Przetargi.pl
Sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych dla potrzeb Zakładu Karnego w Trzebini - oznaczenie sprawy: DKw - 220/02/Ż/2016

Zakład Karny w Trzebini ogłasza przetarg

  • Adres: 32-540 Trzebinia, ul. Słowackiego 70
  • Województwo: małopolskie
  • Telefon/fax: tel. 032 6115900 , fax. 032 6121551
  • Data zamieszczenia: 2016-03-23
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Trzebini
    ul. Słowackiego 70 70
    32-540 Trzebinia, woj. małopolskie
    tel. 032 6115900, fax. 032 6121551
    REGON: 00078291300000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: http://www.zp.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Jednostka organizacyjna Służby Więziennej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych dla potrzeb Zakładu Karnego w Trzebini - oznaczenie sprawy: DKw - 220/02/Ż/2016
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1.Przedmiot zamówienia winien być wcześniej odpowiednio posortowany przez wykonawcę i odpowiadać wymaganiom jakościowym stawianym przez Polską Normę, normy unijne oraz spełniać obowiązujące w tym zakresie normy sanitarno-epidemiologiczne, a także winien być przechowywany w siedzibie wykonawcy w warunkach gwarantujących najwyższą jakość. 2.Dostarczone artykuły spożywcze muszą być oznakowane zgodnie z obowiązującymi w tym zakresie przepisami (nazwa producenta, termin przydatności do spożycia, warunki przechowywania, itp.). 3.Dostawy winny odbywać się w odpowiednio przystosowanych pojemnikach, które spełniają wymagania przewidziane do przechowywania żywności. Koszty opakowań są wliczone w koszty artykułów spożywczych, a opakowania stanowią własność zamawiającego. 4.Przedmiot zamówienia podzielony został odpowiednio na pakiety (części): PAKIET I /Warzywa świeże i przetworzone/ 1) marchew korzeń ilość: 5000 kg 2) pietruszka korzeń ilość: 5000 kg 3) seler korzeń ilość: 5000 kg 4) burak czerwony ćwikłowy ilość: 5000 kg 5) cebula ilość: 5000 kg 6) kapusta biała świeża ilość: 5000 kg 7) kapusta czerwona świeża ilość: 5000 kg 8) por ilość: 5000 kg 9) kapusta kiszona ilość: 5000 kg 10) ogórek kiszony ilość: 5000 kg 11) ziemniak jadalny ilość: 50000 kg PAKIET II /Mięso i produkty mięsne/ 1) boczek wędzony ilość: 610 kg 2) podgardle wędzone ilość: 610 kg 3) kości wędzone ilość: 610 kg 4) porcje drobiowe rosołowe ilość: 610 kg 5) pasztet cielęcy ilość: 610 kg 6) parówki cielęce ilość: 610 kg 7) polędwica drobiowa ilość: 610 kg 8) szynka drobiowa ilość: 610 kg 9) baleron drobiowy ilość: 610 kg 10) kiełbasa drobiowa ilość: 610 kg 11) kabanos drobiowy ilość: 610 kg 12) parówki wieprzowe cienkie ilość: 610 kg 13) parówki drobiowe cienkie ilość: 610 kg 14) pasztetowa wieprzowa ilość: 610 kg 15) pasztetowa drobiowa ilość: 610 kg 16) salceson wieprzowy włoski ilość: 610 kg 17) salceson wieprzowy brunszwicki ilość: 610 kg 18) mielonka wieprzowa ilość: 610 kg 19) mielonka drobiowa ilość: 610 kg 20) kiełbasa wieprzowa mortadela ilość: 610 kg 21) kiełbasa wieprzowa zwyczajna ilość: 610 kg 22) kiełbasa wieprzowa kanapkowa ilość: 610 kg 23) kiełbasa wieprzowa lunszmit ilość: 610 kg 24) kiełbasa wieprzowa regionalna ilość: 610 kg 25) kiełbasa wieprzowa węgierska ilość: 610 kg 26) mięso drobiowe gulaszowe ilość: 710 kg 27) mięso wieprzowe gulaszowe ilość: 710 kg 28) mięso mielone drobiowe ilość: 710 kg 29) mięso mielone wieprzowe ilość: 710 kg 30) schab wieprzowy z kością ilość: 710 kg 31) schab wieprzowy bez kości ilość: 710 kg 32) łopatka wieprzowa z kością ilość: 710 kg 33) łopatka wieprzowa bez kości ilość: 710 kg 34) karczek wieprzowy z kością ilość: 710 kg 35) karczek wieprzowy bez kości ilość: 710 kg 36) mięso wieprzowe od szynki z kością ilość: 710 kg 37) mięso wieprzowe od szynki bez kości ilość: 710 kg 38) kaszanka wieprzowa ilość: 710 kg 39) wątroba wieprzowa ilość: 710 kg 40) ćwiartka tylna świeża z kurczaka ilość: 710 kg 41) filet z piersi kurczaka świeży ilość: 710 kg 42) wątróbka drobiowa ilość: 710 kg 43) żołądki drobiowe ilość: 710 kg 44) serduszka drobiowe ilość: 710 kg 45) flaki wołowe gotowane ilość: 710 kg 5.Dokładny opis przedmiotu zamówienia stanowi załącznik nr 6 do siwz. 6.Ofertę można złożyć na całość przedmiotu zamówienia lub na wybrany przez wykonawcę pakiet (część), przy czym w każdym pakiecie (części) wymagany jest pełen wyszczególniony w niej asortyment. 7.Każdy pakiet (część) będzie oceniany oddzielnie
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Termin wykonania reklamacji
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: tak
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://www.zp.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach