Przetargi.pl
Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla Szkoły Podstawowej nr 141 im. Majora Henryka Sucharskiego w Warszawie – 2020 rok

Szkoła Podstawowa nr 141 im.Mjr.H.Sucharskiego ogłasza przetarg

  • Adres: 04-349 Warszawa, ul. Szaserów
  • Województwo: mazowieckie
  • Telefon/fax: tel. 0-22 6106772 , fax. 0-22 6106772
  • Data zamieszczenia: 2019-12-06
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Szkoła Podstawowa nr 141 im.Mjr.H.Sucharskiego
    ul. Szaserów 117
    04-349 Warszawa, woj. mazowieckie
    tel. 0-22 6106772, fax. 0-22 6106772
    REGON: 00000000000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: https://sp141warszawa.edupage.org/

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla Szkoły Podstawowej nr 141 im. Majora Henryka Sucharskiego w Warszawie – 2020 rok
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    dostawa artykułów żywnościowych dla Szkoły Podstawowej Nr 141 im. mjr. H. Sucharskiego - 2020 rok. Wykonanie zamówienia odbywać się będzie sukcesywnie od dn. 02 stycznia 2020 r. (w przypadku przedłużającej się procedury przetargowej - od daty zawarcia umowy) do 31 grudnia 2020 r., zgodnie z zawartą umową, na podstawie zamówień składanych przez Zamawiającego, za pośrednictwem faksu lub poczty elektronicznej. Szczegółowy opis i zakres przedmiotu zamówienia został opisany w Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia i w załącznikach 2.1-2.4do SIWZ. Przedmiot zamówienia podzielony został na 4 części. Część 1Produkty ogólnospożywcze i nabiał -szczegółowy opis części zamówienia znajduje się w załączniku do SIWZ nr 2.1; Część 2: Warzywa, owoce świeże oraz jaja konsumpcyjne -szczegółowy opis części zamówienia znajduje się w załączniku do SIWZ nr 2.2; Część 3: Ryby i mrożonki -szczegółowy opis części zamówienia znajduje się w załączniku do SIWZ nr 2.3; Część 4: Mięso i wędliny -szczegółowy opis części zamówienia znajduje się w załączniku do SIWZ nr 2.4;
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15000000-8
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Wykonawca spełni ten warunek, jeśli wykaże, że posiada decyzję właściwego organu Państwowej Inspekcji Sanitarnej zatwierdzającą zakład Wykonawcy w rozumieniu art. 62 ust. 1 pkt 2 ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz.U. 2019 poz. 1252, z późn. zm.)

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą:

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach