Część nr 1- Pieczywo (CPV: 15810000-9);
Część nr 2- Artykuły spożywcze (CPV: 15000000-8, 15870000-7);
Część nr 3- Wędlina, mięso wieprzowe i wołowe (CPV: 15100000-9);
Część nr 4- Drób i produkty drobiowe świeże (CPV: 15112000-6);
Część nr 5- Warzywa i owoce, kiszonki (CPV: 15300000-1);
Część nr 6- Produkty mleczarskie (CPV: 15500000-3);
Część nr 7- Ryby i przetwory rybne oraz mrożonki warzywne (CPV: 15221000-3, 15331170-9 );
Część nr 8 - Jaja (CPV: 03143000-5);
Szczegółowy wykaz towaru i ilości zawiera zał. nr 3 - Opis przedmiotu zamówienia będący integralną częścią Specyfikacji (wg części od 1 do 8). Wytwarzanie towaru i jego jakości, sposób opakowania i transportu muszą spełniać wymagania obowiązujących krajowych i unijnych przepisów prawa żywnościowego:
1 ustawy z dnia 25 sierpnia 2006r o bezpieczeństwie żywności i żywienia (tekst jednolity: Dz. z 2010 r Nr 136, poz.914)
2 Rozporządzenia (WE) Nr 178/2002 r Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 28 stycznia 2002 r. ustanawiającego ogólne zasady i wymagania prawa żywnościowego, powołujące Urząd ds. Bezpieczeństwa Żywności (Dz. Urz. WE L z 01.02.2002 r.) ze zm.
3 Rozporządzenia (WE) Nr 852/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29 kwietnia 2004 r. w sprawie higieny środków spożywczych (Dz. Urz. UE L 139 z 30.04.2004 r.) z póz. zm. i Nr 853/2004 w odniesieniu do żywności pochodzenia zwierzęcego
II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 150000008II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: takII.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nieII.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nieSekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: nie dotyczy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: bip.klimontow.akcessnet.net
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa artykułów żywnościowych dla Świętokrzyskiego Centrum Rehabilitacji w Czarnieckiej Górze
Dodano: 2016-07-15 - Zakup wraz z dostawą produktów żywnościowych
Dodano: 2016-07-14 - SUKCESYWNE DOSTAWY PRODUKTÓW MLECZNYCH, TŁUSZCZY ROŚLINNYCH I MAKARONU
Dodano: 2016-07-13 - Zakup wraz z dostawą artykułów spożywczych, warzyw i owoców dla Działu Żywienia Świętokrzyskiego Centrum Onkologii w Kielcach
Dodano: 2016-07-01 - ZAKUP WRAZ Z DOSTAWĄ PRODUKTÓW ŻYWNOŚCIOWYCH
Dodano: 2016-06-08 - Zakup wraz z dostawą artykułów spożywczych, warzyw i owoców oraz nabiału dla Działu Żywienia Świętokrzyskiego Centrum Onkologii w Kielcach
Dodano: 2016-06-01 - Dostawa artykułów żywnościowych na rok 2015 do stołówki w budynku internatu w Jędrzejowie, ul. Przemysłowa 9 d
Dodano: 2016-03-21 - Dostawa artykułów żywnościowych na rok 2016 do stołówki w budynku internatu w Starachowicach, ul. Hutnicza 10
Dodano: 2016-03-17 - Dostawy artykułów spożywczych do Zakładu karnego w Pińczowie
Dodano: 2016-02-15 - Przedmiotem zamówienia są : Sukcesywne dostawy w 2016 r. , do Domu Pomocy Społecznej w Mnichowie, artykułów ogólnospożywczych /(tj. artykułów spożywczych, artykułów mleczarskich, pieczywa, artykułów ciastkarskich i ciast, mięsa i wędlin, artykułów rybnych, jaj kurzych, mrożonek/.
Dodano: 2015-12-09