Centralny Ośrodek Sportu w Warszawie, Ośrodek Przygotowań Olimpijskich im. Feliksa Stamma we Władysławowie ogłasza przetarg
- Adres: 84-120 Władysławowo, ul. Żeromskiego 52
- Województwo: pomorskie
- Telefon/fax: tel. 058 6746314 , fax. 058 6746350
- Data zamieszczenia: 2010-08-25
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Centralny Ośrodek Sportu w Warszawie, Ośrodek Przygotowań Olimpijskich im. Feliksa Stamma we Władysławowie
ul. Żeromskiego 52 52
84-120 Władysławowo, woj. pomorskie
tel. 058 6746314, fax. 058 6746350
REGON: 00032790700060 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.cetniewo.cos.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Zakład Budżetowy Ministerstwa Sportu i Turystyki
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Sukcesywne dostawy artykułów mleczarskich i nabiału - etap II - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Sukcesywne dostawy artykułów mleczarskich i nabiału na potrzeby działu gastronomii tj. 1. Jogurt kremowy z musem owocowym szt 1000 2. JOGURT zawierający 7 rodzajów zbóż/ szt 1000 3. JOGURT owocowy- szt 1000 4. DESER -szt 1000 5. Jogurt naturalny- szt 1000 6. Jogurt naturalny- szt 300 7. Jogurt naturalny z ziarnami zbóż. szt 1000 8. Jogurt z owocami- szt 1000 9. Serek homogenizowany- szt 500 10. Napój mleczny, szt 200 11. Jogurt- probiotyczny szt 500 12. Maślanka naturalna Mrągowska, l 300 13. Jogurt owocowy light -szt 600 14. Jogurt Gracja szt 1000 15. Jogurty owocowe FRUTTIS , szt 100 16. Serek wiejski lekki szt 100 17. Twaróg wiejski lekki- kg 200 18. Twaróg wiejski półtłusty - kg 200 19. Twaróg śmietankowy- kg 1000 20. Ser miękki solankowy tłusty typu FETA kg 50 21. Ser topiony w plasterkach- kg 50 22. Ser topiony-szt 1000 23. Serki twarogowe -szt 1000 24. Ser żółty Sokół, kg 250 25. Serek pleśniowy szt 100 26. Ser pleśniowy - szt 100 27. Masło ekstra - kg 2000 28. Ser żółty - KRÓLEWSKI -kg 200 29. Ser królewski wędzony - kg 50 30. Ser żółty -Podlaski - klkg 200 31. Ser żółty -EDAMSKI - kg 200 32. Ser żółty - MASEDAMER kg 200 33. Ser żółty tylżycki -kg 200 34. Ser żółty MAGNAT kg 250 35. Ser żółty -Złoty Edam- kg 250 36. Ser żółty GOUDA - kg 250 37. Ser żółty FAMILIJNY -kg 200 38. Ser żółty wiejski kg 250 39. Ser żółty RYCKI - kg 300 40. Ser żółty Książęcy - kg 300 41. Ser Lazur ROKPOL- kg 40 42. Ser żółty salami - kg 200 43. Ser żółty MOZARELLA kg 50 44. MOZZARELLA kg 20 45. Ser żółty Milander, kg 300 46. Ser TORT CAMBOZOLA Z CZOSNKIEM- kg 20 47. SER TORT CHAMPINGNON z pieprzem, czosnkiem kg 20 48. SER VALBON BLUE- szt 100 49. MLEKO UHT 3,20% - pojemności 1 litra. szt 4000 50. MlekO UHT 0,50 % - 1 litra. szt 3000 51. Śmietana 36 % - l 500 52. Śmietana 30 % - l 500 53. Mleko skondensowane niesłodzone - szt 30 54. Śmitanka Bieruńska UHT 33% - l 40 55. Śmietanka porcjowana do kawy - szt 3000 56. Ser Parmezan - szt 40 57. Ser Ricotta - szt 100 58. Ser Mascarpone - szt 100 59. Stabilizator do bitej śmietany - kg 10 Wartość szacunkowa zamówienia nie przekracza kwoty określonej w przepisach wydanych na podstawie art. 11 ust. 8 ustawy z dnia 29 stycznia 2004r. Prawo zamówień publicznych (tekst jednolity: Dz. U. 2007 r. Nr 223 poz. 1655 ze zm.). - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 155000003
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 6 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: nie dotyczy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.cetniewo.cos.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- ZAKUP I DOSTAWA PRODUKTÓW ŻYWNOŚCIOWYCH ZP-PN/45/16
Dodano: 2016-05-25 - Zakup i dostawa produktów żywnościowych. Znak sprawy ZP-PN/32/16.
Dodano: 2016-04-22 - Dostawa mięsa, wędlin oraz produktów spożywczych z grupy nabiał - ZP7/2016
Dodano: 2016-03-16 - Dostawa artykułów spożywczych
Dodano: 2016-02-25 - Dostawa mleka i przetworów mlecznych.
Dodano: 2016-02-10 - Sukcesywne dostawy różnych artykułów spożywczych do żłobków Gdańskiego Zespołu ŻŁobków w Gdańsku w okresie 1 roku.
Dodano: 2016-01-21 - Dostawa do magazynu Szpitala artykułów mleczarskich
Dodano: 2016-01-13 - Dostawa mleka i produktów mlecznych do Kantyny w Zakładzie Karnym w Kamińsku, ul. XXX- lecia 1, 11 - 120 Górowo Iławeckie, Kamińsk
Dodano: 2015-12-31 - DOSTAWA MLEKA I PRZETWORÓW MLECZNYCH
Dodano: 2015-12-16 - Dostawa produktów mleczarskich.
Dodano: 2015-12-09