Przetargi.pl
sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych

Zakład Karny w Kwidzynie ogłasza przetarg

  • Adres: 82500 Kwidzyn, ul. Lotnicza
  • Województwo: pomorskie
  • Telefon/fax: tel. 5 527 922 945
  • Data zamieszczenia: 2018-04-25
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Kwidzynie
    ul. Lotnicza 1
    82500 Kwidzyn, woj. pomorskie
    tel. 5 527 922 945
    REGON: 64902500000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl, www.zp.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Państwowa jednostka organizacyjna nieposiadająca osobowości prawnej - zakład karny

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Część I – Mrożone produkty rybne 1. Burger rybny, mrożony, 100g/szt - w ilości do 1 500 kg 2. Kotlet rybny, mrożony, 100g/szt - w ilości do 1 500 kg Minimalny termin przydatności do spożycia dostarczanego towaru: 1 miesiąc. Kody CPV: 15229000-9 mrożone produkty rybne Część II – Artykuły rybne i sojowe 1. Konserwa rybna – szprot w sosie pomidorowym, opakowanie szybkootwieralne o gramaturze 170g/szt - w ilości do 100 kg 2. Konserwa rybna- szprot w oleju, opakowanie szybkootwieralne o gramaturze 170g/szt - w ilości do 100 kg 3. Paprykarz, opakowanie szybkootwieralne o gramaturze 330g - w ilości do 3 000 kg 4. Sałatka z makrelą i warzywami, opakowanie szybkootwieralne o gramaturze 300-330g/szt – w ilości do 1 000 kg 5. Sałatka rybna pikantna z łososiem, zawartość łososia min. 30%, opakowanie szybkootwieralne o gramaturze 135g – 150g/szt - w ilości do 100 kg 6. Sałatka rybna z warzywami i łososiem, zawartość łososia min. 30%, opakowanie szybkootwieralne o gramaturze 135g – 150g/szt - w ilości do 100 kg 7. Sałatka rybna pikantna z makrelą, zawartość ryb min. 30%, w tym makrela min. 5%, opakowanie szybkootwieralne o gramaturze 135g – 150g/szt - w ilości do 100 kg 8. Paprykarz z łososia, zawartość łososia min. 30%, opakowanie szybkootwieralne o gramaturze 135g – 160g/szt - w ilości do 100 kg 9. Pasztet drobiowy wyłącznie z drobiu i podrobów drobiowych, opakowanie szybkootwieralne o gramaturze 300 – 330 g/szt – w ilości do 2 000 kg 10. Pasztet sojowy, bez dodatków mięsnych, opakowanie szybkootwieralne o gramaturze 100 – 130g/szt - w ilości do 100 kg 11. Pasztet sojowy pomidorowy, bez dodatków mięsnych, opakowanie szybkootwieralne o gramaturze 100-130g/szt – w ilości do 100 kg Minimalny termin przydatności do spożycia dostarczonego towaru: 6 miesięcy. Kody CPV: 15200000-0 ryby przetworzone i konserwowe, 15131310-1 pasztety Część III - Drób 1. Wątróbka drobiowa świeża, termin przydatności do spożycia 72 godziny od momentu dostawy - w ilości do 2 500 kg 2. Serca drobiowe świeże, termin przydatności do spożycia 72 godziny od momentu dostawy - w ilości do 2 500 kg 3. Mięso gulaszowe drobiowe, opakowanie do 10 kg zamykane hermetycznie, termin przydatności do spożycia min. 5 dni od dnia dostawy, mięśnie pozbawione skóry, kości i ścięgien, prawidłowo wykrwawione bez przebarwień i uszkodzeń mechanicznych oraz zanieczyszczeń obcych - w ilości do 4000 kg Kody CPV: 15112000-6 drób, 15131500-0 produkty drobiowe Część IV – Tłuszcz do smarowania pieczywa 1. Tłuszcz roślinny do smarowania pieczywa, kostka 250g, zawartość tłuszczy nie mniej niż 50% - w ilości do 12 000 kg Minimalny termin przydatności do spożycia dostarczonego towaru: 2 miesiące. Kod CPV: 15412200-1 tłuszcze roślinne Część V – Różne artykuły spożywcze 1. Przyprawa do kebabu, w opakowaniach do 2 kg – w ilości do 200 kg 2. Napój w proszku, w opakowaniach do 2 kg – w ilości do 1 000 kg Minimalny termin przydatności do spożycia dostarczanego towaru: 6 miesięcy. Kody CPV: 15871270-7 mieszanki przypraw, 15982000-5 napoje orzeźwiające
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15229000-9
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Za spełniających powyższe warunki zamawiający uzna wykonawców, którzy złożą oświadczenie o spełnianiu wymagań wynikających z art. 22 ust. 1 ustawy - stanowiące załącznik nr 3 do siwz.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach