Przetargi.pl
Sukcesywna dostawa do stołówki szkolnej artykułów żywnościowych w 2016 r

Zespół Szkół Nr 2 im. Królowej Jadwigi ogłasza przetarg

  • Adres: 64-920 Piła, ul. Królowej Jadwigi 2
  • Województwo: wielkopolskie
  • Telefon/fax: tel. 067 2141295 , fax. 067 2141295
  • Data zamieszczenia: 2015-12-01
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zespół Szkół Nr 2 im. Królowej Jadwigi
    ul. Królowej Jadwigi 2 2
    64-920 Piła, woj. wielkopolskie
    tel. 067 2141295, fax. 067 2141295
    REGON: 57203739400000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Gminna Samorządowa Jednostka Organizacyjna

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Sukcesywna dostawa do stołówki szkolnej artykułów żywnościowych w 2016 r
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    sukcesywna dostawa do stołówki szkolnej artykułów żywnościowych określanych we Wspólnym Słowniku Zamówień /CPV/15000000-8; z możliwością składania ofert częściowych. Każda ze wskazanych części zamówienia określana będzie mianem zadanie: łącznie 7 zadań ; każde stanowi oddzielne postępowanie. Zadanie I :/CPV/03000000-2 Produkty Rolnictwa i Ogrodnictwa; Zadanie II: /CPV/031142500-3 Jaja ; Zadanie III :/CPV/15100000-9 Mięso i Produkty Mięsne; Zadanie IV :/ CPV/15220000-6 Ryby Mrożone, Filety Rybne i Pozostałe Mięso Ryb i /CPV/15300000-1 mrożonki ; Zadanie V :/CPV/15500000-3 Produkty Mleczarskie; Zadanie VI :CPV/15800000-6/ Różne Produkty Spożywcze, CPV/15400000-2 Oleje, Tłuszcze Zwierzęce i Roślinne; i /CPV/15600000-4 Produkty wytwarzane z przemiału Ziarna, Skrobi i produktów Skrobiowych; Zadanie VII: CPV/15600000-4 Pieczywo Świeże, Wyroby Piekarnicze i Ciastkarskie. Szczegółowy wykaz asortymentu i ilości zawiera formularz ofertowo-ilościowy będący integralną częścią Specyfikacji- Załącznik NR 1/ wg zadań od I do VII/. Wytwarzanie towaru i jego jakości, sposób opakowania i transportu muszą spełniać wymagania obowiązujących krajowych i unijnych przepisów prawa żywnościowego: 1/ustawy z dnia 25 sierpnia 2006r o bezpieczeństwie żywności i żywienia/tekst jednolity; Dz. z 2010r Nr 136, poz.914;2/Rozporządzenia(WE)Nr 178/2002r Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 28 stycznia 2002r. ustanawiającego ogólne zasady i wymagania prawa żywnościowego, powołujące Urząd ds. Bezpieczeństwa Żywności(Dz. Urz. WE L z 01.02.2002r) ze zm. 3/ Rozporządzenia (WE) Nr 852/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29 kwietnia 2004r w sprawie higieny środków spożywczych(Dz. Urz. UE L 139 z 30.04.2004r) z póz. zm. i Nr 853/2004 w odniesieniu do żywności pochodzenia zwierzęcego.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 150000008
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zs2pila.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach