Przetargi.pl
Sukcesywna dostawa cukru białego i dżemów do Zakładu Karnego w Sierakowie Śląskim.

Zakład Karny w Sierakowie Śląskim ogłasza przetarg

  • Adres: 42-793 Sieraków Ślaski, Ul. Cegielniana
  • Województwo: śląskie
  • Telefon/fax: tel. 343538505 , fax. 343538505
  • Data zamieszczenia: 2020-12-02
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Sierakowie Śląskim
    Ul. Cegielniana 13
    42-793 Sieraków Ślaski, woj. śląskie
    tel. 343538505, fax. 343538505
    REGON: 24344379350000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: jednostka organizacyjna więziennictwa - zakład karny

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Sukcesywna dostawa cukru białego i dżemów do Zakładu Karnego w Sierakowie Śląskim.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Część nr 1 – cukier biały 1.1. cukier biały kryształ, opakowanie worki 25kg lub 1kg, w ilości 7 800kg, szacunkowe, dostawy sukcesywne po około 650kg, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 90 dni. Zamawiający zastrzega sobie prawo do zmiany ilości danego asortymentu z zastrzeżeniem, że wartość umowy nie zostanie przekroczona. Część nr 2 – dżemy 2.1. dżem wieloowocowy nie zawierający owoców pestkowych, opakowanie wiaderka (niezwrotne) do 15kg, w ilości 1 560kg - dostawy sukcesywne po około 130kg, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy, 2.2. marmolada wieloowocowa, opakowania wiadra (niezwrotne) do 15kg, w ilości 1 560kg - dostawy sukcesywne po około 130kg, termin przydatności nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy, 2.3. powidła śliwkowe w ilości 1 560kg, opakowania wiadra (niezwrotne) do 15kg, dostawy sukcesywne po około 130kg, termin przydatności nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy. Zamawiający zastrzega sobie prawo do zmiany ilości danego asortymentu z zastrzeżeniem, że wartość umowy nie zostanie przekroczona.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15831000-2
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający zastrzega sobie możliwość wezwania wykonawcy, którego złożona oferta została wybrana jako oferta najkorzystniejsza do dostarczenia przed podpisaniem umowy lub w trakcie jej trwania do wglądu niżej wymienione dokumenty (które dotyczą danego wykonawcy): a) dokumentu wystawionego dla Wykonawcy przez właściwy organ Państwowej Inspekcji Sanitarnej (gdy Wykonawca nie będący producentem pozostaje pod nadzorem PIS) lub certyfikatu wystawionego przez upoważnioną jednostkę certyfikującą stwierdzający, że w procesie produkcji lub obrocie artykułami żywnościowymi jest stosowany system HACCP; zgodnie z ustawą z dnia 25.08.2016r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (t.j. z 2010r. Nr 136 poz. 914 z późn.zm) – warunek dotyczący kompetencji lub uprawnień do prowadzenia określonej działalności zawodowej.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą:

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach