Przetargi.pl
Sukcesywna dostawa warzyw i ryb mrożonych, owoców i warzyw przetworzonych dla Domu Pracy Twórczej „Pałac Myśliwski w Antoninie"

Centrum Kultury i Sztuki ogłasza przetarg

  • Adres: 62-800 Kalisz, ul. Łazienna
  • Województwo: wielkopolskie
  • Telefon/fax: tel. 627 652 509 , fax. 627 672 318
  • Data zamieszczenia: 2021-01-14
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Centrum Kultury i Sztuki
    ul. Łazienna 6
    62-800 Kalisz, woj. wielkopolskie
    tel. 627 652 509, fax. 627 672 318
    REGON: 28281485925000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: http://ckis.kalisz.pl/
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: samorządowa instytucja kultury

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Sukcesywna dostawa warzyw i ryb mrożonych, owoców i warzyw przetworzonych dla Domu Pracy Twórczej „Pałac Myśliwski w Antoninie"
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa warzyw i ryb mrożonych, owoców i warzyw przetworzonych dla Domu Pracy Twórczej „Pałac Myśliwski w Antoninie” których szczegółowy opis / uwagi zawarte są w „Opisie przedmiotu zamówienia” stanowiącym załącznik do SIWZ: 1. Ananas 580 g szt 10 ; 2. Borowik połówki 2,5 kg szt 15 ; 3. Borowik kostki 2,5 kg szt 15 ; 4. Brokuł róża 2,5 kg szt 30 produkt I-klasy jakości ; 5. Brukselka 2,5 kg szt 10 ; 6. Brzoskwinie 850 g szt 10 ; 7. Dorsz filet b/s kg 8 ; 8. Fasolka żółta 2,5 kg szt. 2 ; 9. Frytka prosta gruba 2,5 kg szt 30 9mm, produkt I-klasy jakości ; 10. Frytki Wedges grube 2,5 kg szt 40 ćwiartki ze skórą, produkt I-klasy jakości ; 11. Frytura 22 l szt. 20 ; 12. Groszek 2,5 kg szt 12 Produkt I-gatunku ; 13. Gruszka w syropie 850 g szt. 8 połówki ; 14. Grzanki ziołowo-czosnkowe 0,5 kg op 14 ; 15. Kalafior róża 2,5 kg szt 10 produkt I-klasy jakości ; 16. Kapary 720 g szt 13 ; 17. Koncentrat pomidorowy 200 g szt 50 ; 18. Koncentrat pomidorowy 1 l szt 30 ; 19. Kurki mrożone 2,5 kg szt 25 ; 20. Malina 1 kg szt 100 malina cała,produkt I-klasy jakości ; 21. Marchew młoda 2,5 kg mini szt 50 produkt I-klasy jakości ; 22. Marchew z groszkiem 2,5 kg szt 5 ; 23. Miruna filet ze skórą kg 15 ; 24. Morele suszone kg 4 ; 25. Ogórki konserwowe 1 kg szt 75 ; 26. Okoń nilowy filet kg 40 ; 27. Oliwki czarne 900 g szt 8 ; 28. Oliwki zielone 900 g szt 8 ; 29. Papryka konserwowa kg 8 ; 30. Pieczarki konserwowe 0,8 kg szt 15 ; 31. Pieczywo czosnkowe (36 szt w kartonie) op 20 ; 32. Pieporz zielony w zalewie 115 g szt 6 ; 33. Pstrąg patroszony z głową kg 22 ; 34. Rodzynki sułtańskie kg 11 produkt I-klasy jakości ; 35. Sos cytrynowo-maślany 750g szt. 4 ; 36. Szparagi mrożone białe kg 8 ; 37. Szyjki rakowe kg 20 ; 38. Rydze kapelusze 2,5 kg szt 5 ; 39. Szparagi mrożone zielone kg 8 ; 40. Szparagi konserwowe 370 g szt 12 ; 41. Szpinak mrożony 2,5 kg szt 20 ; 42. Śliwka Kalifornijska Nałęczowska kg 10 ; 43. Truskawka 2,5 kg szt 60 truskawka cała ; 44. Wiśnie drylowane 2,5 kg szt 4 ; 45. Włoszczyzna paski 2,5 kg szt. 10 ; 46. Sandacz mrożony kg 50 bez lodu ; 47. Pomidory w puszce 1,5 kg szt 15 ; 48. Flaki wołowe rosołowe 0,9 kg kg 100 typu abel ; 49. Frytki Julienne 2,5 kg szt 50 produkt I-klasy jakości ; 50. Frytki do steku „Belgijskie” 2,5 kg szt 10 gruba do steku, produkt I-klasy jakości ; 51. Groszek cukrowy w całości 1 kg szt 5 ; 52. Kapary jabłkowe 1 l szt 5 ; 53. Halibut dzwonki kg 10 kalibrowany (szt ok. 200- 220g) ; 54. Inne szt/kg 10 ;
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15000000-8
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą:

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach