Przetargi.pl
Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych (grochu, fasoli, produktów sojowych, cukru, żurku, konserw rybnych)

Zakład Karny w Rzeszowie ogłasza przetarg

  • Adres: 35-322 Rzeszów, ul. Załęska 76
  • Województwo: podkarpackie
  • Telefon/fax: tel. 017 8580700 , fax. 0-17 8535420
  • Data zamieszczenia: 2011-07-22
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Rzeszowie
    ul. Załęska 76 76
    35-322 Rzeszów, woj. podkarpackie
    tel. 017 8580700, fax. 0-17 8535420
    REGON: 00000000590467
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Podmiot prawa publicznego

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych (grochu, fasoli, produktów sojowych, cukru, żurku, konserw rybnych)
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych (grochu, fasoli, produktów sojowych, cukru, żurku, konserw rybnych). Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy artykułów spożywczych do magazynu Zamawiającego w asortymencie i ilościach określonych w załączniku nr 1, 2, 3, 4 i 5 do SIWZ (groch, fasola, produkty sojowe, cukier, żurek, konserwy rybne). Określone w ogłoszeniu i SIWZ ilości są wielkościami szacunkowymi. Szczegółowe zapisy związane ze sposobem realizacji zamówienia, warunkami umowy zawiera załącznik nr 13 (projekt umowy) do SIWZ. TABELA Z ZAŁĄCZNIKA NR 1 DO SIWZ, Lp. Asortyment, KOD CPV, Jednostka miary, Ilość, 1. Groch suszony łuskany, 03221220-4, kg 1 300; 2. Fasola Jaś suszona średnia, 03221210-1, kg 2 100; TABELA Z ZAŁĄCZNIKA NR 2 DO SIWZ, Lp. Asortyment, KOD CPV, Jednostka miary, Ilość, 1. Kostka sojowa, 15610000-7, kg 450; 2. Granulat sojowy, 15610000-7, kg 200; 3. Kotlety sojowe, 15610000-7, kg 550; TABELA Z ZAŁĄCZNIKA NR 3 DO SIWZ, Lp. Asortyment, KOD CPV, Jednostka miary, Ilość, 1. Cukier kryształ luz, 158 31000-2, kg 23 000; TABELA Z ZAŁĄCZNIKA NR 4 DO SIWZ, Lp. Asortyment, KOD CPV, Jednostka miary, Ilość, 1. Żurek w płynie (na mące żytniej) op. do 5 litrów, 158 51000- 8, litr 950; TABELA Z ZAŁĄCZNIKA NR 5 DO SIWZ, Lp. Asortyment, KOD CPV, Jednostka miary, Ilość, 1. Szprot w oleju (konserwa) op. do 400 g. 15240000-2, kg 400; 2. Szprot w pomidorach (konserwa) op. do 400 g. 15240000-2, kg 1 500; 3.Śledź w oleju (konserwa) op. do 400 g. 15240000-2, kg 400; 4. Śledź w pomidorach (konserwa) op. do 400 g. 15240000-2, kg 1 500; 5. Paprykarz szczeciński (konserwa) op. do 400 g. 15240000-2, kg 3 600; Określona w tabelach ilość towaru jest wielkością szacunkową. Zamawiający informuje, że rzeczywista ilość pobranych artykułów może odbiegać od ilości planowanej. Wszystkie dostarczane wyroby zawarte w niniejszym postępowaniu muszą posiadać czytelne metki zawierające: nazwę dostarczanego wyrobu, nazwą producenta, masę towaru, datę przydatności do spożycia.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 031100005
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Wadium nie wymaga się

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach