Przetargi.pl
Sukcesywne dostawy artykułów mleczarskich i nabiału - etap II

Centralny Ośrodek Sportu w Warszawie, Ośrodek Przygotowań Olimpijskich im. Feliksa Stamma we Władysławowie ogłasza przetarg

  • Adres: 84-120 Władysławowo, ul. Żeromskiego 52
  • Województwo: pomorskie
  • Telefon/fax: tel. 058 6746314 , fax. 058 6746350
  • Data zamieszczenia: 2010-08-25
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Centralny Ośrodek Sportu w Warszawie, Ośrodek Przygotowań Olimpijskich im. Feliksa Stamma we Władysławowie
    ul. Żeromskiego 52 52
    84-120 Władysławowo, woj. pomorskie
    tel. 058 6746314, fax. 058 6746350
    REGON: 00032790700060
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.cetniewo.cos.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Zakład Budżetowy Ministerstwa Sportu i Turystyki

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Sukcesywne dostawy artykułów mleczarskich i nabiału - etap II
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Sukcesywne dostawy artykułów mleczarskich i nabiału na potrzeby działu gastronomii tj. 1. Jogurt kremowy z musem owocowym szt 1000 2. JOGURT zawierający 7 rodzajów zbóż/ szt 1000 3. JOGURT owocowy- szt 1000 4. DESER -szt 1000 5. Jogurt naturalny- szt 1000 6. Jogurt naturalny- szt 300 7. Jogurt naturalny z ziarnami zbóż. szt 1000 8. Jogurt z owocami- szt 1000 9. Serek homogenizowany- szt 500 10. Napój mleczny, szt 200 11. Jogurt- probiotyczny szt 500 12. Maślanka naturalna Mrągowska, l 300 13. Jogurt owocowy light -szt 600 14. Jogurt Gracja szt 1000 15. Jogurty owocowe FRUTTIS , szt 100 16. Serek wiejski lekki szt 100 17. Twaróg wiejski lekki- kg 200 18. Twaróg wiejski półtłusty - kg 200 19. Twaróg śmietankowy- kg 1000 20. Ser miękki solankowy tłusty typu FETA kg 50 21. Ser topiony w plasterkach- kg 50 22. Ser topiony-szt 1000 23. Serki twarogowe -szt 1000 24. Ser żółty Sokół, kg 250 25. Serek pleśniowy szt 100 26. Ser pleśniowy - szt 100 27. Masło ekstra - kg 2000 28. Ser żółty - KRÓLEWSKI -kg 200 29. Ser królewski wędzony - kg 50 30. Ser żółty -Podlaski - klkg 200 31. Ser żółty -EDAMSKI - kg 200 32. Ser żółty - MASEDAMER kg 200 33. Ser żółty tylżycki -kg 200 34. Ser żółty MAGNAT kg 250 35. Ser żółty -Złoty Edam- kg 250 36. Ser żółty GOUDA - kg 250 37. Ser żółty FAMILIJNY -kg 200 38. Ser żółty wiejski kg 250 39. Ser żółty RYCKI - kg 300 40. Ser żółty Książęcy - kg 300 41. Ser Lazur ROKPOL- kg 40 42. Ser żółty salami - kg 200 43. Ser żółty MOZARELLA kg 50 44. MOZZARELLA kg 20 45. Ser żółty Milander, kg 300 46. Ser TORT CAMBOZOLA Z CZOSNKIEM- kg 20 47. SER TORT CHAMPINGNON z pieprzem, czosnkiem kg 20 48. SER VALBON BLUE- szt 100 49. MLEKO UHT 3,20% - pojemności 1 litra. szt 4000 50. MlekO UHT 0,50 % - 1 litra. szt 3000 51. Śmietana 36 % - l 500 52. Śmietana 30 % - l 500 53. Mleko skondensowane niesłodzone - szt 30 54. Śmitanka Bieruńska UHT 33% - l 40 55. Śmietanka porcjowana do kawy - szt 3000 56. Ser Parmezan - szt 40 57. Ser Ricotta - szt 100 58. Ser Mascarpone - szt 100 59. Stabilizator do bitej śmietany - kg 10 Wartość szacunkowa zamówienia nie przekracza kwoty określonej w przepisach wydanych na podstawie art. 11 ust. 8 ustawy z dnia 29 stycznia 2004r. Prawo zamówień publicznych (tekst jednolity: Dz. U. 2007 r. Nr 223 poz. 1655 ze zm.).
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 155000003
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 6 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: nie dotyczy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.cetniewo.cos.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach