Przetargi.pl
Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla Szkoły Podstawowej nr 312 im. Ewy Szelburg - Zarembiny w Warszawie – 2017 rok

Szkoła Podstawowa Nr 312 im. Ewy Szelburg-Zarembiny ogłasza przetarg

  • Adres: 03984 Warszawa, ul. Umińskiego
  • Województwo: mazowieckie
  • Telefon/fax: tel. 226 711 166 , fax. 226 721 950
  • Data zamieszczenia: 2016-11-28
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Szkoła Podstawowa Nr 312 im. Ewy Szelburg-Zarembiny
    ul. Umińskiego 12
    03984 Warszawa, woj. mazowieckie
    tel. 226 711 166, fax. 226 721 950
    REGON: 100992500000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: inny:

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla Szkoły Podstawowej nr 312 im. Ewy Szelburg - Zarembiny w Warszawie – 2017 rok
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla Szkoły Podstawowej Nr 312 im. Ewy Szelburg - Zarembiny w Warszawie - 2017 rok. Wykonanie zamówienia odbywać się będzie sukcesywnie od dn. 02 stycznia 2017 r. (w przypadku przedłużającej się procedury przetargowej - od daty zawarcia umowy) do 31 grudnia 2017 r., zgodnie z zawartą umową, na podstawie zamówień składanych przez Zamawiającego, za pośrednictwem faksu lub poczty elektronicznej. Szczegółowy opis i zakres przedmiotu zamówienia został opisany w Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia i w załącznikach 2.1-2.7 do SIWZ. Przedmiot zamówienia podzielony został na 7 części: Część 1: Mrożonki - szczegółowy opis części zamówienia znajduje się w załączniku do SIWZ nr 2.1; Część 2: Mięso i wędliny-szczegółowy opis części zamówienia znajduje się w załączniku do SIWZ nr 2.2; Część 3: Produkty ogólnospożywcze -szczegółowy opis części zamówienia znajduje się w załączniku do SIWZ nr 2.3 Część 4: Warzywa, owoce, kiszonki -szczegółowy opis części zamówienia znajduje się w załączniku do SIWZ nr 2.4; Część 5: Ryby i przetwory rybne -szczegółowy opis części zamówienia znajduje się w załączniku do SIWZ nr 2.5; Część 6: Nabiał, jaja, przyprawy -szczegółowy opis części zamówienia znajduje się w załączniku do SIWZ nr 2.6; Część 7: Wyroby garmażeryjne - szczegółowy opis części zamówienia znajduje się w załączniku do SIWZ nr 2.7
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15000000-8

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach