Przedsiębiorstwo Gospodarki Komunalnej Termy Uniejów Sp. z o. o. w Uniejowie ogłasza przetarg
- Adres: 99-210 Uniejów, ul. Polna
- Województwo: łódzkie
- Telefon/fax: tel. 0-63 2888071 , fax. 0-63 2888071
- Data zamieszczenia: 2020-05-21
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Przedsiębiorstwo Gospodarki Komunalnej Termy Uniejów Sp. z o. o. w Uniejowie
ul. Polna 37
99-210 Uniejów, woj. łódzkie
tel. 0-63 2888071, fax. 0-63 2888071
REGON: 31016143000000 - Adres strony internetowej zamawiającego: http://bip.termyuniejow.pl/
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
„Sukcesywna sprzedaż i dostawa mięsa, drobiu oraz wędlin dla obiektów P.G.K. Termy Uniejów Sp. z o.o. w Uniejowie” oraz Aparthotelu Termy Uniejów - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna i dostawa mięsa, drobiu oraz wędlin na potrzeby obiektów PGK Termy Uniejów Sp. z o.o. w Uniejowie oraz Aparthotelu Termy Uniejów z podziałem na trzy zadania: Zadanie 1: Sukcesywna sprzedaż i dostawa drobiu dla obiektów P.G.K. Termy Uniejów Sp. z o.o. w Uniejowie; Zadanie 2: Sukcesywna sprzedaż i dostawa mięsa oraz wędlin dla obiektów P.G.K. Termy Uniejów Sp. z o.o. w Uniejowie. Zadanie 3: Sukcesywna sprzedaż i dostawa mięsa dla APARTHOTELU Termy Uniejów w Uniejowie. Szczegółowe informacje dotyczące produktów stanowiących przedmiot Zamówienia zawiera załącznik Nr 2 do niniejszej SIWZ - formularz asortymentowo-cenowy. Zamawiający zastrzega sobie prawo do ograniczenia ilościowego przedmiotu umowy, w stosunku do ilości wskazanych w formularzu asortymentowo-cenowym w zależności od bieżących potrzeb. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15110000-2
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Posiada uprawnienia zgodnie z ustawą z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. 2019 poz. 1252) lub na podstawie ustawy z dnia 16 grudnia 2005 r. o produktach pochodzenia zwierzęcego (Dz. U. 2019 poz 824), odpowiednio dla charakterystyki swojej działalności; obowiązującą decyzję administracyjną właściwego Powiatowego Lekarza Weterynarii w sprawie zatwierdzania, warunkowego zatwierdzania albo przedłużania warunkowego zatwierdzania zakładów, zgodnie z art. 20 ust. 1 pkt 2 ustawy z dnia 16 grudnia 2005 r. o produktach pochodzenia zwierzęcego (Dz. U. z 2019 r., poz. 1252 z późn. zm.) - jeżeli ustawa nakłada obowiązek takich uprawnień; lub obowiązującą decyzję administracyjną właściwego organu Państwowej Inspekcji Sanitarnej w sprawie zatwierdzania, warunkowego zatwierdzania, przedłużania warunkowego zatwierdzania zakładów, które produkują lub wprowadzają do obrotu żywność pochodzenia nie zwierzęcego lub wprowadzają do obrotu produkty pochodzenia zwierzęcego, nie objęte urzędową kontrolą organów Inspekcji Weterynaryjnej, zgodnie z art. 62 ust.1 pkt 2 ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia Dz. U.z 2019, poz. 1252 z późn. zm.- jeżeli ustawa nakłada obowiązek takich uprawnień; lub zaświadczenie o wpisie do rejestru zakładów zgodne z art. 62 ust. 1 pkt. 4 w zw. z art. 67 ust. 3 pkt. 6 i Rozporządzeniem Ministra Zdrowia z dnia 29 maja 2007 r., w sprawie wzorów dokumentów dotyczących rejestracji i zatwierdzania zakładów produkujących lub wprowadzających do obrotu żywność podlegających urzędowej kontroli Państwowej Inspekcji Sanitarnej (Dz. U. z 2007 r. Nr 106, poz. 730) - jeżeli ustawa nakłada obowiązek takich uprawnień b) zaświadczenie właściwego organu Państwowej Inspekcji Sanitarnej lub organu Inspekcji Weterynaryjnej o sprawowaniu nadzoru nad stosowaniem zasad wdrożonego systemu HACCP. Przedłożone na tej podstawie zaświadczenie winno potwierdzać, że Wykonawca wdrożył oraz stosuje zasady systemu HACCP. (Podstawa prawna : art. 59, 59a i 73 ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia Dz. U. z 2019, poz. 1252 z późn. zm.); lub certyfikat HACCP.
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Formularz ofertowy, formularz asortymentowo cenowy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą:
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa wyżywienia do przedszkola w gminie Maków
Dodano: 2024-02-24 - „Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych na potrzeby ZPE-WiR w Stemplewie”
Dodano: 2024-02-18 - Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych na potrzeby ZPE-WiR w Stemplewie - II
Dodano: 2024-02-18 - Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych na potrzeby ZPE-WiR w Stemplewie - II
Dodano: 2024-01-10 - Dostawa mięsa i produktów mięsnych ZP 29/2023
Dodano: 2023-12-27 - Dostarczanie żywności
Dodano: 2023-12-11 - Dostawa mięsa i produktów mięsnych ZP 18/2023
Dodano: 2023-09-07 - Dostawy mięsa, wędlin i drobiu dla Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Łodzi
Dodano: 2022-12-13 - Dostawa mięsa i wędlin
Dodano: 2022-09-06 - Dostawa mięsa i produktów mięsnych
Dodano: 2021-08-03