Przetargi.pl
Sukcesywne dostawy mięsa drobiowego, wędlin drobiowych oraz wyrobów garmażeryjnych gotowych z mięsa drobiowego dla jednostek organizacyjnych Służby Więziennej wchodzących w skład Okręgowego Inspektoratu Służby Więziennej w Łodzi (Nr D/Kw-220/02/ZP-PN/2016)

Zakład Karny w Płocku ogłasza przetarg

  • Adres: 09402 Płock, ul. Henryka Sienkiewicza
  • Województwo: mazowieckie
  • Telefon/fax: tel. 242 622 031 , fax. 242 620 227
  • Data zamieszczenia: 2016-11-02
  • Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Płocku
    ul. Henryka Sienkiewicza 22
    09402 Płock, woj. mazowieckie
    tel. 242 622 031, fax. 242 620 227
    REGON: 32046600000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: inny:

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Sukcesywne dostawy mięsa drobiowego, wędlin drobiowych oraz wyrobów garmażeryjnych gotowych z mięsa drobiowego dla jednostek organizacyjnych Służby Więziennej wchodzących w skład Okręgowego Inspektoratu Służby Więziennej w Łodzi (Nr D/Kw-220/02/ZP-PN/2016)
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    CZĘŚĆ 1 – Wędliny drobiowe Parówki drobiowe – 11850 kg Serdelki drobiowe – 6000 kg Kiełbasa śląska drobiowa – 16400 kg Kiełbasa śniadaniowa drobiowa – 11860 kg Kiełbasa kanapkowa drobiowa – 12320 kg Kiełbasa szynkowa drobiowa – 13960 kg Kiełbasa żywiecka drobiowa – 5370 kg Mortadela drobiowa – 3190 kg Kiełbasa parówkowa drobiowa parzona – 10690 kg Kiełbasa biała drobiowa parzona – 13550 kg Baleron drób – 500 kg Rolada drób – 500 kg Lunch Meat drobiowy – 6570 kg Blok drobiowy – 13050 kg Polędwica drobiowa – 5900 kg Szynka drobiowa – 5500 kg CZĘŚĆ 2 – Wyroby garmażeryjne gotowe z mięsa drobiowego Pasztetowa – 9450 kg Pasztet drobiowy – 8850 kg Pasztet drobiowy alupak 110-130 g – 4650 kg CZĘŚĆ 3 – Mięso drobiowe (nie mrożone) Ćwiartka tylna z kurczaka – 36000 kg Filet z piersi kurczaka – 2270 kg Wątroba drobiowa – 14100 kg Żołądki drobiowe – 19200 kg Skrzydełka z kurczaka – 5650 kg Mięso mielone drobiowe – 19800 kg Kotlety drobiowe (wyrób garmażeryjny 90-100 g) – 12500 kg
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15100000-9

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający przewiduje konieczności wpłaty wadium przed upływem terminu składania ofert. Ustala się wadium w wysokości: Część I: 15000,00 zł (słownie: piętnaście tysięcy złotych 00/100) Część II: 2500,00 zł (słownie: dwa tysiące pięćset złotych 00/100) Część III:  12000,00 zł (słownie: dwanaście tysięcy złotych 00/100) Oferta Wykonawcy, który nie wniesie wadium lub wniesie w sposób nieprawidłowy zostanie odrzucona na podstawie art. 89 ust. 1 pkt. 7b ustawy Pzp.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 60 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach