Przetargi.pl
Sukcesywną dostawę przypraw sypkich, w płynie i używki, koncentratów, roślin strączkowych i soi do Zakładu Karnego w Zabrzu.

Zakład Karny ogłasza przetarg

  • Adres: 41806 Zabrze, ul. Janika
  • Województwo: śląskie
  • Telefon/fax: tel. 0-32 373 66 30 , fax. 0-32 373 66 66
  • Data zamieszczenia: 2016-11-30
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny
    ul. Janika 12
    41806 Zabrze, woj. śląskie
    tel. 0-32 373 66 30, fax. 0-32 373 66 66
    REGON: 32102300000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: inny:

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Sukcesywną dostawę przypraw sypkich, w płynie i używki, koncentratów, roślin strączkowych i soi do Zakładu Karnego w Zabrzu.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Część I - Przyprawy sypkie, w płynie i używki: 1. Czosnek mielony –30 kg 2. Liść laurowy –17 kg 3. Majeranek -35 kg 4. Papryka mielona ostra czerwona -25 kg 5. Pieprz naturalny czarny mielony 90 kg 6. Przyprawa typu jarzynka- 590 kg 7. Sól warzona spożywcza jodowana opakowanie 1000 g – ilość 2300 kg 8. Ziele angielskie- 31 kg 9. Cukier waniliowy luzem - 4 kg 10. Cynamon – 7 kg 11. Kwasek cytrynowy, produkt spożywczy w postaci drobnych kryształków bez grudek i zlepów lub proszek-bezbarwny, smak silnie kwaśny, zapach bezwonny, opak. torebka per-gaminowa lub z tworzywa sztucznego od 100-500 g- ilość 25 kg 12. Pietruszka suszona 60 kg 13. Musztarda sarepska, konsystencja gęsta, kolor odpowiedni do danego towaru typu sarep-ska, opak. 1-10 kg - ilość 370 kg 14. Kawa zbożowa -200 kg 15. Herbata granulowana czarna-po zaparzeniu esencjonalny napar, wyraźnie wyczuwalny smak herbaty, po zaparzeniu kolor ciemnobrązowy - ilość 300 kg 16. Przyprawa do zup w płynie opak 1 litr , ekstrakt, słodki niemodyfikowany genetycznie, bez dodatków mięsnych, brak alergenów – ilości 2000 litrów 17. Ocet spirytusowy rektyfikowany 10%, produkt wyprodukowany z przedestylowanego alkoho-lu, pochodzenia rolniczego, barwa przezroczysta, konsystencja płynna, klarowna, smak i zapach mocno kwaśny, opak. Butelki szklane z nakrętką lub z tworzyw sztucznych(materiał opakowany dopuszczony do kontaktu z żywnością) poj. 1 litr .– 145 litrów Część II – Koncentraty zup i sosów: 1. Rosół z kury –400 kg 2. Zupa barszcz czerwony - 200 kg 3. Zupa grzybowa-270 kg 4. Zupa żurek w proszku- 270 kg 5. Sos cygański- 270 kg 6. Sos grzybowy - 270 kg 7. Sos pieczarkowy - 300 kg 8. Sos pieczeniowy - 270 kg Część III -Rośliny strączkowe i soja: 1. Kostka sojowa - 270 kg 2. Schab sojowy – 330 kg 3. Fasola drobna –640 kg 4. Fasola biała duża – 200 kg 5. Groch łuszczony – 1000 kg 6. Groch cały – 530 kg 7. Granulat sojowy – 210 kg
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15870000-7

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach