Ochotnicze Hufce Pracy Lubelska Wojewódzka Komenda ogłasza przetarg
- Adres: 20704 Lublin, ul. Lubomelska
- Województwo: lubelskie
- Telefon/fax: tel. 081 5245108/09 w.13 , fax. 081 5245108/09
- Data zamieszczenia: 2017-11-14
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Ochotnicze Hufce Pracy Lubelska Wojewódzka Komenda
ul. Lubomelska 42372
20704 Lublin, woj. lubelskie
tel. 081 5245108/09 w.13, fax. 081 5245108/09
REGON: 700346700000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.lubelska.ohp.pl
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do Ośrodka Szkolenia i Wychowania w Radzyniu Podlaskim – 12 części - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Zakres zamówienia obejmuje sukcesywną dostawę artykułów żywnościowych [artykuły żywnościowe muszą być dopuszczone do obrotu oraz posiadać dobrą jakość. Produkty te powinny odpowiadać, co do jakości, wymogom wyrobów dopuszczonych do obrotu i stosowania w zbiorowym żywieniu. Produkty dostarczane powinny posiadać odpowiednio długi termin ważności (nie krótszy, niż 60% całkowitego okresu przydatności do spożycia)] do Ośrodka Szkolenia i Wychowania w Radzyniu Podlaskim - 12 części, w tym: 1. część I – dostawa ryb przetworzonych i konserwowanych 2. część II – dostawa owoców i warzyw świeżych 3. część III – dostawa olejów, tłuszczy zwierzęcych i roślinnych 4. część IV – dostawa produktów mleczarskich 5. część V – dostawa produktów przemiału ziarna, skrobi i produktów skrobiowych 6. część VI – dostawa różnych produktów spożywczych – pozostałych 7. część VII – dostawa napojów bezalkoholowych 8. część VIII – dostawa produktów zwierzęcych, mięs i produktów mięsnych 9. część IX – dostawa pieczywa, świeżych wyrobów piekarskich i ciastkarskich. 10. część X – dostawa świeżego drobiu – schłodzonego, przewożonego w lodzie, przechowywanego w temperaturze max 5oC min.2oC 11. część XI – dostawa produktów mrożonych 12. część XII – dostawa owoców i warzyw przetworzonych - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15000000-8
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: w odniesieniu do tego warunku Zamawiający nie określa minimalnych poziomów zdolności. Wykonawca złoży oświadczenie, iż posiada uprawnienia do prowadzenia określonej działalności
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- „Zakup wody i artykułów spożywczych”
Dodano: 2024-04-25 - Dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej Szkoły Podstawowej im. Marii Konopnickiej w Izbicy
Dodano: 2024-02-23 - Dostawa artykułów spożywczych dla Zespołu Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego w Jabłoniu
Dodano: 2023-12-29 - Sukcesywne dostawy mięs i wędlin do Zakładu Karnego w Białej Podlaskiej
Dodano: 2023-10-21 - Dostawa owoców i warzyw do stołówki szkolnej przy Samorządowym Zespole Szkolnym im. Dzieci Zamojszczyzny w Biszczy
Dodano: 2023-09-06 - Dostawa żywności do stołówek Szkoły Podstawowej nr 2 w Radzyniu Podlaskim
Dodano: 2023-06-15 - Dostawa artykułów spożywczych do stołówki szkolnej przy Zespole Szkolno-Przedszkolnym w Wąwolnicy
Dodano: 2023-02-21 - Dostawa artykułów i produktów spożywczych w 2023 r. dla Bursy Międzyszkolnej Nr 1 w Zamościu.
Dodano: 2022-11-25 - Dostawa artykułów spożywczych
Dodano: 2022-11-02 - Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych
Dodano: 2022-09-08