Przetargi.pl
Sukcesywna dostawa mięs i wędlin dla Hotelu Maraton

Zakład Gospodarki Komunalnej w Szamotułach Sp. z o.o. ogłasza przetarg

  • Adres: 64500 Szamotuły, ul. Wojska Polskiego
  • Województwo: wielkopolskie
  • Telefon/fax: tel. 612 921 829 , fax. 612 921 857
  • Data zamieszczenia: 2018-07-13
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Gospodarki Komunalnej w Szamotułach Sp. z o.o.
    ul. Wojska Polskiego 14
    64500 Szamotuły, woj. wielkopolskie
    tel. 612 921 829, fax. 612 921 857
    REGON: 30129860100000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.zgkszamotuly.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Spółka prawa handlowego ze 100% udziałem Gminy

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Sukcesywna dostawa mięs i wędlin dla Hotelu Maraton
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Sukcesywna dostawa mięs i wędlin dla Hotelu Maraton. Skrzydełka z kurczaka 30 kg Wątroba gęsia 10 kg Pierś z gęsi 20 kg Pierś z indyka 30 kg Wołowina zrazowa 50 kg Polędwica wołowa 100 kg Rostbef 100 kg Wątróbka drobiowa 15 kg Boczek parzony wędzony 120 kg Kiełbasa biała 100 kg Korpusy drobiowe 120 kg Pierś z kurczaka 1800 kg Kaczka cała 160 szt. Polędwiczka wieprzowa 500 kg Pasztet wieprzowy 55 kg Schab b/k 1200kg Schab z kością 20 kg Karkówka 1500 kg Łopatka 600 kg Noga z kurczaka 400 kg Mięso mielone 20 kg Słonina 3 kg Kości wędzone wieprzowe 40 kg Kabanosy wieprzowe 30 kg Kiełbasa polska 50 kg Kiełbasa śląska 80 kg Flaki wieprzowe, 120 paczek Żeberka wieprzowe 50 kg Golonka 200 kg Smalec 60 szt Szynka konserwowa 40 szt Szynka b/k kulka 80 kg Udko z gęsi 60 szt Udko z kaczki 300 szt Krew z kaczki 80 szt Udziec wieprzowy z kością peklowany 60 kg Parówki wieprzowe cienkie 300 kg Pierś z kaczki 20 kg Kurczak w całości 30 kg Polędwica sopocka 100 kg Polędwica sopocka wędzona 100 kg Ogonówka 100 kg Szynka wiejska 100 kg Krakowska 100 kg Żywiecka 100 kg Królewska drobiowa 100 kg Szynka drobiowa 100 kg Salceson Ozorowy 100 kg Szynka gotowana 100 kg Szynka biała 100 kg Polędwica drobiowa 100 kg Szynkowa 100 kg Schab pieczony 100 kg Dostawy winny być realizowane przy użyciu środków transportowych przeznaczonych do przewozu żywności zgodnie z obowiązującymi przepisami. 3.2.4. Odbioru towaru w siedzibie Zamawiający zgodnie z jego upoważnieniem dokona wyznaczony przez Zamawiającego pracownik. 3.2.5. Koszty przewozu, zabezpieczenia towaru i ubezpieczenia za czas przewozu ponosi Wykonawca, a Zamawiający zapewni odbiór towaru w siedzibie Zamawiającego. 3.2.6. Za dostarczoną żywność (w tym ubezpieczenie, stan jakościowy) odpowiada Wykonawca do czasu odbioru zrealizowanego zamówienia przez Zamawiającego. 3.2.7. Dostarczany towar winien być świeży z okresami ważności odpowiednimi dla danego asortymentu, wysokiej jakości tj. I-go gatunku bez wad fizycznych i jakościowych i odpowiadać Polskim Normom. Wyroby winny być oznaczone zgodnie z obowiązującymi przepisami. W przypadku dostarczenia towaru niezgodnego z zamówieniem lub niewłaściwej jakości bądź niedostarczenia zamówionego towaru a także niedokonania niezwłocznej jego wymiany na towar właściwy, Zamawiający ma prawo dokonania zakupu zamówionego towaru w dowolnej jednostce handlowej. Koszty powstałe z tego tytułu obciążają Wykonawcę.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15110000-2
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający nie stawia wymagań w tym zakresie. Warunek zostanie spełniony poprzez złożenie oświadczenia o spełnianiu warunków udziału. Oświadczenie, że Wykonawcy 1) nie podlegają wykluczeniu, 2) spełniają warunki udziału w postępowaniu, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy prawo zamówień publicznych

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach