Przetargi.pl
Sukcesywne dostawy drobiu i wyrobów drobiarskich oraz mięsa i wyrobów mięsnych wieprzowo - wołowych dla potrzeb Powiatowego Domu Pomocy Społecznej w Czarnowie.

Powiat Gostyniński ogłasza przetarg

  • Adres: 09-500 Gostynin, ul. Dmowskiego 13
  • Województwo: mazowieckie
  • Telefon/fax: tel. 024 2357981 , fax. 024 2357985
  • Data zamieszczenia: 2011-03-18
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Powiat Gostyniński
    ul. Dmowskiego 13 13
    09-500 Gostynin, woj. mazowieckie
    tel. 024 2357981, fax. 024 2357985
    REGON: 61101531300000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: bip.gostynin.powiat.pl/
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Sukcesywne dostawy drobiu i wyrobów drobiarskich oraz mięsa i wyrobów mięsnych wieprzowo - wołowych dla potrzeb Powiatowego Domu Pomocy Społecznej w Czarnowie.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy: 1. drobiu i wyrobów drobiarskich 2. mięsa i wyrobów mięsnych wieprzowo-wołowych pierwszej jakości dla potrzeb Powiatowego Domu Pomocy Społecznej w Czarnowie Zadanie 1. Dostawa drobiu i wyrobów drobiarskich Lp. Asortyment Orientacyjna ilość w kg/rok 1. ćwiartka tylna z kurczaka 720 2. filet z piersi kurczaka 360 3. kurczęta klasy A 720 4. porcje rosołowe 360 5. wątróbka drobiowa 390 6. flaki drobiowe 350 7. szynka drobiowa 280 8. mortadela 240 9. pasztetowa drobiowa 100 Zadanie 2. Dostawa mięsa i wyrobów mięsnych wieprzowo-wołowych Lp. Asortyment Orientacyjna ilość w kg/rok 1. kaszanka 100 2. pasztetowa 120 3. salceson biały 240 4. parówki 300 5. parówkowa 300 6. baleron 200 7. kiełbasa biała surowa 160 8. kiełbasa cienka typu podwawelska 300 9. kiełbasa typu krakowska parzona 200 10. kiełbasa typu żywiecka parzona 200 11. kiełbasa typu szynkówka 200 12. pieczeń rzymska 150 13. polędwica 300 14. szynka tyrolska 150 15. szynka konserwowa 200 16. szynka wieprzowa wędzona 300 17. szynka wieprzowa gotowana 300 18. boczek wędzony parzony 40 19. polędwica z warzywami 150 20. pasztet pieczony 300 21. golonka świeża 150 22. nogi wieprzowe świeże 100 23. wątróbka wieprzowa świeża 100 24. łopatka bez kości 400 25. szynka bez kości 400 26. schab wieprzowy świeży bez kości 300 27. karkówka bez kości 200 28. mięso wieprzowe gulaszowe 200 29. żeberka wieprzowe świeże 300 W przypadku posiadania przez oferenta wyrobów o tej samej jakości jak w/w lecz innej nazwie prosimy o ich ujęcie w swojej ofercie pod swoją nazwą - obok nazwy podanej przez Zamawiającego. Podane ilości są ilościami orientacyjnymi, które mogą ulec zmianie podczas trwania umowy. Zmiany te mogą wyniknąć np. wskutek zalecanych diet lekarskich, zmian ilości mieszkańców w DPS-ach itp.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151120006
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie żąda od Wykonawców wniesienia wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: bip.gostynin.powiat.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach