Przetargi.pl
SUKCESYWNE DOSTAWY ARTYKUŁÓW OGÓLNOSPOŻYWCZYCH DO ARESZTU ŚLEDCZEGO W ELBLĄGU ORAZ ODDZIAŁU ZEWNĘTRZNEGO W BRANIEWIE ARESZTU ŚLEDCZEGO W ELBLĄGU

Areszt Śledczy w Elblągu ogłasza przetarg

  • Adres: 82-300 Elbląg, 12 Lutego 4a
  • Województwo: warmińsko-mazurskie
  • Telefon/fax: tel. 55 611 21 03
  • Data zamieszczenia: 2023-01-28
  • Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Areszt Śledczy w Elblągu
    12 Lutego 4a
    82-300 Elbląg, woj. warmińsko-mazurskie
    tel. 55 611 21 03
    REGON: 000319730
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - inna państwowa jednostka organizacyjna nieposiadająca osobowości prawnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    SUKCESYWNE DOSTAWY ARTYKUŁÓW OGÓLNOSPOŻYWCZYCH DO ARESZTU ŚLEDCZEGO W ELBLĄGU ORAZ ODDZIAŁU ZEWNĘTRZNEGO W BRANIEWIE ARESZTU ŚLEDCZEGO W ELBLĄGU
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    CZĘŚĆ I - PRZYPRAWY I DODATKI DO DAŃLp. Przedmiot zamówienia j.m. Szacunkowa ilość1. sól warzona jodowana kg. 11602. pieprz czarny mielony kg. 393. koperek suszony kg. 454. pietruszka nać suszona kg. 145. włoszczyzna suszona kg. 1106. czosnek granulowany kg. 227. majeranek kg. 128. zioła prowansalskie kg. 359. papryka słodka mielona kg. 3010. ziele angielski ziarno kg. 1711. liść laurowy kg. 1712. curry kg. 1413. kurkuma kg. 214. cynamon kg. 1215. przyprawa uniwersalna- typu vegeta/jarzynka kg. 10516. herbata czarna granulowana kg. 25017. kawa zbożowa kg. 42018. ocet spirytusowy 10% l. 12019. kisiel bez cukru – różne smaki kg. 37020. ketchup łagodny kg. 7021. musztarda kg. 34022. majonez kg. 83023. przyprawa do zup w płynie typu maggi l. 68024. bulion drobiowy w proszku kg. 4325. przyprawa do mięsa kg. 21026. bulion jarzynowy w proszku kg. 4227. proszek jajeczny (całe jaja) kg. 90Wymagania jakościowe:a) data minimalnej trwałości do spożycia od dnia dostawy minimum 6 miesięcy;b) konsystencja produktów suchych – sypka, nie klejąca się i nie zbrylona;c) smak i zapach charakterystyczny dla tego typu produktów spożywczych;d) opakowania jednostkowe od 1 kg do 25 kg;CZĘŚĆ II - MARMOLADA, DŻEMY, POWIDŁA I MIÓD SZTUCZNYLp. Przedmiot zamówienia j.m. Szacunkowa ilość1. dżem truskawkowy kg. 25002. dżem porcjowany 25-30g/szt. - różne smaki kg. 353. powidła śliwkowe kg. 18004. marmolada wieloowocowa kg. 36005. miód sztuczny kg. 80Wymagania jakościowe:a) data minimalnej trwałości do spożycia od dnia dostawy minimum 6 miesięcy;b) smak i zapach charakterystyczny dla tego typu produktów spożywczych;c) opakowania jednostkowe od 1 kg do 25 kg;CZĘŚĆ III - WARZYWA I OWOCE PRZETWORZONELp. Przedmiot zamówienia j.m. Szacunkowa ilość1. mus jabłkowy kg. 5202. koncentrat pomidorowy 30% kg. 11903. groszek konserwowy po odcieku kg. 954. kukurydza konserwowa po odcieku kg. 1755. papryka konserwowa po odcieku kg. 856. leczo pieczarkowe kg. 1757. ogórek konserwowy po odcieku kg. 85.8 sałatka szwedzka po odcieku kg. 859. sałatka wielowarzywna po odcieku kg. 8510. fasolka czerwona konserwowa po odcieku kg. 4011. syrop owocowy (zaprawa do napojów) l. 2200Wymagania jakościowe:a) data minimalnej trwałości do spożycia od dnia dostawy minimum 12 miesięcy;b) smak i zapach charakterystyczny dla tego typu produktów spożywczych;c) opakowania jednostkowe od 1 kg do 15 kg;CZĘŚĆ IV - PRODUKTY STRĄCZKOWELp. Przedmiot zamówienia j.m. Szacunkowa ilość1. fasola biała typ “Jaś” kg. 10502. groch łuskany kg. 24503. ciecierzyca kg. 3650Wymagania jakościowe:a) data minimalnej trwałości od dnia dostawy minimum 12 miesięcy;b) opakowania jednostkowe do 20 kgCZĘŚĆ V - CUKIERLp. Przedmiot zamówienia j.m. Szacunkowa ilość1. cukier biały kg. 1800Wymagania jakościowe:a) sypki bez zlepów i grudek;b) brak obcego zapachu;c) charakterystyczny słodki smak ;d) barwa biała do kremowej;e) opakowania jednostkowe od 1 kg do 25 kg;CZĘŚĆ VI - WODA BUTELKOWANA NIEGAZOWANALp. Przedmiot zamówienia j.m. Szacunkowa ilość1. woda mineralna lub źródlana niegazowana l. 2500Wymagania jakościowe:a) data minimalnej trwałości do spożycia od dnia dostawy minimum 12 miesięcy;b) opakowania jednostkowe to butelki plastikowe o pojemności 1,5 l;CZĘŚĆ VII - PRODUKTY SOJOWELp. Przedmiot zamówienia j.m. Szacunkowa ilość1. granulat sojowy kg. 10302. kostka sojowa kg. 1753. kotlet sojowy a'la schabowy kg. 30Wymagania jakościowe:a) data minimalnej trwałości od dnia dostawy minimum 12 miesięcy;b) waga 1 sztuki kotleta sojowego 10g -20 g;c) opakowania jednostkowe do 20 kgCZĘŚĆ VIII - KONCENTRATY ZUP I SOSÓWLp. Przedmiot zamówienia j.m. Szacunkowa ilość1. zupa grzybowa w proszku kg. 1552. zupa żurek w proszku kg. 1553. zupa barszcz biały w proszku kg. 1454. zupa gulaszowa w proszku kg. 1555. sos pieczarkowy w proszku kg. 2056. sos pieczeniowy w proszku kg. 1207. sos biały w proszku kg. 258. sos boloński w proszku kg. 1059. sos meksykański w proszku kg. 25Wymagania jakościowe:a) data minimalnej trwałości od dnia dostawy minimum 12 miesięcy;b) smak i zapach charakterystyczny dla tego typu produktów spożywczych, bez obcych posmaków i zapachów;c) konsystencja sypka, jednolita, niezbrylona;d) opakowania jednostkowe od 1 kg do 5 kg;e) produkty typu instant;CZĘŚĆ IX - OLEJ ROŚLINNYLp. Przedmiot zamówienia j.m. Szacunkowa ilość1. olej roślinny l. 1700Wymagania jakościowe:a) data minimalnej trwałości od dnia dostawy minimum 12 miesięcy;b) smak i zapach charakterystyczny dla tego typu produktów spożywczych, bez obcych posmaków i zapachów;c) konsystencja płynna, jednolita, klarowna:d) opakowania jednostkowe od 1 kg do 5 kg;CZĘŚĆ X - PRODUKTY MROŻONELp. Przedmiot zamówienia j.m. Szacunkowa ilość1. pierogi ruskie kg. 1002. pierogi z kapustą i grzybami kg. 1003. pierogi z owocami kg. 404. pierogi z mięsem kg. 1005. szpinak mrożony kg. 85Wymagania jakościowe:a) data minimalnej trwałości od dnia dostawy minimum 12 miesięcy;b) smak i zapach charakterystyczny dla tego typu produktów spożywczych, bez obcych posmaków i zapachów;c) opakowania jednostkowe od 1 kg do 5 kg;
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15870000-7
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą:

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach