Przetargi.pl
Sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych - warzywa i mięso dla potrzeb Zakładu Karnego w Trzebini - oznaczenie sprawy: DKw - 220/02/Ż/2015

Zakład Karny w Trzebini ogłasza przetarg

  • Adres: 32-540 Trzebinia, ul. Słowackiego 70
  • Województwo: małopolskie
  • Telefon/fax: tel. 032 6115900 , fax. 032 6121551
  • Data zamieszczenia: 2015-04-15
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Trzebini
    ul. Słowackiego 70 70
    32-540 Trzebinia, woj. małopolskie
    tel. 032 6115900, fax. 032 6121551
    REGON: 00078291300000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: http://www.zp.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Jednostka organizacyjna Służby Więziennej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych - warzywa i mięso dla potrzeb Zakładu Karnego w Trzebini - oznaczenie sprawy: DKw - 220/02/Ż/2015
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1.Przedmiot zamówienia winien być wcześniej odpowiednio posortowany przez wykonawcę i odpowiadać wymaganiom jakościowym stawianym przez Polską Normę, normy unijne oraz spełniać obowiązujące w tym zakresie normy sanitarno-epidemiologiczne, a także winien być przechowywany w siedzibie wykonawcy w warunkach gwarantujących najwyższą jakość. 2.Dostarczone artykuły żywnościowe muszą być oznakowane zgodnie z obowiązującymi w tym zakresie przepisami (nazwa producenta, termin przydatności do spożycia, warunki przechowywania, itp.). 3.Dostawy winny odbywać się w odpowiednio przystosowanych pojemnikach, które spełniają wymagania przewidziane do przechowywania żywności. Koszty opakowań są wliczone w koszty artykułów żywnościowych, a opakowania stanowią własność zamawiającego. 4.Przedmiot zamówienia podzielony został odpowiednio na pakiety (części): PAKIET I /Warzywa świeże i przetworzone/ marchew korzeń - ilość: 6900 kg pietruszka korzeń - ilość: 6900 kg seler korzeń - ilość: 6900 kg burak czerwony ćwikłowy - ilość: 6900 kg cebula - ilość: 6900 kg kapusta biała świeża - ilość: 6900 kg kapusta czerwona świeża - ilość: 6900 kg por - ilość: 6900 kg kapusta kiszona - ilość: 6900 kg ogórek kiszony - ilość: 6900 kg ziemniak jadalny - ilość: 69000 kg PAKIET II /Mięso i produkty mięsne/ boczek wędzony - ilość: 500 kg podgardle wędzone - ilość: 500 kg kości wędzone - ilość: 500 kg porcje drobiowe rosołowe - ilość: 500 kg pasztet cielęcy - ilość: 500 kg parówki cielęce - ilość: 500 kg polędwica drobiowa - ilość: 500 kg szynka drobiowa - ilość: 500 kg baleron drobiowy - ilość: 500 kg kiełbasa drobiowa - ilość: 500 kg kabanos drobiowy - ilość: 500 kg parówki wieprzowe cienkie - ilość: 500 kg parówki drobiowe cienkie - ilość: 500 kg pasztetowa wieprzowa - ilość: 500 kg pasztetowa drobiowa - ilość: 500 kg salceson wieprzowy włoski - ilość: 500 kg salceson wieprzowy brunszwicki - ilość: 500 kg mielonka wieprzowa - ilość: 500 kg mielonka drobiowa - ilość: 500 kg kiełbasa wieprzowa mortadela - ilość: 500 kg kiełbasa wieprzowa zwyczajna - ilość: 500 kg kiełbasa wieprzowa kanapkowa - ilość: 500 kg kiełbasa wieprzowa lunszmit - ilość: 500 kg kiełbasa wieprzowa regionalna - ilość: 500 kg kiełbasa wieprzowa węgierska - ilość: 500 kg mięso drobiowe gulaszowe - ilość: 610 kg mięso wieprzowe gulaszowe - ilość: 610 kg mięso mielone drobiowe - ilość: 610 kg mięso mielone wieprzowe - ilość: 610 kg schab wieprzowy z kością - ilość: 610 kg schab wieprzowy bez kości - ilość: 610 kg łopatka wieprzowa z kością - ilość: 610 kg łopatka wieprzowa bez kości - ilość: 610 kg karczek wieprzowy z kością - ilość: 610 kg karczek wieprzowy bez kości - ilość: 610 kg mięso wieprzowe od szynki z kością - ilość: 610 kg mięso wieprzowe od szynki bez kości - ilość: 610 kg kaszanka wieprzowa - ilość: 610 kg wątroba wieprzowa - ilość: 610 kg ćwiartka tylna świeża z kurczaka - ilość: 610 kg filet z piersi kurczaka świeży - ilość: 610 kg wątróbka drobiowa - ilość: 610 kg żołądki drobiowe - ilość: 610 kg serduszka drobiowe - ilość: 610 kg flaki wołowe gotowane - ilość: 610 kg 5.Ofertę można złożyć na całość przedmiotu zamówienia lub na wybrany przez wykonawcę pakiet (część), przy czym w każdym pakiecie (części) wymagany jest pełen wyszczególniony w niej asortyment. Każdy pakiet (część) będzie oceniany oddzielnie
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Termin wykonania reklamacji
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://www.zp.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach