SZKOŁA PODSTAWOWA NR 10 Z ODDZIAŁAMI INTEGRACYJNYMI IM. OLIMPIJCZYKÓW POLSKICH W SUWAŁKACH ogłasza przetarg
- Adres: 16-400 Suwałki, ul. Jerzego Antoniewicza 5
- Województwo: podlaskie
- Telefon/fax: tel. 875677405
- Data zamieszczenia: 2022-12-14
- Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: SZKOŁA PODSTAWOWA NR 10 Z ODDZIAŁAMI INTEGRACYJNYMI IM. OLIMPIJCZYKÓW POLSKICH W SUWAŁKACH
ul. Jerzego Antoniewicza 5
16-400 Suwałki, woj. podlaskie
tel. 875677405
REGON: 001415217 - Adres strony internetowej zamawiającego: http://www.zs10suwalki.pl/
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych w 2023 roku na potrzeby Szkoły Podstawowej Nr 10 z Oddziałami Integracyjnymi im. Olimpijczyków Polskich w Suwałkach - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Część Nr 1 – oleje i tłuszcze2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia, poszczególnych części zamówienia zawiera Załącznik Nr 1 do SWZ – Formularz asortymentowo - cenowy.3. Szczegółowe wymagania dotyczące warunków realizacji przedmiotu zamówienia zawierają projektowane postanowienia umowy w sprawie zamówienia publicznego, które zostaną wprowadzone do treści tej umowy stanowiące Załącznik Nr 2 do SWZ.1. Część Nr 2 –nabiał2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia, poszczególnych części zamówienia zawiera Załącznik Nr 1 do SWZ – Formularz asortymentowo - cenowy.3. Szczegółowe wymagania dotyczące warunków realizacji przedmiotu zamówienia zawierają projektowane postanowienia umowy w sprawie zamówienia publicznego, które zostaną wprowadzone do treści tej umowy stanowiące Załącznik Nr 2 do SWZ.1. Część Nr 3 –jaja2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia, poszczególnych części zamówienia zawiera Załącznik Nr 1 do SWZ – Formularz asortymentowo - cenowy.3. Szczegółowe wymagania dotyczące warunków realizacji przedmiotu zamówienia zawierają projektowane postanowienia umowy w sprawie zamówienia publicznego, które zostaną wprowadzone do treści tej umowy stanowiące Załącznik Nr 2 do SWZ.1. Część Nr 4 – mrożonki i produkty przetworzone, soki2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia, poszczególnych części zamówienia zawiera Załącznik Nr 1 do SWZ – Formularz asortymentowo - cenowy.3. Szczegółowe wymagania dotyczące warunków realizacji przedmiotu zamówienia zawierają projektowane postanowienia umowy w sprawie zamówienia publicznego, które zostaną wprowadzone do treści tej umowy stanowiące Załącznik Nr 2 do SWZ.1. Część Nr 5 – ryby2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia, poszczególnych części zamówienia zawiera Załącznik Nr 1 do SWZ – Formularz asortymentowo - cenowy.3. Szczegółowe wymagania dotyczące warunków realizacji przedmiotu zamówienia zawierają projektowane postanowienia umowy w sprawie zamówienia publicznego, które zostaną wprowadzone do treści tej umowy stanowiące Załącznik Nr 2 do SWZ.1. Część Nr 6 – produkty suche2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia, poszczególnych części zamówienia zawiera Załącznik Nr 1 do SWZ – Formularz asortymentowo - cenowy.3. Szczegółowe wymagania dotyczące warunków realizacji przedmiotu zamówienia zawierają projektowane postanowienia umowy w sprawie zamówienia publicznego, które zostaną wprowadzone do treści tej umowy stanowiące Załącznik Nr 2 do SWZ.1. Część Nr 7 – produkty zbożowe, kasze2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia, poszczególnych części zamówienia zawiera Załącznik Nr 1 do SWZ – Formularz asortymentowo - cenowy.3. Szczegółowe wymagania dotyczące warunków realizacji przedmiotu zamówienia zawierają projektowane postanowienia umowy w sprawie zamówienia publicznego, które zostaną wprowadzone do treści tej umowy stanowiące Załącznik Nr 2 do SWZ.1. Część Nr 8 – pieczywo2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia, poszczególnych części zamówienia zawiera Załącznik Nr 1 do SWZ – Formularz asortymentowo - cenowy.3. Szczegółowe wymagania dotyczące warunków realizacji przedmiotu zamówienia zawierają projektowane postanowienia umowy w sprawie zamówienia publicznego, które zostaną wprowadzone do treści tej umowy stanowiące Załącznik Nr 2 do SWZ.1. Część Nr 9 – półprodukty2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia, poszczególnych części zamówienia zawiera Załącznik Nr 1 do SWZ – Formularz asortymentowo - cenowy.3. Szczegółowe wymagania dotyczące warunków realizacji przedmiotu zamówienia zawierają projektowane postanowienia umowy w sprawie zamówienia publicznego, które zostaną wprowadzone do treści tej umowy stanowiące Załącznik Nr 2 do SWZ.1. Część Nr 10 – mięso i wędliny2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia, poszczególnych części zamówienia zawiera Załącznik Nr 1 do SWZ – Formularz asortymentowo - cenowy.3. Szczegółowe wymagania dotyczące warunków realizacji przedmiotu zamówienia zawierają projektowane postanowienia umowy w sprawie zamówienia publicznego, które zostaną wprowadzone do treści tej umowy stanowiące Załącznik Nr 2 do SWZ.1. Część Nr 11 – owoce i warzywa2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia, poszczególnych części zamówienia zawiera Załącznik Nr 1 do SWZ – Formularz asortymentowo - cenowy.3. Szczegółowe wymagania dotyczące warunków realizacji przedmiotu zamówienia zawierają projektowane postanowienia umowy w sprawie zamówienia publicznego, które zostaną wprowadzone do treści tej umowy stanowiące Załącznik Nr 2 do SWZ. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15400000-2
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Tak
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 2 ustawy
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą: 2022-12-22
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych w 2024 roku na potrzeby Szkoły Podstawowej Nr 11 z Oddziałami Integracyjnymi im. gen. bryg. pil. Witolda Urbanowicza w Suwałkach
Dodano: 2024-01-04 - Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych w 2024 roku na potrzeby Szkoły Podstawowej Nr 10 z Oddziałami Integracyjnymi im. Olimpijczyków Polskich w Suwałkach
Dodano: 2024-01-03 - Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych dla Żłobka Miejskiego w Suwałkach
Dodano: 2023-12-31 - Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych w 2024 roku na potrzeby Szkoły Podstawowej Nr 11 z Oddziałami Integracyjnymi im. gen. bryg. pil. Witolda Urbanowicza w Suwałkach
Dodano: 2023-12-11 - Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych w 2024 roku na potrzeby Szkoły Podstawowej Nr 10 z Oddziałami Integracyjnymi im. Olimpijczyków Polskich w Suwałkach
Dodano: 2023-12-10 - Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych w 2023 roku na potrzeby Szkoły Podstawowej Nr 10 z Oddziałami Integracyjnymi im. Olimpijczyków Polskich w Suwałkach
Dodano: 2023-01-04 - Dostawa tłuszczy: margaryny,oleju roślinnego oraz smalcu do Zakładu Karnego w Czerwonym Borze
Dodano: 2020-05-28 - Dostawa tłuszczy:margaryny, oleju roślinnego oraz smalcu do Zakładu Karnego w Czerwonym Borze
Dodano: 2019-05-27 - Dostawy tłuszczy: margaryny, oleju roślinnego i smalcu do Zakładu Karnego w Czerwonym Borze przez okres 12 miesięcy
Dodano: 2018-04-30 - Dostawy tłuszczy: margaryny, oleju roślinnego i smalcu do Zakładu Karnego w Czerwonym Borze przez okres 12 miesięcy
Dodano: 2018-04-23