Ochotnicze Hufce Pracy Lubelska Wojewódzka Komenda ogłasza przetarg
- Adres: 20-704 Lublin, ul. Wojciechowska 7
- Województwo: lubelskie
- Telefon/fax: tel. 081 5245108/09 w.13 , fax. 081 5245108/09
- Data zamieszczenia: 2015-06-18
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Ochotnicze Hufce Pracy Lubelska Wojewódzka Komenda
ul. Wojciechowska 7 7
20-704 Lublin, woj. lubelskie
tel. 081 5245108/09 w.13, fax. 081 5245108/09
REGON: 00700346700000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.lubelska.ohp.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja rządowa terenowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do Środowiskowego Hufca Pracy we Włodawie - dostawa pieczywa, świeżych wyrobów piekarskich i ciastkarskich - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Zakres zamówienia obejmuje sukcesywną dostawę artykułów żywnościowych [artykuły żywnościowe muszą być dopuszczone do obrotu oraz posiadać dobrą jakość. Produkty te powinny odpowiadać, co do jakości, wymogom wyrobów dopuszczonych do obrotu i stosowania w zbiorowym żywieniu. Produkty dostarczane powinny posiadać odpowiednio długi termin ważności (nie krótszy, niż 60% całkowitego okresu przydatności do spożycia)] do Środowiskowego Hufca Pracy we Włodawie - dostawa pieczywa, świeżych wyrobów piekarskich i ciastkarskich. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158100009
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: nie ma wymogu wnoszenia wadium przez wykonawcow
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Termin dostawy w sytuacji nagłej (nieplanowanej)-
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://www.ohplublin.bip.lublin.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa wyrobów piekarskich i ciastkarskich
Dodano: 2016-03-16 - Dostawa świeżego pieczywa
Dodano: 2016-03-02 - postępowania o udzielenie zamówienia publicznego nr.4/39/2016, na: Zadanie I dostawę świeżego pieczywa, Zadanie II dostawę mleka i przetworów mlecznych
Dodano: 2016-02-15 - Dostawa artykułów żywnościowych do stołówki Internatu Zespołu Szkół im. A. Naruszewicza w Janowie Podlaskim
Dodano: 2016-01-05 - Dostawa pieczywa i wyrobów piekarniczych dla potrzeb Domu Pomocy Społecznej w Chojnie Nowym Pierwszym.
Dodano: 2016-01-05 - Dostawy pieczywa
Dodano: 2015-12-14 - sukcesywne dostawy artykułów spożywczych na potrzeby LODR w Końskowoli w 2016 r.
Dodano: 2015-12-04 - Dostawa pieczywa dla Domu Pomocy Społecznej w Kozuli.
Dodano: 2015-12-01 - Dostawa artykułów żywnościowych dla Domu Pomocy Społecznej Pod Modrzewiami w Szczebrzeszynie ul. Błonie 117..
Dodano: 2015-11-24 - Pieczywo
Dodano: 2015-11-23