Przetargi.pl
Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych (produktów sojowych i konserw rybnych) do Zakładu Karnego w Rzeszowie.

Zakład Karny w Rzeszowie ogłasza przetarg

  • Adres: 35-322 Rzeszów, ul. Załęska 76
  • Województwo: podkarpackie
  • Telefon/fax: tel. 017 8580700 , fax. 0-17 8535420
  • Data zamieszczenia: 2015-08-31
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Rzeszowie
    ul. Załęska 76 76
    35-322 Rzeszów, woj. podkarpackie
    tel. 017 8580700, fax. 0-17 8535420
    REGON: 00000000590467
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Zakład Karny w Rzeszowie

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych (produktów sojowych i konserw rybnych) do Zakładu Karnego w Rzeszowie.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych (produktów sojowych i konserw rybnych) do Zakładu Karnego w Rzeszowie. Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy artykułów spożywczych (produktów sojowych i konserw rybnych) do magazynu Zamawiającego w asortymencie i ilościach określonych w załączniku nr 1 i 2 do SIWZ. Nazwa oraz kod według Wspólnego Słownika Zamówień (CPV): produkty przemiału ziarna, skrobi i produktów skrobiowych:15600000-4, ryby przetworzone i konserwowane: 15200000-0. Szczegółowe zapisy związane ze sposobem realizacji zamówienia, warunkami umowy zawiera załącznik nr 8 (projekt umowy) do SIWZ. Pakiet I, Lp., Asortyment, Kod CPV, Jed. miary, Ilość, 1. Kostka sojowa, 15610000-7, kg 1 280; 2. Granulat sojowy, 15610000-7, kg 380. Pakiet II, Lp., Asortyment, Kod CPV, Jed. miary, Ilość, 1. Szprot w oleju (konserwa) op. do 400 g., 15240000-2, kg 540; 2. Szprot w pomidorach (konserwa) op. do 400 g., 15240000-2, kg 1 340; 3. Śledź w oleju (konserwa) op. do 400 g., 15240000-2, kg 530; 4. Śledź w pomidorach (konserwa) op. do 400 g., 15240000-2, kg 1 180; 5. Paprykarz szczeciński (konserwa) op. do 400 g., 15240000-2, kg 1 800. Określona w tabelach ilość towaru jest wielkością szacunkową. Zamawiający informuje, że rzeczywista ilość pobranych artykułów może odbiegać od ilości planowanej. Dopuszcza się możliwość składania ofert częściowych. Zamówienie składa się z dwóch części stanowiących załącznik nr 1 i 2 (formularze cenowe) do SIWZ. Zamawiający dopuszcza możliwość złożenia jednego lub dwóch załączników przez jednego Wykonawcę z zastrzeżeniem że, Wykonawca może złożyć tylko jedną ofertę na daną część zamówienia. Złożenie większej liczby ofert na daną część zamówienia spowoduje odrzucenie wszystkich ofert złożonych przez danego Wykonawcę.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 156000004
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Wadium nie wymaga się.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach