Gmina Miasto Rzeszów - Urząd Miasta Rzeszowa ogłasza przetarg
- Adres: 35-064 Rzeszów, ul. Rynek 1
- Województwo: podkarpackie
- Telefon/fax: tel.
- Data zamieszczenia: 2023-03-17
- Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Gmina Miasto Rzeszów - Urząd Miasta Rzeszowa
ul. Rynek 1
35-064 Rzeszów, woj. podkarpackie
REGON: 000650614 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - jednostka samorządu terytorialnego
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Sukcesywna dostawa produktów mleczarskich do kuchni Szkoły Podstawowej Nr 37 w Rzeszowie - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1.Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa produktów mleczarskich. Przedmiot zamówienia realizowany będzie sukcesywnie, partiami - wg zapotrzebowania Zamawiającego w dni robocze od poniedziałku do piątku w godzinach od 06:30 do 07:30 maksymalny termin realizacji dostaw sukcesywnych (każdej partii) artykułów - do 3 dni roboczych od złożenia zamówienia (pisemnie lub poczta elektroniczną lub telefonicznie). Termin ten może ulec skróceniu zgodnie z oświadczeniem Wykonawcy złożonym w druku oferta (w ramach kryterium pozacenowego - termin realizacji dostawy od złożenia zamówienia). Zamawiający wymaga dostarczenia towaru wolnego od wad. Wykonawca w przypadku zgłoszenia przez Zamawiającego iż jakość i/lub ilość dostarczonych produktów jest niezgodna ze złożonym zamówieniem (towar wadliwy) zobowiązany jest w czasie do 3 godzin od zgłoszenia przez Zamawiającego (pisemnie lub pocztą elektroniczną lub telefonicznie lub osobiście na podstawie spisanego protokołu) do dostarczenia artykułu/ów właściwego/ych tj. wolnego od wad. Czas ten może ulec skróceniu zgodnie z oświadczeniem Wykonawcy złożonym w druku oferta (w ramach kryterium pozacenowego – czas reakcji). Wielkość/Zakres: deser o smaku truskawkowym – 4500 szt., jogurt naturalny (10 g tłuszczu) – 170 kg, jogurt naturalny (3 g tłuszczu) – 70 kg, jogurt do picia – 13000 szt., jogurt owocowy – 5600 szt., masło – 1800 szt., mleko – 8500 l, ser żółty – 340 kg, ser biały – 500 kg, serek homogenizowany – 3700 szt., śmietana 18% - 800 l, serek puszysty – 2600 szt., serek smakowy – 2400 szt2.Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określa:1) Szczegółowy Opis Przedmiotu Zamówienia stanowiący załącznik do specyfikacji;2) projektowane postanowienia umowy w sprawie zamówienia publicznego wraz z załącznikiem - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15500000-3
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą:
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa nabiału
Dodano: 2024-03-27 - Dostawa produktów nabiałowych
Dodano: 2024-01-09 - „Sukcesywna dostawa produktów mleczarskich i serowarskich w 2024 roku dla oświatowych jednostek organizacyjnych Gminy Miasto Leżajsk”
Dodano: 2024-01-05 - DOSTAWA PRODUKTÓW MLECZARSKICH dla DOMU POMOCY SPOŁECZNEJ W DĘBICY w okresie 2 stycznia 2024 r. do 30 czerwca 2024 r.
Dodano: 2024-01-02 - Dostawa produktów mleczarskich do Internatu Zespołu Szkół Techniczno Weterynaryjnych w Trzcianie na rok 2024
Dodano: 2023-12-05 - DOSTAWA PRODUKTÓW MLECZARSKICH dla DOMU POMOCY SPOŁECZNEJ W DĘBICY w okresie 2 stycznia 2024 r. do 30 czerwca 2024 r.
Dodano: 2023-11-24 - Dostawy nabiału
Dodano: 2023-11-15 - Dostawa żywności do stołówki Szkoły Podstawowej nr 29 w Rzeszowie w roku 2024 - produkty mleczarskie i pozostałe (inne) artykuły spożywcze
Dodano: 2023-10-19 - Dostawa produktów mleczarskich i tłuszczów roślinnych
Dodano: 2023-10-13 - „DOSTAWA ARTYKUŁÓW NABIAŁOWYCH DO ZAKŁADU KARNEGO W PRZEMYŚLU”
Dodano: 2023-10-05