Podkarpacka Instytucja Gospodarki Budżetowej CARPATIA ogłasza przetarg
- Adres: 35-322 Rzeszów, ul. hr. Wandy Tarnowskiej 4
- Województwo: podkarpackie
- Telefon/fax: tel. 17 85 35 247 , fax. 17 85 07 864
- Data zamieszczenia: 2012-03-23
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Podkarpacka Instytucja Gospodarki Budżetowej CARPATIA
ul. hr. Wandy Tarnowskiej 4 4
35-322 Rzeszów, woj. podkarpackie
tel. 17 85 35 247, fax. 17 85 07 864
REGON: 18065160500000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.igbcarpatia.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Podmiot prawa publicznego
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Sukcesywna sprzedaż z dostawą różnych produktów spożywczych (czekolady, wyrobów czekoladowych i cukierniczych, konserw i przetworów z mięsa, ryb konserwowych, puszkowanych , innych różnych produktów spożywczych, cukru białego) na potrzeby Podkarpackiej Instytucji Gospodarki Budżetowej CARPATIA dla Oddziału w Wadowicach celem dalszej odsprzedaży. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Zadanie 1: sukcesywna sprzedaż z dostawą: czekolady, wyrobów czekoladowych i cukierniczych, ciastkarskich : 1) czekolady - 5050 szt, 2) batony czekoladowe - 8350 szt, 3)chałwa - 400 szt, 4) wafle w czekoladzie -3900 szt, 5) ciastka - 4950 szt, 6) paluszki słone - 900 szt, 7) cukierki paczkowane -1700 szt, 8) orzeszki ziemnei - 600 szt, 9) gumy do żucia - 1300 szt, 10) krem do smarowania - 200 szt, 11), napój kakaowy-450 szt, 12) rodzynki -1300 szt, 13)chipsy - 500 szt, 14) miód pszczeli - 50 szt. Zadanie 2: sukcesywna sprzedaż z dostawą : konserwy i przetwory z mięsa : 1) gulasz angielski - 2800 szt, 2) pasztet drobiowy - 2600 szt, 3) wołowina w sosie własnym - 550 szt, 4) gołąbki - 100 szt, 6) gulasz wieprzowo - wołowy - 200 szt, 7) fasolka po bretońsku - 50 szt. Zadanie 3: sukcesywna sprzedaż z dostawą : ryby konserwowane, puszkowane: 1) filet z makreli -1100 szt, tuńczyk w oleju, sosie własnym, pomidorach - 2500 szt Zadanie 4: sukcesywna sprzedaż z dostawą : produkty ogólnospożywcze: 1)Budynie-900 szt, 2) Cynamon - 80 szt,3) Galaretka - 1000 szt, 4) Gorący kubek 12 g - 2400 szt, 5) Ketchup, majonez, musztarda -2250 szt, 6) Kisiele - 1100 szt, 7) Kostka rosołowa - 300 szt, 8) Makarony- 1800 paczek, 9) Zioła i przyprawy - 2230 szt, 10) Słodzik -200 szt, 12) Soda oczyszczona 30 g - 100 szt, 13) Sosy - 200 szt, 14) Sól warzona jodowana - kg 240, 15) Zaprawka cytrynowa 200 ml - 750 szt, 16) Zupa błyskawiczna 70 g - 2750 szt Zadanie 5: sukcesywna srzedaż z dostawą :cukier i produkty pokrewne - 1) cukier biały -1700 kg - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158410005
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wadium.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.igbcarpatia.pl
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną