Przetargi.pl
Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych (roślin uprawnych, produktów warzywnictwa i ogrodnictwa) do magazynu Zamawiającego mieszczącego się w Zakładzie Karnym w Rzeszowie.

Zakład Karny w Rzeszowie ogłasza przetarg

  • Adres: 35322 Rzeszów, ul. Załęska
  • Województwo: podkarpackie
  • Telefon/fax: tel. 178 580 700 , fax. 0-17 8535420
  • Data zamieszczenia: 2016-12-05
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Rzeszowie
    ul. Załęska 76
    35322 Rzeszów, woj. podkarpackie
    tel. 178 580 700, fax. 0-17 8535420
    REGON: 590467
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: inny:

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych (roślin uprawnych, produktów warzywnictwa i ogrodnictwa) do magazynu Zamawiającego mieszczącego się w Zakładzie Karnym w Rzeszowie.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy artykułów spożywczych (roślin uprawnych, produktów warzywnictwa i ogrodnictwa) do magazynu Zamawiającego mieszczącego się w Zakładzie Karnym w Rzeszowie, w asortymencie i ilościach określonych w załączniku nr 1, 2, 3 i 4 do SIWZ (formularze cenowe). Określona w tabelach ilość towaru jest wielkością szacunkową. Zamawiający informuje, że rzeczywista ilość pobranych artykułów może odbiegać od ilości planowanej. Nazwa i Kod według CPV: rośliny uprawne, produkty warzywnictwa i ogrodnictwa – 03110000-5. TABELA Z ZAŁĄCZNIKA NR 1 DO SIWZ, Lp., Asortyment, KOD CPV, Jednostka miary, Ilość, 1. Jabłka, 03222321-9, kg 19 000. TABELA Z ZAŁĄCZNIKA NR 2 DO SIWZ, Lp. Asortyment, KOD CPV, Jednostka miary, Ilość, 1. Pieczarki, 03221260-6, kg 400. TABELA Z ZAŁĄCZNIKA NR 3 DO SIWZ, Lp. Asortyment, KOD CPV, Jednostka miary, Ilość, 1. Ziemniaki jadalne, 03212100-1, kg 140 000. TABELA Z ZAŁĄCZNIKA NR 4 DO SIWZ, Lp. Asortyment, KOD CPV, Jednostka miary, Ilość, 1. Buraki czerwone, 03221111-7, kg 18 200; 2. Marchew, 03221112-4, kg 22 600; 3. Cebula biała, 03221113-1, kg 10 000; 4. Pomidor, 03221240-0, kg 1 000; 5. Ogórek świeży, 03221270-9, kg 2 800; 6. Kapusta biała(minimalna waga 1 główki 2 kg), 03221410-3, kg 12 000; 7. Kapusta czerwona (minimalna waga 1 główki 2 kg), 03221410-3, kg 8 000; 8. Pietruszka korzeń, 03221110-0, kg 4 000; 9. Seler korzeń, 03221110-0, kg 6 000; 10. Kalafior świeży, 03221420-6, kg 300. Pomidory, ogórki i kalafiory (warzywa świeże) Zamawiający zamierza kupować w okresie letnio – jesiennym. Szczegółowe zapisy związane ze sposobem realizacji zamówienia, warunkami umowy zawiera załącznik nr 11 (projekt umowy)do SIWZ.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03110000-5

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach