościowych tj. mięsa i przetworów mięsnych przeznaczonych na bieżące żywienie żołnierzy jednostek wojskowych znajdujących się w rejonie zaopatrywania Sygn. 29/ŻYW/16.
Dodano: 2016-06-06 - Dostawa artykułów spożywczych dla Domu Pomocy Społecznej w Muszynie
Dodano: 2016-05-30 - Dostawa artykułów żywnościowych dla DPS w okresie: VII - XII 2016 r.
Dodano: 2016-05-12