Przetargi.pl
Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla Szkoły Podstawowej im. Sprawiedliwych wśród Narodów Świata w Kamionkach w 2024r.

SZKOŁA PODSTAWOWA IM. SPRAWIEDLIWYCH WŚRÓD NARODÓW ŚWIATA W KAMIONKACH ogłasza przetarg

  • Adres: 62-023 Kamionki, ul. Mieczewska 36
  • Województwo: wielkopolskie
  • Telefon/fax: tel.
  • Data zamieszczenia: 2024-03-13
  • Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: SZKOŁA PODSTAWOWA IM. SPRAWIEDLIWYCH WŚRÓD NARODÓW ŚWIATA W KAMIONKACH
    ul. Mieczewska 36
    62-023 Kamionki, woj. wielkopolskie
    REGON: 361880903
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - jednostka samorządu terytorialnego

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla Szkoły Podstawowej im. Sprawiedliwych wśród Narodów Świata w Kamionkach w 2024r.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Część NR 1 ARTYKUŁY SPOŻYWCZE - przyprawy zapach świeży po otwarciu produktów, bez oznak spleśnienia, grudek, produkty gotowane sypkie, bez sklejania się, twarde, sprężyste, produkty z puszek bez pleśni , bez mętnej konsystencji. Fasola- nasiona nie powinny być zbutwiałe, spleśniałe.CZĘŚĆ NR 2 PRODUKTY MLECZNE świeżość, dobry smak po otwarciu produktów, niezbrylone sery naturalne, gęste jogurtyCzęść NR 3 MIĘSO WIEPRZOWE, WOŁOWE I DROBIOWE, WYROBY MIĘSNE, WĘDLINY Barwa mięsa świeżego powinna być bladoróżowa do czerwonej, soczyste, barwa, zapach, konsystencja, powierzchnia i przekrój mają świadczyć o świeżości produktu, wędliny konsystencja ścisła, barwa na przekroju jasno różowa, smak i zapach charakterystyczny dla mięsa peklowanego, parzonego i użytych przypraw, dopuszczalne pojedyncze skupiska galarety.Część NR 4 PIECZYWO, WYROBY PIEKARNICZE Świeże, niegumiaste miękkie chrupiąceCzęść NR 5 RYBY ŚWIEŻE, MROŻONE, WĘDZONE świeże, mrożone odpowiednio całe , zapach smak świeży, po odmrożeniu nie rozpadają się , bez glazury SHP.Część NR 6 PIEROGI, KLUSKI, NALEŚNIKI, GOTOWE WYROBY ŚWIEŻE świeże, nieposklejane, niepopękane,Część NR 7 GOTOWE PRODUKTY GASTRONOMICZNE ŚWIEŻE I MROŻONE świeże, nieposklejane , mrożone dania gotowe wysoką jakość wynikająca z używania do ich produkcji tylko naturalnych składników, wyrównany kształt, niepopękane,Część NR 8 OWOCE MROŻONE, WARZYWA MROŻONE bez uszkodzeń, odpowiednio mrożoneCzęść NR 9 OWOCE ŚWIEŻE, WARZYWA ŚWIEŻE, JAJA - owoce, warzywa, powinny być nie zwiędnięte, skorupka twarda, bez uszkodzeń zewnętrznych, owoce kulisto-stożkowate, dopuszcza nieregularne, intensywnie kolor, skóra gładka ,tłustawa, lśniąca, miąższ mają zielonkawobiały, soczysty. Warzywa korzenne- korzenie powinny być jędrne, nie popękane, nie sparciałe, bez uszkodzeń przez szkodniki, bez plam. Warzywa- klasy pierwszej, nie powinny być zaparzone, zamarznięte, zapleśniałe. Owoce, warzywa liściaste – bez plam, zdrowe, bez uszkodzeń. Ziemniaki-powinny być zdrowe, kształtne, suche, czyste bez ziemi, piasku, nieuszkodzone, jednolitej odmiany, kształt owalny, bez oznak zgniliznyJaja świeże, czyste, które nie mają uszkodzonej skorupki .jajka konsumpcyjne-kurze- zdezynfekowane z pomocą promieni ultrafioletowych
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15800000-6
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą:

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach