Przetargi.pl
Sukcesywne dostawy do magazynu żywnościowego Zamawiającego warzyw oraz owoców przetworzonych i nieprzetworzonych.

Zakład Karny w Kamińsku ogłasza przetarg

  • Adres: 11-220 Górowo Iławeckie, Kamińsk, ul. Obrońców Westerplatte
  • Województwo: warmińsko-mazurskie
  • Telefon/fax: tel. 897 617 400, , fax. 89 761 70 77
  • Data zamieszczenia: 2019-10-16
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Kamińsku
    Kamińsk, ul. Obrońców Westerplatte 1
    11-220 Górowo Iławeckie, woj. warmińsko-mazurskie
    tel. 897 617 400, , fax. 89 761 70 77
    REGON: 32012400000000

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Sukcesywne dostawy do magazynu żywnościowego Zamawiającego warzyw oraz owoców przetworzonych i nieprzetworzonych.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy do magazynu żywnościowego Zamawiającego warzyw oraz owoców przetworzonych i nieprzetworzonych. CZĘŚĆ 1 1. Burak ćwikłowy w ilości 15 000 kg; 2. Cebula biała w ilości 15 000 kg; 3. Marchew bez naci w ilości 22 000 kg ; 4. Kapusta biała w ilości 11 000 kg ; 5. Kapusta czerwona w ilości 3 000 kg ; 6. Seler korzeń bez naci w ilości 8 500 kg ; 7. Pietruszka korzeń bez naci w ilości 7 500 kg ; 8. Por w ilości 7 500 kg ; CZĘŚĆ 2 Jabłka w ilości 27 000 kg ; CZĘŚĆ 3 1. Kapusta kiszona w ilości 7 500 kg; 2. Ogórek kwaszony w ilości 5 000 kg; CZĘŚĆ 4 Ziemniaki jadalne w ilości 120 000 kg; CZĘŚĆ 5 1. Fasola suszona – typu Jaś w ilości 2 100 kg; 2. Groch łuskany połówki w ilości 2 000 kg; 3. Soczewica suszona w ilości 200 kg; CZĘŚĆ 6 Puree ziemniaczane w ilości 4 600 kg; CZĘŚĆ 7 1. Koncentrat pomidorowy 30 % w ilości 3 200 kg; 2. Leczo pieczarkowe w ilości 4 200 kg; CZĘŚĆ 8 1. Dżem nisko słodzony w ilości 4 400 kg; 2. Kompot wieloowocowy w ilości 500 l; 3. Kukurydza konserwowa po odsączeniu zalewy w ilości 600 kg; 4. Papryka konserwowa po odsączeniu zalewy w ilości 450 kg; 5. Groszek konserwowy po odsączeniu zalewy w ilości 600 kg; 6. Szczaw konserwowy siekany - w ilości 990 kg; 7. Ogórek konserwowy po odsączeniu zalewy w ilości 600 kg 8. Fasola czerwona konserwowa po odsączeniu zalewy w ilości 400 kg 9. Fasola biała konserwowa po odsączeniu zalewy w ilości 400 kg 10. Surówka warzywna po odsączeniu zalewy w ilości 1 800 kg; 11. Surówka szwedzka po odsączeniu zalewy w ilości 1100 kg; CZĘŚĆ 9 1. Włoszczyzna suszona w ilości 500 kg 2. Susz marchwi kostka w ilości 350 kg 3. Susz buraczków w ilości 20 kg 4. Susz kopru w ilości 50 kg CZĘŚĆ 10 1. Brokuł różyczki mrożony w ilości 750 kg; 2. Kalafior różyczki mrożony w ilości 750 kg; 3. Pieczarki plastry mrożone w ilości 400 kg;
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15300000-1
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Warunek zostanie uznany za spełniony, gdy Wykonawca wykaże się spełnieniem tego warunku składając wypełnione przez osobę upoważnioną oświadczenie stanowiące wzór Załącznik nr 2 do SIWZ.
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Formularz ofertowy cenowej Wykonawcy - załącznik nr 1 do SIWZ. Dokumenty potwierdzające uprawnienie osób podpisujących ofertę (np. oryginał pełnomocnictwa lub kopia notarialnie poświadczona), o ile nie wynikają z przepisów prawa lub innych dokumentów rejestrowych.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą:

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach