Przetargi.pl
Sukcesywna dostawa żywności dla Zespołu Placówek w Bystrzycy Górnej 48 58-114 Lubachów

Zespół Placówek w Bystrzycy Górnej ogłasza przetarg

  • Adres: 58-114 Lubachów, Bystrzyca Górna
  • Województwo: dolnośląskie
  • Telefon/fax: tel. 748 509 950, , fax. 748 509 950
  • Data zamieszczenia: 2020-11-20
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zespół Placówek w Bystrzycy Górnej
    Bystrzyca Górna 48
    58-114 Lubachów, woj. dolnośląskie
    tel. 748 509 950, , fax. 748 509 950
    REGON: 20363098000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.zpbystrzycag.edu.pl

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Sukcesywna dostawa żywności dla Zespołu Placówek w Bystrzycy Górnej 48 58-114 Lubachów
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywny zakup i dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej Zespołu Placówek w Bystrzycy Górnej 48 58-114 Lubachów, tj. produktów mleczarskich, warzywa , owoce, warzywa przetworzone, ryb mrożonych, produktów głęboko mrożonych, mięsa i produktów mięsnych, różnych artykułów spożywczych, pieczywa i wyrobów piekarskich i cukierniczych – zgodnie z wykazami określonymi w załącznikach nr od 3.1 do 3.6 niniejszej SIWZ. 2. Artykuły będą dostarczane do stołówki szkolnej przy Zespole Placówek w Bystrzycy Górnej 48 58-114 Lubachów, w zależności od potrzeb w ilościach zamawianych telefonicznie, faksem lub e-mailem przez przedstawiciela szkoły. Dostawa nastąpić musi nie później niż w ciągu 24 godzin od momentu odebrania informacji dotyczącej zamówienia. Wykonawca otrzyma wynagrodzenie za faktycznie wykonane dostawy. 3. Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych, gdzie część (zadanie) stanowi jak niżej (nr zadania częściowego, opis i nazwa zadania): nr I - produkty mleczarskie CPV 15500000-3, nr II - warzywa, owoce, warzywa przetworzone CPV 15300000-1, nr III – ryby i produkty głęboko mrożone CPV 152221000-3, 15891900-9, IV - mięso i produkty mięsne CPV 15100000-9, 15112100-7 nr V – Dostaw różnych artykułów spożywczych CPV 15800000-6 nr VI – pieczywo, wyroby piekarskie i cukiernicze CPV 15810000-9. Szczegółowy zakres dostaw z podziałem na części (od 1 do 6) wyszczególniony został w załączniku nr 1 do 6 do SIWZ – formularz cenowy. 5. Części zamówienia nie mogą być dzielone przez Wykonawców, oferty nie zawierające pełnego zakresu przedmiotu zamówienia określonego w zadaniu częściowym zostaną odrzucone jako niezgodne z SIWZ. 6. Wykonawca dostarczy artykuły w wyznaczonym przez Zamawiającego dniu, przekazując żywność osobie upoważnionej do odbioru i kontroli ilościowej oraz jakościowej w godzinach 7.00- 10.30. 7. Zamawiający zastrzega, że ilości poszczególnych pozycji podanych na formularzu asortymentowo-cenowym, są szacunkowymi ilościami planowanymi jakie zamierza nabyć a ich rzeczywista wielkość może być mniejsza lub większa i zostanie określona sukcesywnie w okresie trwania umowy. Warunek ten jest podyktowany faktycznymi potrzebami Zamawiającego, uzależnionymi od ilości wychowanków korzystających ze stołówki. 8. Wykonawca winien działać zgodnie z systemem HACCP, o którym mowa w ustawie z dnia 11 maja 2001 r. o warunkach zdrowotnych żywności i żywienia (Dz. U. z 2005 r. Nr 31, poz. 265 z późniejszymi zmianami), zamówiony towar musi być świeży, nieuszkodzony, mieć aktualne terminy przydatności do spożycia i musi posiadać świadectwa jakości. 9. Wykonawca zobowiązuje się do bezpłatnego dostarczania artykułów do siedziby Zamawiającego własnym pojazdem samochodowym, przystosowanym do przewozu wymienionych artykułów żywnościowych, spełniającym wymagania sanitarne i HACCP.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15000000-8
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą:

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach