Przetargi.pl
sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych

Zakład Karny w Kwidzynie ogłasza przetarg

  • Adres: 82-500 Kwidzyn, ul. Lotnicza 1
  • Województwo: pomorskie
  • Telefon/fax: tel. 055 27922945
  • Data zamieszczenia: 2016-05-12
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Kwidzynie
    ul. Lotnicza 1 1
    82-500 Kwidzyn, woj. pomorskie
    tel. 055 27922945
    REGON: 00064902500000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: państwowa jednostka organizacyjna nieposiadająca osobowości prawnej - zakład karny

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Część I - Konserwy i przetwory z mięsa 1. Pasztet drobiowy, puszka szybkootwieralna o gramaturze 300g - w ilości do 1 000 kg 2. Konserwa mięsna - Przysmak śniadaniowy, puszka szybkootwieralna o gramaturze 300g, zawartość mięsa wieprzowego w składzie nie mniej niż 50% - w ilości do 1 600 kg 3. Konserwa mięsna - Turystyczna, puszka szybkootwieralna o gramaturze 300g, zawartość mięsa wieprzowego w składzie nie mniej niż 50% - w ilości do 1 600 kg Minimalny termin przydatności do spożycia dostarczonego towaru: 6 miesięcy. Kody CPV: 15131310-1 pasztety, 15131000-5 konserwy i przetwory z mięsa Część II - Mrożone produkty rybne 1. Burger rybny, mrożony, 100g/szt - w ilości do 1 200 kg 2. Kotlet rybny, mrożony, 100g/szt - w ilości do 1 200 kg Minimalny termin przydatności do spożycia dostarczanego towaru: 1 miesiąc. Kody CPV: 15229000-9 mrożone produkty rybne Część III - Artykuły rybne i sojowe 1. Konserwa rybna - szprot w sosie pomidorowym, opakowanie o gramaturze 170g - w ilości do 60 kg 2. Konserwa rybna- szprot w oleju, opakowanie o gramaturze 170g - w ilości do 60 kg 3. Paprykarz, opakowanie szybkootwieralne o gramaturze 330g - w ilości do 1 200 kg 4. Sałatka rybna pikantna z łososiem, opakowanie szybkootwieralne o gramaturze 135g - 150g - w ilości do 60 kg 5. Sałatka rybna z warzywami i łososiem,opakowanie szybkootwieralne o gramaturze 135g - 150g - w ilości do 60 kg 6. Sałatka rybna pikantna z makrelą, opakowanie szybkootwieralne o gramaturze 135g - 150g - w ilości do 60 kg 7. Paprykarz z łososia, opakowanie szybkootwieralne o gramaturze 135g - 160g - w ilości do 60 kg 8. Pasztet sojowy, bez dodatku mięsa, opakowanie szybkootwieralne o gramaturze 110 - 130g - w ilości do 60 kg Minimalny termin przydatności do spożycia dostarczonego towaru: 6 miesięcy. Kody CPV: 15200000-0 ryby przetworzone i konserwowe, 15131310-1 pasztety Część IV - Drób 1. Kurczak cały świeży, termin przydatności do spożycia 72 godziny od momentu dostawy - w ilości do 4 400 kg 2. Ćwiartka z kurczaka, termin przydatności do spożycia 72 godziny od momentu dostawy - w ilości do 800 kg 3. Wątroba drobiowa, termin przydatności do spożycia 72 godziny od momentu dostawy - w ilości do 2 500 kg 4. Serca drobiowe, termin przydatności do spożycia 72 godziny od momentu dostawy - w ilości do 2 500 kg 5. Mięso gulaszowe drobiowe, opakowanie do 10 kg zamykane hermetycznie, termin przydatności do spożycia min. 3 dni od dnia dostawy, mięśnie pozbawione skóry, kości i ścięgien, prawidłowo wykrwawione bez przebarwień i uszkodzeń mechanicznych oraz zanieczyszczeń obcych - w ilości do 800 kg Kody CPV: 15112000-6 drób, 15131500-0 produkty drobiowe Część V - Tłuszcz do smarowania pieczywa 1. Tłuszcz roślinny do smarowania pieczywa, kostka 250g, zawartość tłuszczy nie mniej niż 50% - w ilości do 12 000 kg Minimalny termin przydatności do spożycia dostarczonego towaru: 2 miesiące. Kod CPV: 15412200-1 tłuszcze roślinne
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151313101
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach