Przetargi.pl
SUKCESYWNE DOSTAWY CUKRU, ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH SYPKICH I PRZYPRAW

Areszt Śledczy ogłasza przetarg

  • Adres: 25-563 Kielce, ul. Zagnańska 155
  • Województwo: świętokrzyskie
  • Telefon/fax: tel. 041 3314091 , fax. 041 3314419
  • Data zamieszczenia: 2014-12-12
  • Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Areszt Śledczy
    ul. Zagnańska 155 155
    25-563 Kielce, woj. świętokrzyskie
    tel. 041 3314091, fax. 041 3314419
    REGON: 00031990200000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.zp.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: jednostka organizacyjna Służby Więziennej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    SUKCESYWNE DOSTAWY CUKRU, ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH SYPKICH I PRZYPRAW
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    3.2 Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy cukru, artykułów spożywczych sypkich i przypraw w ilościach i częściach niżej wymienionych: 3.2.1 CZĘŚĆ I - DOSTAWY CUKRU 3.2.1.1 Cukier biały kl. II CPV 15831200-4 - 18 000kg (opakowania o wadze od 1kg - 50kg - papierowe lub inne dopuszczone do kontaktu z żywnością) przedmiot zamówienia Wykonawca dostarcza w opakowaniach papierowych lub innych dopuszczonych do kontaktu z żywnością o wadze od 1 do 50 kg Zamawiający nie gwarantuje realizacji całości przedmiotu zamówienia. Rzeczywiste ilości przedmiotu zamówienia dostarczane przez Wykonawcę w okresie obowiązywania umowy będą uzależnione od bieżących potrzeb Zamawiającego. dostawy należy realizować nie częściej niż dwa razy w miesiącu w dniach od poniedziałku do czwartku w godz. od 7:30 do 11:00. zamówienia Zamawiający składa telefonicznie, faksem lub pocztą z trzydniowym wyprzedzeniem. Wykonawca zobowiązuje się dostarczać przedmiot zamówienia własnym transportem (na jego koszt) w ilościach i terminach określonych przez zamawiającego wraz z oryginałem faktury lub rachunku. Na każdym produkcie wymagane są etykiety z nazwą producenta, nazwą produktu, terminem przydatności do spożycia, warunkami przechowywania, składem i wagą. przedmiot zamówienia nie może wykazywać oznak zepsucia, uszkodzenia i nieświeżości. 3.2.2 CZĘŚĆ II - DOSTAWY ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH SYPKICH 3.2.2.1 Mąka pszenna typ 500 CPV 15612100-2 (opakowania 1-50kg) - 3 000 kg 3.2.2.2 Mąka ziemniaczana CPV 15612300-4 (opakowania 1-50 kg - 300 kg 3.2.2.3 Kasza jęczmienna CPV 15610000-7 (opakowania 1-50 kg) - 4 500 kg 3.2.2.4 Kasza manna CPV15613000-8 (opakowania 1-50 kg) - 1 900 kg 3.2.2.5 Ryż biały CPV 15614100-6 (opakowania 1-50 kg) - 7 500 kg 3.2.2.6 Płatki owsiane CPV 15613380-5 (opakowania 1-50 kg) - 500 kg przedmiot zamówienia Wykonawca dostarcza w opakowaniach od 1 do 50 kg (w workach papierowych lub z tworzywa przeznaczonych do kontaktu z żywnością). Zamawiający nie gwarantuje realizacji całości przedmiotu zamówienia. Rzeczywiste ilości przedmiotu zamówienia dostarczane przez Wykonawcę w okresie obowiązywania umowy będą uzależnione od bieżących potrzeb Zamawiającego. dostawy należy realizować nie częściej niż dwa razy w miesiącu w dniach od poniedziałku do czwartku w godz. od 7:30 do 11:00, w dni poprzedzające święta w godz. od 7:30 do 9:00. zamówienia Zamawiający składa telefonicznie, faksem lub pocztą z trzydniowym wyprzedzeniem. Wykonawca zobowiązuje się dostarczać przedmiot zamówienia własnym transportem (na jego koszt) w ilościach i terminach określonych przez zamawiającego wraz z oryginałem faktury lub rachunku. Na każdym produkcie wymagane są etykiety z nazwą producenta, nazwą produktu, terminem przydatności do spożycia, warunkami przechowywania, składem i wagą. przedmiot zamówienia nie może wykazywać oznak zepsucia, uszkodzenia i nieświeżości. 