Przetargi.pl
Sukcesywna dostawa wędlin i mięs drobiowych do Oddziału Zewnętrznego Przywary w Sierakowie Śląskim.

Zakład Karny Nr 1 ogłasza przetarg

  • Adres: 47-100 Strzelce Opolskie, ul. Karola Miarki 1
  • Województwo: opolskie
  • Telefon/fax: tel. 077 4400420-25
  • Data zamieszczenia: 2011-08-30
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny Nr 1
    ul. Karola Miarki 1 1
    47-100 Strzelce Opolskie, woj. opolskie
    tel. 077 4400420-25
    REGON: 00032023600000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja rządowa terenowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Sukcesywna dostawa wędlin i mięs drobiowych do Oddziału Zewnętrznego Przywary w Sierakowie Śląskim.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Pasztet drobiowy zapiekany z mięsa drobiowego o puszystej konsystencji. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 14 dni od daty dostawy. Dostawy sukcesywne od 3 kg do 5 kg lub raz w miesiącu po około 45 kg. Jakość art. żywnościowego nie może odbiegać od Polskich Norm. W ilości 1050kg. 2. Blok drobiowy z indyka o strukturze wysoko rozdrobnionej. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 14 dni od daty dostawy. Dostawy sukcesywne od 3 kg do 5 kg lub raz w miesiącu po około 45 kg. Jakość art. żywnościowego nie może odbiegać od Polskich Norm. W ilości 1050kg. 3. Pieczeń drobiowa o strukturze wysoko rozdrobnionej. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 14 dni od daty dostawy. Dostawy sukcesywne od 3 kg do 5 kg lub raz w miesiącu po około 45kg. Jakość art. żywnościowego nie może odbiegać od Polskich Norm. W ilości 1050kg. 4. Pasztetowa drobiowa o smarowanej konsystencji. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 14 dni od daty dostawy. Dostawy sukcesywne od 3 kg do 5 kg. Jakość art. żywnościowego nie może odbiegać od Polskich Norm. W ilości 290kg. 5. Parówki drobiowe parzone, homogenizowana, w jelicie naturalnym, średnica ok. 20-40 mm. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 14 dni od daty dostawy. Dostawy sukcesywne od 3 kg do 5 kg. Jakość art. żywnościowego nie może odbiegać od Polskich Norm. W ilości 420kg. 6. Kiełbasa krakowska drobiowa średnio rozdrobniona, baton średnica ok. 70-90 mm, parzona. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 14 dni od daty dostawy. Dostawy sukcesywne od 3 kg do 5 kg. Jakość art. żywnościowego nie może odbiegać od Polskich Norm. W ilości 290kg. 7. Kiełbasa żywiecka drobiowa średnio rozdrobniona, baton ok. 70-90 mm, parzona. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 14 dni od daty dostawy. Dostawy sukcesywne od 3 kg do 5 kg. Jakość art. żywnościowego nie może odbiegać od Polskich Norm. W ilości 290kg. 8. Kiełbasa szynkowa drobiowa, średnio rozdrobniona, baton 70-90 mm, parzona. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 14 dni od daty dostawy. Dostawy sukcesywne po od 3 kg do 5 kg. Jakość art. żywnościowego nie może odbiegać od Polskich Norm. W ilości 290kg. 9. Kiełbasa mielonka drobiowa wysoko rozdrobniona, baton 70-90 mm, parzona. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 14 dni od daty dostawy. Dostawy sukcesywne od 3 kg do 5 kg. Jakość art. żywnościowego nie może odbiegać od Polskich Norm. W ilości 290kg. 10. Kiełbasa kanapkowa drobiowa, średnio rozdrobniona, baton 70-90 mm, parzona. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 14 dni od daty dostawy. Dostawy sukcesywne od 3kg do 5kg lub dostawy raz w miesiącu po około 45 kg. Jakość art. żywnościowego nie może odbiegać od Polskich Norm. W ilości 1050kg. 11. Baleron drobiowy, średnio rozdrobniony, baton 70-90mm, parzony. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 14 dni od daty dostawy. Dostawy sukcesywne od 3kg do 5kg. Jakość art. żywnościowego nie może odbiegać od Polskich Norm. W ilości 290kg. 12. Kiełbasa mortadela drobiowa wysoko rozdrobniona, parzona, baton 70-90 mm. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 14 dni od daty dostawy. Dostawy sukcesywne od 3 kg do 5 kg. Jakość art. żywnościowego nie może odbiegać od Polskich Norm. W ilości 290kg. 13. Szynka z piersi z indyka wysoko rozdrobniona, parzona, baton 70-90 mm. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 14 dni od daty dostawy. Dostawy sukcesywne od 3kg do 5kg. Jakość art. żywnościowego nie może odbiegać od Polskich Norm. W ilości 290kg. 14. Polędwica z indyka wysoko rozdrobniona, parzona, baton 70-90 mm. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 14 dni od daty dostawy w ilości 250kg. Dostawy sukcesywne od 3kg do 5kg . Jakość art. żywnościowego nie może odbiegać od Polskich Norm. W ilości 290kg. 15. Kiełbasa śniadaniowa drobiowa średnio rozdrobniona, parzona, baton 70-90 mm. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 14 dni od daty dostawy. Dostawy sukcesywne od 3 kg do 5 kg lub raz w miesiącu po około 45 kg. Jakość art. żywnościowego nie może odbiegać od Polskich Norm. W ilości 1050kg. 16. Salceson drobiowy średnio rozdrobniony, parzony, baton 70-90 mm. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 14 dni od daty dostawy. Dostawy sukcesywne od 3 kg do 5 kg. Jakość art. żywnościowego nie może odbiegać od Polskich Norm. W ilości 290kg. 17. Kiełbasa śląska drobiowa w jelicie naturalnym średnio rozdrobniona, parzona, baton 20-40 mm. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 14 dni od daty dostawy. Dostawy sukcesywne od 3 kg do 5 kg. Jakość art. żywnościowego nie może odbiegać od Polskich Norm. W ilości 420kg. 18. Kurczak mrożony. Dostawy sukcesywne od 5 kg do 90 kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 60 dni od daty dostawy. Jakość art. żywnościowego nie może odbiegać od Polskich Norm. W ilości 1600kg. 19. Żołądki drobiowe. Dostawy sukcesywne od 2 kg do 5 kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 5 dni od daty dostawy. Jakość art. żywnościowego nie może odbiegać od Polskich Norm. W ilości 60kg. 20. Serca drobiowe. Dostawy sukcesywne od 3 kg do 5 kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 5 dni od daty dostawy. Jakość art. żywnościowego nie może odbiegać od Polskich Norm. W ilości 60kg. 21. Wątroba drobiowa. Dostawy sukcesywne po około 6 kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 5 dni od daty dostawy. Jakość art. żywnościowego nie może odbiegać od Polskich Norm. W ilości 150kg. 22. Udziec z kurczaka (160g-220g) - mięso kurczak - elementy mrożone. Dostawy sukcesywne po około 8kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 60 dni od daty dostawy. Jakość art. żywnościowego nie może odbiegać od Polskich Norm. W ilości 200kg.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151311350
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach