Stołeczne Centrum Opiekuńczo-Lecznicze sp. z o.o. ogłasza przetarg
- Adres: 03131 Warszawa, ul. Mehoffera
- Województwo: mazowieckie
- Telefon/fax: tel. 22 811 06 88 , fax. 22 811 06 88
- Data zamieszczenia: 2016-12-01
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Stołeczne Centrum Opiekuńczo-Lecznicze sp. z o.o.
ul. Mehoffera
03131 Warszawa, woj. mazowieckie
tel. 22 811 06 88, fax. 22 811 06 88
REGON: 14661326400000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: podmiot prawa publicznego
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Sukcesywna dostawa mięsa oraz wyrobów mięsnych i garmażeryjnych do Stołecznego Centrum Opiekuńczo- Leczniczego Sp. z o.o. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1.Przedmiotem zamówienia jest „Sukcesywna dostawa mięsa oraz wyrobów mięsnych i garmażeryjnych do Stołecznego Centrum Opiekuńczo-Leczniczego Sp. z o.o.”. 2.Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia znajduje się w Załączniku nr 3 do specyfikacji - formularz asortymentowo-cenowy. 3.Szczegółowy zakres wykonania przedmiotu zamówienia znajduje się we wzorze umowy stanowiącym Załącznik nr 4 do SIWZ. Miejsce dostaw: Zakład Opiekuńczo-Leczniczy im. Sue Ryder przy ul. Mehoffera 72/74 w Warszawie i Zakład Opiekuńczo-Leczniczy przy ul. Olchy 8 w Warszawie. Przedmiot zamówienia obejmuje sukcesywną dostawę, transport oraz wniesienie w miejsce wskazane przez Zamawiającego przedmiotu zamówienia, który został opisany w formularzu asortymentowo-cenowym – Zał. Nr 3. 5. Wymagany termin dostawy przedmiotu zamówienia do siedziby Zamawiającego dwa razy w tygodniu w godzinach od 8.00 do 10.00. W przypadku dwóch nieterminowych dostaw z winy Wykonawcy lub dwukrotnego dostarczenia przez Wykonawcę towaru złej jakości Zamawiający rozwiąże umowę dostawy ze skutkiem natychmiastowym z winy Wykonawcy, a Wykonawcy nie będą przysługiwać z tego tytułu żadne roszczenia. Przedmiot zamówienia przedstawiony w ofercie będzie pochodził z bieżącej produkcji, winien być zgodny z polskimi normami oraz spełniać wymagania ustawy o bezpieczeństwie żywności i żywienia z dnia 25.08.2006r. (Dz. U. z 2015 poz. 594). 6. Każdy dostarczony asortyment musi być opatrzony datą przydatności do spożycia. Wymagany okres przydatności do spożycia mięsa nie krótszy niż 4 dni od dnia dostarczenia do siedziby Zamawiającego. Wymagany okres przydatności do spożycia wędlin i wyrobów garmażeryjnych nie krótszy niż 7 dni od dnia dostarczenia do siedziby Zamawiającego. 7. Wszystkie objęte zamówieniem produkty dostarczone będą w pojemnikach plastikowych zamkniętych pokrywą, materiał opakowaniowy dopuszczony do kontaktu z żywnością i oplombowanych pieczęcią producenta w sposób uniemożliwiający ich otwarcie bez uszkodzenia plomb. Do każdego pojemnika wymagane jest dołączenia etykiety zawierającej następujące dane: nazwa produktu, nazwa dostawcy, termin przydatności, warunki przechowywania. Opakowania nie mogą być brudne lub uszkodzone. 8. Wykonawca dowozić będzie przedmiot zamówienia na własny koszt i odpowiedzialność do Zakładu Opiekuńczo-Leczniczego im. Sue Ryder przy ul. Mehoffera 72/74, Zakładu Opiekuńczo-Leczniczego przy ul. Olchy 8, wchodzących w skład Stołecznego Centrum Opiekuńczo-Leczniczego Sp. z o.o. własnym transportem (który spełnia wszelkie normy i zalecenia do transportu przedmiotu umowy przewidziane przez przepisy obowiązujące na terenie Polski i UE). 9. Dostarczone mięso i wędliny muszą być pierwszego gatunku, świeże, nie mrożone, czyste, bez objawów choroby i pleśni, wysokiej jakości pod względem właściwości organoleptycznym(wygląd, smak, zapach. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15110000-2
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawy mięsa oraz wędlin do Domu Pomocy Społecznej ,,Leśny”
Dodano: 2024-06-14 - Dostawy mięsa, wędlin, drobiu
Dodano: 2024-02-29 - Dostawa artykułów spożywczych do Publicznego Przedszkola w Młochowie
Dodano: 2024-02-04 - Dostawa artykułów spożywczych do Publicznego Przedszkola w Wolicy
Dodano: 2024-01-28 - Dostawa artykułów spożywczych do Publicznego Przedszkola w Nadarzynie
Dodano: 2024-01-24 - Sukcesywne dostawy produktów żywnościowych – mięsa, drobiu i wędlin
Dodano: 2024-01-18 - Dostawa artykułów spożywczych do Publicznego Przedszkola w Wolicy
Dodano: 2023-12-19 - Dostawa artykułów spożywczych do Publicznego Przedszkola w Młochowie
Dodano: 2023-12-14 - Dostawa artykułów spożywczych do Publicznego Przedszkola w Nadarzynie
Dodano: 2023-12-13 - „Dostawy mięsa, wędlin i drobiu dla Domu Pomocy Społecznej w Ołdakach w I półroczu roku 2024”
Dodano: 2023-12-04