Szkoła Podstawowa nr 15 im. Marii Skłodowskiej-Curie ogłasza przetarg
- Adres: 15748 Białystok, ul. Władysława Broniewskiego
- Województwo: podlaskie
- Telefon/fax: tel. 85 651 13 08 , fax. 85 651 13 08
- Data zamieszczenia: 2016-12-05
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Szkoła Podstawowa nr 15 im. Marii Skłodowskiej-Curie
ul. Władysława Broniewskiego 1
15748 Białystok, woj. podlaskie
tel. 85 651 13 08, fax. 85 651 13 08
REGON: 73534500000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: jednostka organizacyjna administracji samorządowej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do Szkoły Podstawowej nr 15 w Białymstoku - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do Szkoły Podstawowej nr 15 im. Marii Skłodowskiej-Curie w Białymstoku przy ul. Wł. Broniewskiego 1, z podziałem na 8 części: 1) I część - artykuły spożywcze, 2) II część - warzywa i owoce, 3) III część - ziemniaki, 4) IV część - mrożonki (ryby, warzywa i owoce), 5) V część - mleko i produkty mleczne, 6) VI część - jaja kurze, 7) VII część - pieczywo, 8) VIII część - mięso i przetwory mięsne. 2. Artykuły żywnościowe wraz z podaniem przewidywanej wielkości zapotrzebowania w okresie realizacji umowy w poszczególnych częściach zamówienia zostały opisane w zestawieniach rodzajowo-ilościowych (formularzach cenowych), stanowiących zał. nr 2 - 9 do SIWZ. Przewidywane ilości produktów w zestawieniach rodzajowo – ilościowych zostały podane dla celów obliczenia ceny ofertowej i określenia maksymalnego pułapu wartości zobowiązania wobec wykonawcy w każdej części zamówienia. Zamawiający zastrzega sobie możliwość przesunięć ilościowo-asortymentowych w granicach do 20% każdego asortymentu w danej części zamówienia (w zależności od rzeczywistego zapotrzebowania), tj. zamawiania mniejszych lub większych ilości danego asortymentu w stosunku do ilości określonych w zestawieniach rodzajowo-ilościowych, w ramach ustalonego wynagrodzenia (ceny ofertowej). Ostateczna wartość wynagrodzenia (nie przekraczająca wysokości ceny ofertowej) wykonawcy zostanie ustalona na podstawie rzeczywiście dostarczonych ilości artykułów żywnościowych. 3. Zapotrzebowanie na rodzaj i ilość artykułów żywnościowych będzie zgłaszane telefonicznie, faxem lub pocztą elektroniczną przez intendenta placówki szkolnej lub osoby upoważnione przez dyrektora placówki najpóźniej do godz. 15.00 dnia roboczego poprzedzającego dostawę lub w szczególnych okolicznościach - w dniu realizacji dostawy. 4. Artykuły żywnościowe powinny być dostarczane każdorazowo do pomieszczeń wskazanych przez Zamawiającego w dni robocze (od poniedziałku do piątku) wg złożonego zapotrzebowania w godzinach od 7.00 do 8.00, z wyłączeniem przerw działalności stołówki, związanych z organizacją roku szkolnego, a w szczególnych okolicznościach – najpóźniej w ciągu 6 godzin od zgłoszenia zapotrzebowania w danym dniu (wykonawca może uzyskać dodatkowe punkty za skrócenie czasu realizacji zamówienia zgodnie z rozdz. XIX SIWZ). 5. Zamawiający przewiduje następującą częstotliwość dostawy artykułów żywnościowych: 1) I część - artykuły spożywcze – 1 raz w tygodniu, 2) II część - warzywa i owoce – codziennie, 3) III część - ziemniaki – 1 raz na 2 tygodnie, 4) IV część - mrożonki (ryby, warzywa i owoce) – 1 raz w tygodniu, 5) V część - mleko i produkty mleczne – 1 raz w tygodniu, 6) VI część - jaja kurze – 3 razy w tygodniu, 7) VII część - pieczywo – codziennie, 8) VIII część - mięso i przetwory mięsne – codziennie. Zamawiający zastrzega, iż przewidywana częstotliwość dostaw w poszczególnych częściach zamówienia może ulec zmianie w zależności od bieżących potrzeb zamawiającego. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15000000-8
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do Szkoły Podstawowej Nr 44 im. Stanisława Moniuszki w Białymstoku
Dodano: 2024-07-05 - Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do Szkoły Podstawowej nr 20 im. gen. Władysława Sikorskiego w Białymstoku
Dodano: 2024-06-26 - Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do Szkoły Podstawowej nr 34 w Białymstoku
Dodano: 2024-06-13 - Zakup i dostawa nabiału, jaj, artykułów spożywczych oraz artykułów piekarniczych na potrzeby Domu Pomocy Społecznej
Dodano: 2024-04-04 - Zakup i dostawa nabiału, jaj, artykułów spożywczych oraz artykułów piekarniczych na potrzeby Domu Pomocy Społecznej
Dodano: 2024-04-04 - Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do Przedszkola Samorządowego Nr 31 w Białymstoku
Dodano: 2024-03-15 - Dostawa artykułów żywnościowych do Zespołu Szkół w Grodzisku w 2024 r.
Dodano: 2024-02-28 - „Dostawa warzyw, owoców i jaj do Przedszkola nr 2 w Łapach”
Dodano: 2024-02-24 - „Dostawa artykułów spożywczych do Szkoły Podstawowej nr 2 w Łapach”
Dodano: 2024-02-15 - Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do Szkoły Podstawowej Nr 49 w Białymstoku
Dodano: 2023-12-28