Przetargi.pl
Sukcesywna dostawa wędlin oraz mięsa do Zakładu Karnego w Głubczycach

Zakład Karny ogłasza przetarg

  • Adres: 48-100 Głubczyce, ul. Kochanowskiego
  • Województwo: opolskie
  • Telefon/fax: tel. 774 852 016 , fax. 774 859 771
  • Data zamieszczenia: 2021-10-11
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny
    ul. Kochanowskiego 3
    48-100 Głubczyce, woj. opolskie
    tel. 774 852 016, fax. 774 859 771
    REGON: 32083900000000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Zakład Karny

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Sukcesywna dostawa wędlin oraz mięsa do Zakładu Karnego w Głubczycach
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Sukcesywna dostawa wędlin oraz mięsa do Zakładu Karnego w Głubczycach Opis przedmiotu zamówienia: Część I wędliny Kaszanka kg 1000 Pasztetowa drobiowa bez dodatku wieprzowiny kg 900 kiełbasa parówkowa kg 900 Kiełbasa kminkowa kg 1100 kiełbasa mortadela kg 1600 mielonka kanapkowa kg 1100 kiełbasa śląska drobiowa bez dodatku wieprzowiny kg 400 Kiełbasa kanapkowa drobiowa bez dodatku wieprzowiny kg 450 kiełbasa bigosowa kg 1000 Kieł. krakowska drobiowa bez dodatku wieprzowiny kg 400 kieł. szynkowa drobiowa bez dodatku wieprzowiny kg 300 Kiełbasa swojska kg 600 Kiełbasa biała drobiowa bez dodatku wieprzowiny kg 1300 Polędwica z indyka bez dodatku wieprzowiny kg 100 Mortadela drobiowa bez dodatku wieprzowiny kg 400 Kiełbasa węgierska kg 600 Parówki drobiowe cienkie bez dodatku wieprzowiny kg 1000 Kiełbasa toruńska kg 600 Pieczeń rzymska kg 1000 Blok drobiowy kg 1300 Pieczeń drobiowa bez dodatku wieprzowiny kg 400 Mielonka drobiowa bez dodatku wieprzowiny kg 400 Lunchon MEAT( przysmak śniadaniowy) kg 600 Salceson biały kg 600 Część II mięso Smalec kg 50 Mięso wieprzowe gulaszowe kg 1200 Boczek surowy wędzony kg 140 Wątroba wieprzowa kg 1300 Żołądki drobiowe z kurczaka kg 400 Mięso gulaszowe drobiowe kg 1200 Kurczak świeży kg 1500
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15131130-5
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą:

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach