Przetargi.pl
SUKCESYWNA DOSTAWA PRODUKTÓW ŻYWNOŚCIOWYCH

I Liceum Ogólnokształcące im. Ks. A. J. Czartoryskiego ogłasza przetarg

  • Adres: 24-100 Puławy, ul. Partyzantów
  • Województwo: lubelskie
  • Telefon/fax: tel. 818 863 626 , fax. 818 879 998
  • Data zamieszczenia: 2020-01-10
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: I Liceum Ogólnokształcące im. Ks. A. J. Czartoryskiego
    ul. Partyzantów 16
    24-100 Puławy, woj. lubelskie
    tel. 818 863 626, fax. 818 879 998
    REGON: 60664265000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: czart.pulawy.pl

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    SUKCESYWNA DOSTAWA PRODUKTÓW ŻYWNOŚCIOWYCH
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa produktów spożywczych dla Internatu I Liceum Ogólnokształcące im. Ks. A. J. Czartoryskiego w Puławach (zwanego dalej „Internat”). 2. Przedmiot zamówienia składa się z 12 części: a) Część 1 „Dostawa ziemniaków” Szczegółowy zakres, ilość i opis tej części zamówienia został określony w formularzu cenowym, który stanowi załącznik nr 2 A do SIWZ. KOD CPV: 03212100 - 1 Ziemniaki. b) Część 2 „Dostawa warzyw korzennych i bulwiastych oraz warzyw liściastych” Szczegółowy zakres, ilość i opis tej części zamówienia został określony w formularzu cenowym, który stanowi załącznik nr 2 B do SIWZ. KOD CPV: 03221110-0 Warzywa korzeniowe, 03221120-3 Warzywa bulwiaste, 03221300-9 Warzywa liściaste. c) Część 3 „Dostawa mrożonek warzywnych i innych przetworów mrożonych” Szczegółowy zakres, ilość i opis tej części zamówienia został określony w formularzu cenowym, który stanowi załącznik nr 2 C do SIWZ. KOD CPV: 15331170-9 Warzywa mrożone, 15896000-5 Produkty głęboko mrożone. d) Część 4 „Dostawa owoców tropikalnych” Szczegółowy zakres, ilość i opis tej części zamówienia został określony w formularzu cenowym, który stanowi załącznik nr 2 D do SIWZ. KOD CPV: 03222110-7 Owoce tropikalne. e) Część 5 „Dostawa owoców innych niż tropikalne” Szczegółowy zakres, ilość i opis tej części zamówienia został określony w formularzu cenowym, który stanowi załącznik nr 2 E do SIWZ. KOD CPV: 03222300-6 Owoce inne niż tropikalne. f) Część 6 „Dostawa pieczywa, świeżych wyrobów piekarskich i ciastkarskich” Szczegółowy zakres, ilość i opis tej części zamówienia został określony w formularzu cenowym, który stanowi załącznik nr 2 F do SIWZ. KOD CPV: 15810000-9 Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie. g) Część 7 „Dostawa mięsa i produktów mięsnych” Szczegółowy zakres, ilość i opis tej części zamówienia został określony w formularzu cenowym, który stanowi załącznik nr 2 G do SIWZ. KOD CPV: 15110000-2 Mięso, 15130000-8 Produkty mięsne. h) Część 8 „Dostawa drobiu” Szczegółowy zakres, ilość i opis tej części zamówienia został określony w formularzu cenowym, który stanowi załącznik nr 2 H do SIWZ. KOD CPV: 15112000-6 Drób. i) Część 9 „Dostawa różnych produktów spożywczych” Szczegółowy zakres, ilość i opis tej części zamówienia został określony w formularzu cenowym, który stanowi załącznik nr 2 I do SIWZ. KOD CPV: 15800000-6 Różne produkty spożywcze, 15411200-4 Olej spożywczy, 15610000-7 Produkty przemiału ziarna. j) Część 10 „Dostawa ryb i ryb przetworzonych” Szczegółowy zakres, ilość i opis tej części zamówienia został określony w formularzu cenowym, który stanowi załącznik nr 2 J do SIWZ. KOD CPV: 15200000-0 Ryby przetworzone i konserwowe, 15220000-6 Ryby mrożone, filety rybne i pozostałe mięso ryb. k) Część 11 „Dostawa mleka i przetworów mlecznych” Szczegółowy zakres, ilość i opis tej części zamówienia został określony w formularzu cenowym, który stanowi załącznik nr 2 K do SIWZ. KOD CPV: 15500000-3 Produkty mleczarskie, 15540000-5 Produkty serowarskie, 15551000-5 Jogurty i pozostałe przefermentowane przetwory mleczne. l) Część 12 „Dostawa jaj” Szczegółowy zakres, ilość i opis tej części zamówienia został określony w formularzu cenowym, który stanowi załącznik nr 2 L do SIWZ. KOD CPV: 03142500-3 Jaja. 3. Zamawiający dopuszcza możliwość składania ofert częściowych na jedną lub większą liczbę wymienionych w SIWZ części zamówienia (od 1 do 12).
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15000000-8
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Formularz ofertowy, formularz cenowy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą:

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach