Zakład Karny w Kamińsku ogłasza przetarg
- Adres: 11-227 Kamińsk, ul. XXX - lecia 1
- Województwo: warmińsko-mazurskie
- Telefon/fax: tel. 089 7617400 , fax. 089 7617444
- Data zamieszczenia: 2014-04-22
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Kamińsku
ul. XXX - lecia 1 1
11-227 Kamińsk, woj. warmińsko-mazurskie
tel. 089 7617400, fax. 089 7617444
REGON: 00032012400000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Służba Więzienna. Zakład Karny w Kamińsku
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Sukcesywne dostawy do magazynu żywnościowego Zamawiającego artykułów ogólnospożywczych - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Część 1 1. Kawa zbożowa w ilości 1 800 kg, (opakowanie do 25 kg); 2. Kisiel w ilości 400 kg, (opakowanie do 0,5 kg); 3. Majeranek w ilości 50 kg, (opakowania do 1 kg ); 4. Przyprawa do zup w płynie w ilości 2 200 l, ( opakowania 1 l ); 5. Przyprawa do mięs w ilości 70 kg, (opakowania do 1 kg ); 6. Czosnek granulowany w ilości 30 kg, (opakowania do 1 kg ); 7. Cynamon w ilości 30 kg, (opakowania do 1 kg ); 8. Pieprz ziołowy w ilości 80 kg, (opakowania do 1 kg ); 9. Pieprz naturalny w ilości 80 kg, (opakowanie do 1 kg ); 10. Papryka mielona ostra w ilości 90 kg, ( opakowania do 1 kg ); 11. Liść laurowy w ilości 60 kg, (opakowania 1 kg ); 12. Ziele angielskie w ilości 60 kg, (opakowania do 1 kg ); 13. Kwasek cytrynowy w ilości 40 kg (opakowania do 1 kg ); 14. Herbata granulowana w ilości 30 kg, (opakowania do 1 kg ); 15. Sól w ilości 2 400 kg, (opakowanie do 4 kg); 16. Woda źródlana mineralna niegazowana - w ilości 6801 l, (4534 butelek x 1,5 l); 17. Ocet spirytusowy 10 %, w ilości 800 l (opakowanie 1 l ); Część 2 1. Kasza jęczmienna w ilości 7 000 kg; 2. Kasza gryczana w ilości 1 500 kg; 3. Kasza manna w ilości 8 000 kg; 4. Ryż biały w ilości 9 500 kg; 5. Płatki owsiane w ilości 1 600 kg; 6. Mąka pszenna w ilości 7 500 kg; 7. Mąka ziemniaczana w ilości 300 kg; 8. Bułka tarta w ilości 400 kg; 9. Makaron w ilości 16 000 kg (świderki 8 000 kg, nitki 4 000 kg, rurki 4 000 kg.). Część 3 1. Koncentrat sosów w ilości kg 1 800 (biały 800 kg, pieczeniowy 500 kg, grzybowy 500 kg); 2. Koncertant zup instant w ilości 1600 kg (żurek 300 kg, grzybowa 300 kg, kalafiorowa 500 kg, bieszczadzka 500 kg); 3. Rosół koncentrat w ilości 2400 kg (jarzynowy 800 kg, drobiowy 800 kg, wołowy 800 kg); Część 4 1. Musztarda - w ilości 3 400 kg; 2. Ketchup w ilości 3 200 kg; 3. Majonez w ilości 1 500 kg; Część 5 1. Granulat sojowy w ilości 200 kg; 2. Kostka sojowa w ilości 400 kg; 3. Kotlet sojowy w ilości 500 kg; Część 6 1. Miód sztuczny płynny w ilości 3 000 kg Część 7 1. Cukier kryształ w ilości 8 000 kg ; Część 8 1. Puree ziemniaczane w ilości 2 500 kg ; - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 153120008
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Sukcesywne dostawy do magazynu żywnościowego Zamawiającego artykułów spożywczych
Dodano: 2013-04-09 - Sukcesywne dostawy do magazynu żywnościowego Zamawiającego artykułów spożywczych
Dodano: 2012-02-02 - Sukcesywne dostawy do magazynu żywnościowego Zamawiającego artykułów ogólnospożywczych
Dodano: 2011-07-08 - Sukcesywne dostawy do magazynu żywnościowego Zamawiającego artykułów spożywczych.
Dodano: 2011-02-28