Zakład Karny ogłasza przetarg
- Adres: 41806 Zabrze, ul. Janika
- Województwo: śląskie
- Telefon/fax: tel. 0-32 373 66 30 , fax. 0-32 373 66 66
- Data zamieszczenia: 2016-11-30
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny
ul. Janika 12
41806 Zabrze, woj. śląskie
tel. 0-32 373 66 30, fax. 0-32 373 66 66
REGON: 32102300000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: inny:
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Sukcesywną dostawę przypraw sypkich, w płynie i używki, koncentratów, roślin strączkowych i soi do Zakładu Karnego w Zabrzu. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Część I - Przyprawy sypkie, w płynie i używki: 1. Czosnek mielony –30 kg 2. Liść laurowy –17 kg 3. Majeranek -35 kg 4. Papryka mielona ostra czerwona -25 kg 5. Pieprz naturalny czarny mielony 90 kg 6. Przyprawa typu jarzynka- 590 kg 7. Sól warzona spożywcza jodowana opakowanie 1000 g – ilość 2300 kg 8. Ziele angielskie- 31 kg 9. Cukier waniliowy luzem - 4 kg 10. Cynamon – 7 kg 11. Kwasek cytrynowy, produkt spożywczy w postaci drobnych kryształków bez grudek i zlepów lub proszek-bezbarwny, smak silnie kwaśny, zapach bezwonny, opak. torebka per-gaminowa lub z tworzywa sztucznego od 100-500 g- ilość 25 kg 12. Pietruszka suszona 60 kg 13. Musztarda sarepska, konsystencja gęsta, kolor odpowiedni do danego towaru typu sarep-ska, opak. 1-10 kg - ilość 370 kg 14. Kawa zbożowa -200 kg 15. Herbata granulowana czarna-po zaparzeniu esencjonalny napar, wyraźnie wyczuwalny smak herbaty, po zaparzeniu kolor ciemnobrązowy - ilość 300 kg 16. Przyprawa do zup w płynie opak 1 litr , ekstrakt, słodki niemodyfikowany genetycznie, bez dodatków mięsnych, brak alergenów – ilości 2000 litrów 17. Ocet spirytusowy rektyfikowany 10%, produkt wyprodukowany z przedestylowanego alkoho-lu, pochodzenia rolniczego, barwa przezroczysta, konsystencja płynna, klarowna, smak i zapach mocno kwaśny, opak. Butelki szklane z nakrętką lub z tworzyw sztucznych(materiał opakowany dopuszczony do kontaktu z żywnością) poj. 1 litr .– 145 litrów Część II – Koncentraty zup i sosów: 1. Rosół z kury –400 kg 2. Zupa barszcz czerwony - 200 kg 3. Zupa grzybowa-270 kg 4. Zupa żurek w proszku- 270 kg 5. Sos cygański- 270 kg 6. Sos grzybowy - 270 kg 7. Sos pieczarkowy - 300 kg 8. Sos pieczeniowy - 270 kg Część III -Rośliny strączkowe i soja: 1. Kostka sojowa - 270 kg 2. Schab sojowy – 330 kg 3. Fasola drobna –640 kg 4. Fasola biała duża – 200 kg 5. Groch łuszczony – 1000 kg 6. Groch cały – 530 kg 7. Granulat sojowy – 210 kg - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15870000-7
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- PRZYPRAWY
Dodano: 2020-06-01 - PRZYPRAWY
Dodano: 2019-12-05 - Sukcesywne dostawy artykułów sypkich dla Działu Żywienia Centrum Onkologii-Instytutu im. Marii Skłodowskiej-Curie Oddziału w Gliwicach
Dodano: 2018-11-14 - Sukcesywne dostawy artykułów sypkich dla Działu Żywienia Centrum Onkologii-Instytutu im. Marii Skłodowskiej-Curie Oddziału w Gliwicach
Dodano: 2018-10-18 - Sukcesywne dostawy artykułów sypkich dla Działu Żywienia Centrum Onkologii-Instytutu im. Marii Skłodowskiej-Curie Oddziału w Gliwicach
Dodano: 2018-08-30