Zespół Publicznych Zakładów Opieki Zdrowotnej w Otwocku ogłasza przetarg
- Adres: 05-400 Otwock, ul. Batorego 44
- Województwo: mazowieckie
- Telefon/fax: tel. 022 7793876, 0227795041 w. 225 , fax. 022 7793602
- Data zamieszczenia: 2011-09-02
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zespół Publicznych Zakładów Opieki Zdrowotnej w Otwocku
ul. Batorego 44 44
05-400 Otwock, woj. mazowieckie
tel. 022 7793876, 0227795041 w. 225, fax. 022 7793602
REGON: 01723503000000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.szpital-otwock.med.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Sukcesywna dostawa produktów spożywczych do kuchni szpitalnej ZP ZOZ. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa produktów spożywczych do kuchni szpitalnej do kuchni szpitalnej ZP ZOZ. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 1 do SIWZ. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 152200006
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: W niniejszym postępowaniu Zamawiający, zgodnie z art. 45 ustawy Pzp, odstępuje od żądania wniesienia wadium przez Wykonawców biorących udział w niniejszym postępowaniu o zamówienie publiczne
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.szpital-otwock.med.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Sukcesywna dostawa ryb i mrożonek dla Szkoły Podstawowej Nr 65 w Warszawie w 2016 roku
Dodano: 2015-12-16 - Dostawa ryb oraz produktów głęboko mrożonych dla Jednostki Wojskowej Nr 6021. Sprawa nr 94/2015/PN/Ż
Dodano: 2015-11-19 - DOSTAWA RYB I OWOCÓW MORZA DO AKADEMII OBRONY NARODOWEJ
Dodano: 2015-09-07 - Dostawa ryb świeżych, przetworzonych, głęboko mrożonych oraz produktów garmażeryjnych, warzyw, owoców głęboko mrożonych, produktów garmażeryjnych chłodzonych dla Jednostki Wojskowej Nr 6021. Sprawa Nr 112/2014/PN/Ż
Dodano: 2015-01-19 - DOSTAWA RYB, PRODUKTÓW RYBNYCH I OWOCÓW MORZA
Dodano: 2014-10-17 - Dostawa ryb dla Jednostki Wojskowej 6021
Dodano: 2014-02-18 - Zakup i dostawa ryb świeżych i mrożonych dla jednostek będących na zaopatrzeniu Jednostki Wojskowej 4809 w Zegrzu
Dodano: 2013-11-20 - Dostawa ryb i przetworów rybnych do Domu Pomocy Społecznej Kombatant
Dodano: 2013-11-19 - DOSTAWA RYB, PRODUKTÓW RYBNYCH I OWOCÓW MORZA
Dodano: 2013-11-08 - Zakup i dostawy ryb i owoców morza dla stołówek wojskowych w Warszawie: Stołówka nr 1, ul. 11 Listopada 17/19 i Stołówka nr 2, ul. Filtrowa 2/4
Dodano: 2013-10-29