Zakład Karny Nr 1 ogłasza przetarg
- Adres: 47-100 Strzelce Opolskie, ul. Karola Miarki 1
- Województwo: opolskie
- Telefon/fax: tel. 077 4400420-25
- Data zamieszczenia: 2012-10-12
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny Nr 1
ul. Karola Miarki 1 1
47-100 Strzelce Opolskie, woj. opolskie
tel. 077 4400420-25
REGON: 00032023600000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl, www.zp.sw.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja rządowa terenowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Sukcesywna dostawa warzyw - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Część I warzywa do ZK Nr 1 w Strzelcach Opolskich: 1. Ziemniak, krajowy o miąższu żółtym, kremowym szacunkowe miesięczne zapotrzebowanie około 12 000kg, dostawy sukcesywne po około 2 000kg do 4 000kg. Jakość art. żywnościowego nie może odbiegać od Polskich Norm. W ilości 96 000kg. 2. Kapusta czerwona, krajowa, powinna być: zdrowa, czysta, o świeżym wyglądzie, wolna od nadmiernego zawilgocenia powierzchniowego, nie pęknięta, bez odgnieceń i uszkodzeń, bez zanieczyszczeń środkami ochrony roślin, workowana od 10kg do 25kg, szacunkowe miesięczne zapotrzebowanie 600kg, dostawy sukcesywne po około 200kg, dostawy w opakowaniach dostawcy bez dodatkowych opłat, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. W ilości 4 800kg. 3. Kapusta biała, krajowa, powinna być: zdrowa, czysta, o świeżym wyglądzie, wolna od nadmiernego zawilgocenia powierzchniowego, nie pęknięta, bez odgnieceń i uszkodzeń, bez zanieczyszczeń środkami ochrony roślin, workowana od 10kg do 25kg, szacunkowe miesięczne zapotrzebowanie 600kg, dostawy sukcesywne po około 200kg, dostawy w opakowaniach dostawcy bez dodatkowych opłat, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. W ilości 4 800kg. 4. Burak czerwony, krajowy, powinien być: zdrowy, czysty, suchy, bez uszkodzeń, nie zwiędnięty, bez zanieczyszczeń środkami ochrony roślin, workowany od 10kg do 25kg, szacunkowe miesięczne zapotrzebowanie 600kg, dostawy sukcesywne po około 200kg, dostawy w opakowaniach dostawcy bez dodatkowych opłat, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. W ilości 4 800kg. 5. Marchew, krajowa, powinna być: zdrowa, czysta, sucha, nie zwiędnięta, bez uszkodzeń, bez zanieczyszczeń środkami ochrony roślin, workowana od 10kg do 25kg, szacunkowe miesięczne zapotrzebowanie 1 600kg, dostawy sukcesywne po około 400kg, dostawy w opakowaniach dostawcy bez dodatkowych opłat, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. W ilości 12 800kg. 6. Pietruszka korzeń, krajowa, powinna być: zdrowa, czysta, sucha, cała, nie zwiędnięta, bez uszkodzeń, bez zanieczyszczeń środkami ochrony roślin, workowana od 10kg do 25kg, szacunkowe miesięczne zapotrzebowanie 800kg, dostawy sukcesywne po około 200kg, dostawy w opakowaniach dostawcy bez dodatkowych opłat, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. W ilości 6 400kg. 7. Seler korzeń, krajowy, powinien być: zdrowy, czysty, suchy, cały, nie zwiędnięty, bez uszkodzeń, bez zanieczyszczeń środkami ochrony roślin, workowany od 10kg do 25kg, szacunkowe miesięczne zapotrzebowanie 600kg, dostawy sukcesywne po około 200kg, dostawy w opakowaniach dostawcy bez dodatkowych opłat, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. W ilości 4 800kg. 8. Cebula biała, krajowa, powinna być: zdrowa, czysta, cała, bez uszkodzeń, bez zanieczyszczeń środkami ochrony roślin, workowana od 10kg do 25kg, szacunkowe miesięczne zapotrzebowanie 800kg, dostawy sukcesywne po około 200kg, dostawy w opakowaniach dostawcy bez dodatkowych opłat, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. W ilości 6 400kg. 9. Por, krajowy, powinien być: zdrowy, prawidłowo wykształcony, prosty, świeży, czysty, suchy, bez zanieczyszczeń środkami ochrony roślin, szacunkowe miesięczne zapotrzebowanie 400kg, dostawy sukcesywne po około 200kg, dostawy w opakowaniach dostawcy bez dodatkowych opłat, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. W ilości 3 200kg. Część II warzywa do Oddziału Zewnętrznego Przywary w Sierakowie Śląskim: 1. Burak czerwony, powinien być: zdrowy, czysty, suchy, bez uszkodzeń, nie zwiędnięty, workowany od 10kg do 30kg. w ilości 3 740kg,- dostawy sukcesywne po około 110kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. 2. Marchew jadalna, powinna być: zdrowa, czysta, sucha, cała, nie zwiędnięta, wolna od szkodników i ich uszkodzeń, workowana od 10 kg do 30kg. w ilości 6 800kg, - dostawy sukcesywne po około 200kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. 3. Pietruszka korzeń, powinna być: zdrowa, czysta, sucha, cała, nie zwiędnięta, wolna od szkodników i ich uszkodzeń, workowana od 10kg do 30kg. w ilości 3 400kg, - dostawy sukcesywne po około 100kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. 4. Seler korzeń, powinien być: zdrowy, czysty, suchy, cały, nie zwiędnięty, wolny od szkodników i ich uszkodzeń, workowany od 10kg do 30kg. w ilości 3 910kg, - dostawy sukcesywne po około 115kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. 5. Cebula biała, powinna być: cała, zdrowa, czysta bez uszkodzeń, wystarczająco sucha, bez pustej i twardej szyjki, wolna od szkodników, bez nadmiernego zawilgocenia powierzchownego, workowana od 10kg do 30kg. w ilości 3 400kg, - dostawy sukcesywne po około 100kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. 6. Por, powinien być: zdrowy, prawidłowo wykształcony, prosty świeży, czysty, liście przycięte do 2-ch długości części wybielonej . w ilości 2 720kg,- dostawy sukcesywne po około 80kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. 7. Kapusta biała powinna być: zdrowa, cała, czysta, o świeżym wyglądzie, wolna od nadmiernego zawilgocenia powierzchniowego, nie pęknięta, bez odgnieceń i uszkodzeń, wolna od szkodników, workowana od 10kg do 30kg w ilości 4 080kg, - dostawy sukcesywne po około 120kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. 8. Kapusta czerwona powinna być: zdrowa, cała, czysta, o świeżym wyglądzie, wolna od nadmiernego zawilgocenia powierzchniowego, nie pęknięta, bez odgnieceń i uszkodzeń, wolna od szkodników, workowana od 10kg do 30kg w ilości 2 040kg, - dostawy sukcesywne po około 120kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. 9. Ziemniaki jadalne: bulwy: zdrowe, czyste, suche, nie dopuszcza się: nadmiernie zawilgoconych na powierzchni, zapleśniałych, zanieczyszczonych środkami ochrony roślin. Wielkość bulw: minimalna średnica 40 mm, tej samej odmiany, workowane od 10kg do 30kg. w ilości 51 000kg, dostawy sukcesywne po około 1 500kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. Przy każdej dostawie wyżej wymienione warzywa powinny być odpowiednio oznakowane (zgodnie z Rozporządzeniem Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi z dnia 10 lipca 2007r.) oraz posiadać Handlowy Dokument Identyfikacyjny. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 032210006
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa warzyw, owoców i ziemniaków w rozbiciu na 2 samodzielne części
Dodano: 2016-01-28 - Dostawa warzyw, owoców i ziemniaków w rozbiciu na 2 samodzielne części
Dodano: 2015-01-21 - Dostawa warzyw, owoców i ziemniaków w rozbiciu na 2 samodzielne części
Dodano: 2014-01-10 - P/32/2013 DOSTAWA WARZYW I OWOCÓW.
Dodano: 2013-11-26 - Sukcesywna dostawa warzyw i owoców do Oddziału Zewnętrznego Przywary w Sierakowie Śląskim.
Dodano: 2013-09-12 - Sukcesywna dostawa warzyw i owoców do Zakładu Karnego Nr 1 w Strzelcach Opolskich oraz do Oddziału Zewnętrznego Przywary w Sierakowie Śląskim
Dodano: 2013-07-12 - Sukcesywna dostawa warzyw i owoców do Zakładu Karnego Nr 1 w Strzelcach Opolskich oraz do Oddziału Zewnętrznego Przywary w Sierakowie Śląskim.
Dodano: 2013-06-04 - Sprzedaż i dostawa warzyw okopowych w 2013 roku
Dodano: 2012-12-14 - Dostawa warzyw, owoców i ziemniaków w rozbiciu na 2 samodzielne części
Dodano: 2012-12-06 - DLG/288/5/12 Zakup i dostawa warzyw i owoców świeżych oraz kiszonych
Dodano: 2012-10-05