Przetargi.pl
Sukcesywna dostawa drobiu i wyrobów drobiarskich oraz mięsa i wyrobów mięsnych wieprzowo-wołowych dla potrzeb Powiatowego Domu Pomocy Społecznej w Czarnowie.

Powiat Gostyniński ogłasza przetarg

  • Adres: 09-500 Gostynin, ul. Dmowskiego 13
  • Województwo: mazowieckie
  • Telefon/fax: tel. 024 2357981 , fax. 024 2357985
  • Data zamieszczenia: 2010-03-19
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Powiat Gostyniński
    ul. Dmowskiego 13 13
    09-500 Gostynin, woj. mazowieckie
    tel. 024 2357981, fax. 024 2357985
    REGON: 61101531300000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Sukcesywna dostawa drobiu i wyrobów drobiarskich oraz mięsa i wyrobów mięsnych wieprzowo-wołowych dla potrzeb Powiatowego Domu Pomocy Społecznej w Czarnowie.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy: 1. drobiu i wyrobów drobiarskich (CPV 15112000-6) 2. mięsa i wyrobów mięsnych wieprzowo-wołowych (CPV 15131100-6) pierwszej jakości dla potrzeb Powiatowego Domu Pomocy Społecznej w Czarnowie Zadanie 1. Dostawa drobiu i wyrobów drobiarskich Lp. Asortyment Orientacyjna ilość w kg/rok 1. ćwiartka tylna z kurczaka 720 2. filet z piersi kurczaka 360 3. kurczęta klasy A 720 4. porcje rosołowe 180 5. wątróbka drobiowa 290 6. flaki drobiowe 350 7. szynka drobiowa 280 8. mortadela 240 Zadanie 2. Dostawa mięsa i wyrobów mięsnych wieprzowo-wołowych Lp. Asortyment Orientacyjna ilość w kg/rok 1. kaszanka 100 2. pasztetowa 120 3. salceson biały 240 4. parówki 400 5. baleron 150 6. kiełbasa biała surowa 50 7. kiełbasa cienka typu podwawelska 300 8. kiełbasa typu krakowska parzona 200 9. kiełbasa typu żywiecka parzona 200 10. kiełbasa typu szynkówka 200 11. pieczeń rzymska 150 12. polędwica 150 13. szynka tyrolska 150 14. szynka konserwowa 200 15. szynka wieprzowa wędzona 150 16. boczek wędzony parzony 40 17. polędwica z warzywami 150 18. pasztet pieczony 300 19. golonka świeża 150 20. nogi wieprzowe świeże 100 21. wątróbka wieprzowa świeża 100 22. łopatka bez kości 280 23. szynka bez kości 280 24. schab wieprzowy świeży bez kości 160 25. karkówka bez kości 160 26. mięso wieprzowe gulaszowe 140 27. żeberka wieprzowe świeże 150 W przypadku posiadania przez oferenta wyrobów o tej samej jakości jak w/w lecz innej nazwie prosimy o ich ujęcie w swojej ofercie pod swoją nazwą - obok nazwy podanej przez Zamawiającego. Podane ilości są ilościami orientacyjnymi, które mogą ulec zmianie podczas trwania umowy. Zmiany te mogą wyniknąć np. wskutek zalecanych diet lekarskich, zmian ilości mieszkańców w DPS-ach itp.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151120006
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: bip.gostynin.powiat.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach