Przetargi.pl
Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych w celu realizacji żywienia zbiorowego dla uczestników form szkoleniowych , organizowanych na terenie Centrum Szkoleniowego w Sulejówku

Ośrodek Rozwoju Edukacji ogłasza przetarg

  • Adres: 00-478 Warszawa, Al. Ujazdowskie
  • Województwo: mazowieckie
  • Telefon/fax: tel. 22 345 37 00, , fax. 22 345 37 70
  • Data zamieszczenia: 2020-10-15
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Ośrodek Rozwoju Edukacji
    Al. Ujazdowskie 28
    00-478 Warszawa, woj. mazowieckie
    tel. 22 345 37 00, , fax. 22 345 37 70
    REGON: 14214358300000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: https://bip.ore.edu.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Edukacja

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych w celu realizacji żywienia zbiorowego dla uczestników form szkoleniowych , organizowanych na terenie Centrum Szkoleniowego w Sulejówku
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa artykułów spożywczych w celu realizacji żywienia zbiorowego dla uczestników form szkoleniowych, organizowanych na terenie Centrum Szkoleniowego w Sulejówku. 2. Zamówienia będą dokonywane sukcesywnie na podstawie przekazywanych zamówień częściowych, stosownie do potrzeb Zamawiającego. 3. Dostawy odbywać się będą transportem Wykonawcy. 4. Zamawiający zastrzega sobie prawo zmiany ilości poszczególnych towarów w zależności od swoich potrzeb, przy zachowaniu cen jednostkowych 5. Zamówienie podzielone jest na 7 części: Część nr 1 - art. spożywcze: konserwowe, sypkie, oleje, mrożonki, słodycze, Część nr 2 - art. spożywcze: warzywa i owoce, Część nr 3 - art. spożywcze: nabiał i jego przetwory, Część nr 4 - art. spożywcze: napoje, kawa, herbata, Część nr 5 - art. spożywcze: pieczywo, ciastka, ciasto, Część nr 6 - art. spożywcze pochodzenia zwierzęcego: mięso, ryby, przetwory mięsne i rybne, produkty garmażeryjne, Część nr 7 - art. spożywcze: jaja kurze. 6. Opis przedmiotu zamówienia został zawarty w załączniku nr 1 do SIWZ (Opis przedmiotu zamówienia) oraz w załączniku nr 2 do SIWZ (Wzór umowy).
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15800000-6
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Oferta złożona w postępowaniu o udzielenie niniejszego zamówienia musi zawierać następujące dokumenty: 1) wypełniony Formularz ofertowy – wzór określony został w Załączniku nr 3 do SIWZ; 2) wypełniony Formularz cenowy w zakresie części/pakietu na który jest składana oferta – wzór określony został w Załączniku nr 3a do SIWZ.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą:

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach