Politechnika Wrocławska ogłasza przetarg
- Adres: 50-370 Wrocław, ul. Wybrzeże Wyspiańskiego 27
- Województwo: dolnośląskie
- Telefon/fax: tel. 071 3202182,3203145 , fax. 071 3202143
- Data zamieszczenia: 2014-08-25
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Politechnika Wrocławska
ul. Wybrzeże Wyspiańskiego 27 27
50-370 Wrocław, woj. dolnośląskie
tel. 071 3202182,3203145, fax. 071 3202143
REGON: 55181193009000 - Adres strony internetowej zamawiającego: http://przetargi.pwr.wroc.pl/, http://przetargi.pwr.edu.pl/
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Uczelnia publiczna
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
SUKCESYWNA DOSTAWA MROŻONYCH PRODUKTÓW SPOŻYWCZYCH DLA DZIAŁU STOŁÓWEK STUDENCKICH - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa produktów spożywczych, w tym: ryb mrożonych i marynowanych, mrożonych warzyw i owoców oraz mieszanek warzywnych i owocowych, mrożonego pieczywa i wyrobów cukierniczych, mrożonych wyrobów gotowych (mącznych, mięsnych i wędliniarskich), lodów i sorbetów, mrożonych frytek i wyrobów ziemniaczanych oraz mrożonych grzybów w budynku Strefy Kultury Studenckiej Politechniki Wrocławskiej ul. J. M. Hoene-Wrońskiego 10-12 we Wrocławiu. 2. Szczegółowy zakres wykonania przedmiotu zamówienia znajduje się we wzorze umowy, stanowiącym Załącznik nr 2. 3. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia znajduje się w Załączniku nr 5 do SIWZ. 4. W niniejszym postępowaniu Zamawiający przewiduje prawo opcji, polegające na ewentualnym zwiększeniu zamówienia maksymalnie do 20% ilości zamówienia podstawowego - zwiększania ilości artykułów spożywczych w czasie trwania umowy. Podane odpowiednio w Załączniku 5 do SIWZ ilości stanowią jedynie szacunkowe zapotrzebowanie, jakie Zamawiający przewiduje zrealizować w okresie trwania umowy. 5. Klasyfikacja zamówienia wg Wspólnego Słownika Zamówień (CPV): 15221000-3 - ryby mrożone 15200000-0 - ryby przetworzone i konserwowe 15331170-9 - warzywa mrożone 15896000-5 - produkty głęboko mrożone 6. Przedmiot umowy realizowany będzie w okresie 12 miesięcy lub do wyczerpania kwoty brutto przeznaczonej na realizację całego zamówienia. Termin obowiązywania umowy rozpocznie się do 3 miesięcy od daty wyłonienia Wykonawcy. Zamawiający zastrzega sobie prawo do nie wyczerpania całości przedmiotu umowy bez żadnych konsekwencji ze strony Wykonawcy. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 152210003
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://przetargi.pwr.wroc.pl/, http://przetargi.pwr.edu.pl/
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- BZP.3810.47.2016.KB
Dodano: 2016-05-20 - BZP.3810.79.2014.BS
Dodano: 2014-12-22 - BZP.3810.69.2014.BS
Dodano: 2014-12-03 - SUKCESYWNA DOSTAWA MROŻONYCH PRODUKTÓW SPOŻYWCZYCH DLA DZIAŁU STOŁÓWEK STUDENCKICH
Dodano: 2014-09-16 - BZP.3810.21.2014.JU
Dodano: 2014-03-21 - PRZETARG NIEOGRANICZONY NA DOSTAWY: 1)WARZYW I JABŁEK, 2)JAJ KURZYCH 3)PRODUKTÓW SPOŻYWCZYCH SUCHYCH (SYPKICH), PRZYPRAW, WYROBÓW SPOŻYWCZYCH W PUSZKACH, OLEJU, DŹEMU I INNYCH, 4)MROŻONYCH WARZYW I OWOCÓW 5)MROŻONEJ RYBY MORSKIEJ 6) PIECZYWA 7) MIĘSA 8) WĘDLIN 9) NABIAŁU DLA WOJEWÓDZKIEGO SZPITALA SPECJALISTYCZNEGO W LEGNICY
Dodano: 2013-08-16 - BZP.3810.16.2013JU
Dodano: 2013-03-12 - Dostawy ryb oraz konserw rybnych do Punktu Żywienia Uzdrowiska Szczawno-Jedlina S.A. w Szczawnie Zdroju
Dodano: 2012-02-07 - 54/08/011 ryby II
Dodano: 2011-08-24 - 47/08/011 ryby
Dodano: 2011-08-12