3.2.3 CZĘŚĆ III - DOSTAWY PRZYPRAW 3.2.3.1 barszcz biały w proszku CPV 15891000-0 - 500 kg (opakowania 1kg - 25kg - papierowe lub inne dopuszczone do kontaktu z żywnością) 3.2.3.2 kawa zbożowa CPV 15861000-1 - 600 kg (opakowania 1kg - 25kg - papierowe lub inne dopuszczone do kontaktu z żywnością) 3.2.3.3 herbata granulowana czarna CPV 15863200-7 - 700 kg (opakowania 1kg - 25kg - papierowe lub inne dopuszczone do kontaktu z żywnością) 3.2.3.4 przyprawa do zup w płynie CPV 15871000-4 - 1 200 l (opakowania 1l - 3l - butelki plastikowe lub inne dopuszczone do kontaktu z żywnością) 3.2.3.5 rosół (bulion w proszku: jarzynowy, drobiowy, wołowy) CPV 15891500-5 - 700 kg (opakowania 1kg - 10kg - papierowe lub inne dopuszczone do kontaktu z żywnością) 3.2.3.6 przyprawa warzywna w proszku CPV 15871270-7 - 1 300 kg (opakowania 1kg - 10kg - papierowe lub inne dopuszczone do kontaktu z żywnością) 3.2.3.7 cukier waniliowy CPV 15800000-6 - 90 kg (opakowania 1kg - 5kg - papierowe lub inne dopuszczone do kontaktu z żywnością) 3.2.3.8 ocet 10% CPV 15871000-4 - 70 l (opakowania 0,5l - 1l - plastikowe lub inne dopuszczone do kontaktu z żywnością) 3.2.3.9 musztarda CPV 15871250-1 - 800 kg (opakowania 200g - 2kg - plastikowe lub inne dopuszczone do kontaktu z żywnością) 3.2.3.10 majonez CPV 15871273-8 - 800 kg (opakowania 200g - 2kg - plastikowe lub inne dopuszczone do kontaktu z żywnością) 3.2.3.11 sól spożywcza jodowana drobnoziarnista CPV 15872400-5 - 1 500 kg (opakowania 1kg - 50kg - foliowe lub inne dopuszczone do kontaktu z żywnością) 3.2.3.12 liść laurowy CPV 15872000-1 - 40 kg (opakowania 1kg - 5kg - papierowe lub inne dopuszczone do kontaktu z żywnością) 3.2.3.13 majeranek CPV 15872000-1 - 60 kg (opakowania 1kg - 5kg - papierowe lub inne dopuszczone do kontaktu z żywnością) 3.2.3.14 ziele angielskie CPV 15872000-1 - 50 kg (opakowania 1kg - 5kg - papierowe lub inne dopuszczone do kontaktu z żywnością) 3.2.3.15 pieprz naturalny mielony czarny CPV 15872100-2 - 130 kg (opakowania 1kg - 5kg - papierowe lub inne dopuszczone do kontaktu z żywnością) 3.2.3.16 czosnek suszony mielony CPV 15893000-4 - 50 kg (opakowania 1kg - 5kg - papierowe lub inne dopuszczone do kontaktu z żywnością) 3.2.3.17 papryka czerwona mielona (słodka, ostra) CPV 15872000-1 - 70 kg (opakowania 1kg - 5kg - papierowe lub inne dopuszczone do kontaktu z żywnością) 3.2.3.18 kwasek cytrynowy w proszku CPV 15800000-6 - 40 kg (opakowania 1kg - 5kg - papierowe lub inne dopuszczone do kontaktu z żywnością) 3.2.3.19 koper suszony CPV 15893000-4 - 60 kg (opakowania 1kg - 5kg - papierowe lub inne dopuszczone do kontaktu z żywnością) 3.2.3.20 bazylia suszona CPV 15893000-4 - 20 kg (opakowania 1kg - 3kg - papierowe lub inne dopuszczone do kontaktu z żywnością) 3.2.3.21 cynamon mielony CPV 15893000-4 - 20 kg (opakowania 1kg - 3kg - papierowe lub inne dopuszczone do kontaktu z żywnością) Zamawiający nie gwarantuje realizacji całości przedmiotu zamówienia. Rzeczywiste ilości przedmiotu zamówienia dostarczane przez Wykonawcę w okresie obowiązywania umowy będą uzależnione od bieżących potrzeb Zamawiającego. dostawy należy realizować nie częściej niż dwa razy w miesiącu w dniach od poniedziałku do czwartku w godz. od 7:30 do 11:00. zamówienia Zamawiający składa telefonicznie, faksem lub pocztą z trzydniowym wyprzedzeniem. Wykonawca zobowiązuje się dostarczać przedmiot zamówienia własnym transportem (na jego koszt) w ilościach i terminach określonych przez zamawiającego wraz z oryginałem faktury lub rachunku. Na każdym produkcie wymagane są etykiety z nazwą producenta, nazwą produktu, terminem przydatności do spożycia, warunkami przechowywania, składem i wagą. przedmiot zamówienia nie może wykazywać oznak zepsucia, uszkodzenia i nieświeżości.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158000006
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: 8.1 Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Termin płatności
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach