Przetargi.pl
Sukcesywna dostawa do stołówki szkolnej artykułów żywnościowych ; ZP/PN/1/2011r

Zespół Szkół Nr 3 im. Lotników Polskich ogłasza przetarg

  • Adres: 64-920 Piła, ul. Żeromskiego 41
  • Województwo: wielkopolskie
  • Telefon/fax: tel. 067 2132140 , fax. 067 2132143
  • Data zamieszczenia: 2011-11-29
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zespół Szkół Nr 3 im. Lotników Polskich
    ul. Żeromskiego 41 41
    64-920 Piła, woj. wielkopolskie
    tel. 067 2132140, fax. 067 2132143
    REGON: 57203683900000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.zs3.pila.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Gminna Samorzadowa Jednostka Organizacyjna

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Sukcesywna dostawa do stołówki szkolnej artykułów żywnościowych ; ZP/PN/1/2011r
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa do stołówki szkolnej artykułów żywnościowych określanych we Wspólnym Słowniku Zamówień CPV-15000000-8; z możliwością składania ofert częściowych. Każda ze wskazanych części zamówienia określana będzie mianem zadanie, łącznie 7 zadań;każde stanowi oddzielne postępowanie. Zadanie 1 - CPV 03000000-2 Produkty Rolnictwa i Ogrodnictwa; Zadanie 2- CPV 03142500-3 Jaja ; Zadanie 3-CPV 15100000-9 Mięso i Produkty Mięsne; Zadanie 4 -CPV 15220000-6 Ryby Mrożone ,Filety Rybne i Pozostałe Mięso Ryb i CPV -15300000-1 Mrożonki; Zadanie 5 -CPV15500000-3 Produkty Mleczarskie; Zadanie 6 CPV15800000-6 Różne Produkty Spożywcze, CPV 15400000-2 Oleje, Tłuszcze Zwierzęce i Roślinne i CPV-15600000-4 Produkty Wytwarzane z Przemiału Ziarna, Skrobi i Produktów Skrobiowych; Zadanie 7 CPV15600000-4 Pieczywo Świeże,Wyroby Piekarnicze i Ciastkarskie. Szczegółówy wykaz asortymentu i ilości zawiera formularz ofertowo-ilościowy będacy integralną częścią Specyfikacji- załącznik Nr 1/ wg zadań od 1 do 7/. Wytwarzanie towaru i jego jakość , sposób pakowania i transportu muszą spełniać wymagania obowiązujących krajowych i unijnych przepisów prawa żywnościowego.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 150000008
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zs3.pila.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach