Przetargi.pl
Sukcesywna dostawa garmażerki do Klubu Profesorskiego i Cafeterii Politechniki Wrocławskiej we Wrocławiu w ilości i asortymencie wskazanym w załączniku nr 5 do SIWZ – Kalkulacja cenowa.

Politechnika Wrocławska ogłasza przetarg

  • Adres: 50370 Wrocław, ul. Wybrzeże Wyspiańskiego
  • Województwo: dolnośląskie
  • Telefon/fax: tel. 713 202 182,32 , fax. 713 202 143
  • Data zamieszczenia: 2017-03-09
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Politechnika Wrocławska
    ul. Wybrzeże Wyspiańskiego 27
    50370 Wrocław, woj. dolnośląskie
    tel. 713 202 182,32, fax. 713 202 143
    REGON: 55181193009000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: inny:

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Sukcesywna dostawa garmażerki do Klubu Profesorskiego i Cafeterii Politechniki Wrocławskiej we Wrocławiu w ilości i asortymencie wskazanym w załączniku nr 5 do SIWZ – Kalkulacja cenowa.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest: - sukcesywna dostawa garmażerki do Klubu Profesorskiego i Cafeterii Politechniki Wrocławskiej w ilości i asortymencie wskazanym w Kalkulacji cenowej Szczegółowy zakres wykonywania przedmiotu zamówienia znajduje się ze wzorze umowy. Miejsce dostawy: Politechnika Wrocławska, Wybrzeże Wyspiańskiego 27, 50-370 Wrocław, budynek A-01, Klub Profesorski (p. 238) i Cafeteria (p. 40). Realizacja przedmiotu zamówienia ma odbywać się z należytą starannością i zgodnie ze wszystkimi wymogami zawartymi w SIWZ z załącznikami i ewentualnymi Informacjami dla Wykonawców. Dostawa zamówionych towarów odbywać się będzie sukcesywnie, wg zapotrzebowania: towary dostarczane codziennie od poniedziałku do piątku w godz. 7:30-8:30 w małych ilościach (średnio po 1 kg x 6 do 8 pozycji asortymentu) towary świeże, przygotowane z najwyższej jakości produktów, odznaczające się wysokimi walorami smakowymi i estetyką, towary pakowane w hermetycznych pojemnikach, w sposób zgodny z wymogami sanitarnymi i procedurami HACCP. Przedmiotem dostawy są wyłącznie artykuły dopuszczone do powszechnego stosowania i posiadają wszelkie wymagane przepisami prawa zezwolenia i atesty obowiązujące w aktach prawnych, a w szczególności Ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (t.j. Dz.U. z 2010 r. Nr 136, poz. 914 ze zm.), Ustawy z dnia 16 grudnia 2005 r. o produktach pochodzenia zwierzęcego (Dz. U. z 2006 r., Nr 17, poz. 127 ze zm.) oraz aktami wykonawczymi wydanymi na podstawie tej ustawy, Ustawy z dnia 21 grudnia 2000 r. o jakości handlowej artykułów rolno-spożywczych (Dz. U. z 2005 r. Nr 187 poz. 1577 ze zm.). Okres obowiązywania umowy: 12 miesięcy, tj. od 25.04.2017 r. do 24.04.2018 r. W celu oceny jakości Zamawiający żąda próbek, zgodnie z Opisem przedmiotu zamówienia – Kalkulacja cenowa, tj 1 szt. sałatki jarzynowej, 1 szt. surówki z buraczków 1 szt. gołąbka tradycyjnego 4 szt. pierogów ruskich 1 szt. krokieta z mięsem
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15894300-4

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach