Przetargi.pl
Sukcesywna dostawa drobiu i wyrobów drobiarskich, wędlin, konserw i przetworów z mięsa oraz mięsa na potrzeby Powiatowego Domu Pomocy Społecznej w Czarnowie.

Powiat Gostyniński ogłasza przetarg

  • Adres: 09-500 Gostynin, ul. Dmowskiego 13
  • Województwo: mazowieckie
  • Telefon/fax: tel. 024 2357981 , fax. 024 2357985
  • Data zamieszczenia: 2012-03-12
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Powiat Gostyniński
    ul. Dmowskiego 13 13
    09-500 Gostynin, woj. mazowieckie
    tel. 024 2357981, fax. 024 2357985
    REGON: 61101531300000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: bip.gostynin.powiat.pl/
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Sukcesywna dostawa drobiu i wyrobów drobiarskich, wędlin, konserw i przetworów z mięsa oraz mięsa na potrzeby Powiatowego Domu Pomocy Społecznej w Czarnowie.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy: 1. drób i wyroby drobiarskie (CPV 15112000-6) 2. konserwy i przetwory z mięsa (CPV 15131000-5) 3. wędliny (CPV 15131130-5) 4. mięso różne (CPV15110000-2) pierwszej jakości dla potrzeb Powiatowego Domu Pomocy Społecznej w Czarnowie Zadanie 1. Dostawa drobiu i wyrobów drobiarskich Lp. Asortyment Orientacyjna ilość w kg 1. ćwiartka tylna z kurczaka 720 2. filet z piersi kurczaka 300 3. kurczęta klasy A 780 4. porcje rosołowe 300 5. wątróbka drobiowa 180 6. flaki drobiowe 150 Zadanie 2 Dostawa konserw i przetworów z mięsa Lp. Asortyment Orientacyjna ilość w szt. 1. konserwa mięsna 400 g (skład: mięso min. 42%,) 2200 2. pasztet drobiowy 130 g (skład: mięso z kurcząt min. 12%, wątroba z kurcząt min. 10%, skórki z kurcząt min. 12%) 4500 Zadanie 3 Dostawa wędlin Lp. Asortyment Orientacyjna ilość w kg 1. kaszanka 100 2. pasztetowa 120 3. pasztetowa drobiowa 100 4. salceson biały (włoski) 240 5. parówki 400 6. parówkowa 400 7. baleron 100 8. kiełbasa biała surowa 150 9. kiełbasa biała grilowa 150 10. kiełbasa cienka typu podwawelska 280 11. kiełbasa cienka typu śląska 150 12. kiełbasa cienka typu grillowa 100 13. kiełbasa typu krakowska parzona 200 14. kiełbasa typu żywiecka parzona 200 15. kiełbasa typu szynkówka 200 16. pieczeń rzymska 100 17. pieczeń myśliwska 100 18. polędwica 200 19. szynka tyrolska 150 20. szynka konserwowa 200 21. szynka wieprzowa wędzona (wiejska) 300 22. szynka drobiowa (złocista) 350 23. boczek wędzony (z komina) 50 24. polędwica z warzywami 100 25. pasztet pieczony 150 26. pasztet z pieca 150 27. mortadela drobiowa 240 Zadanie 4 Dostawa mięsa różnego Lp. Asortyment Orientacyjna ilość w kg 1. golonka świeża 100 2. nogi wieprzowe świeże 50 3. flaki wołowe 330 4. łopatka bez kości 200 5. szynka bez kości 200 6. schab wieprzowy świeży bez kości 150 7. karkówka bez kości 100 8. mięso wieprzowe gulaszowe 100 9. żeberka wieprzowe świeże 150 W przypadku posiadania przez oferenta wyrobów o tej samej jakości jak w/w lecz innej nazwie prosimy o ich ujęcie w swojej ofercie pod swoją nazwą - obok nazwy podanej przez Zamawiającego. Podane ilości są ilościami orientacyjnymi, które mogą ulec zmianie podczas trwania umowy. Zmiany te mogą wyniknąć np. wskutek zalecanych diet lekarskich, zmian ilości mieszkańców w DPS-ach itp. Nomenklatura Wspólny Słownik Zamówień (CPV) 15112000-6 drób i wyroby drobiarskie 15131000-5 konserwy i przetwory z mięsa 15131130-5 wędliny 15110000-2 mięso różne
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151120006
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie żąda wniesienia wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: bip.gostynin.powiat.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach