Przetargi.pl
Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych w 2023 roku na potrzeby Szkoły Podstawowej Nr 10 z Oddziałami Integracyjnymi im. Olimpijczyków Polskich w Suwałkach

SZKOŁA PODSTAWOWA NR 10 Z ODDZIAŁAMI INTEGRACYJNYMI IM. OLIMPIJCZYKÓW POLSKICH W SUWAŁKACH ogłasza przetarg

  • Adres: 16-400 Suwałki, ul. Jerzego Antoniewicza 5
  • Województwo: podlaskie
  • Telefon/fax: tel. 875677405
  • Data zamieszczenia: 2022-12-14
  • Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: SZKOŁA PODSTAWOWA NR 10 Z ODDZIAŁAMI INTEGRACYJNYMI IM. OLIMPIJCZYKÓW POLSKICH W SUWAŁKACH
    ul. Jerzego Antoniewicza 5
    16-400 Suwałki, woj. podlaskie
    tel. 875677405
    REGON: 001415217
  • Adres strony internetowej zamawiającego: http://www.zs10suwalki.pl/

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych w 2023 roku na potrzeby Szkoły Podstawowej Nr 10 z Oddziałami Integracyjnymi im. Olimpijczyków Polskich w Suwałkach
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Część Nr 1 – oleje i tłuszcze2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia, poszczególnych części zamówienia zawiera Załącznik Nr 1 do SWZ – Formularz asortymentowo - cenowy.3. Szczegółowe wymagania dotyczące warunków realizacji przedmiotu zamówienia zawierają projektowane postanowienia umowy w sprawie zamówienia publicznego, które zostaną wprowadzone do treści tej umowy stanowiące Załącznik Nr 2 do SWZ.1. Część Nr 2 –nabiał2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia, poszczególnych części zamówienia zawiera Załącznik Nr 1 do SWZ – Formularz asortymentowo - cenowy.3. Szczegółowe wymagania dotyczące warunków realizacji przedmiotu zamówienia zawierają projektowane postanowienia umowy w sprawie zamówienia publicznego, które zostaną wprowadzone do treści tej umowy stanowiące Załącznik Nr 2 do SWZ.1. Część Nr 3 –jaja2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia, poszczególnych części zamówienia zawiera Załącznik Nr 1 do SWZ – Formularz asortymentowo - cenowy.3. Szczegółowe wymagania dotyczące warunków realizacji przedmiotu zamówienia zawierają projektowane postanowienia umowy w sprawie zamówienia publicznego, które zostaną wprowadzone do treści tej umowy stanowiące Załącznik Nr 2 do SWZ.1. Część Nr 4 – mrożonki i produkty przetworzone, soki2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia, poszczególnych części zamówienia zawiera Załącznik Nr 1 do SWZ – Formularz asortymentowo - cenowy.3. Szczegółowe wymagania dotyczące warunków realizacji przedmiotu zamówienia zawierają projektowane postanowienia umowy w sprawie zamówienia publicznego, które zostaną wprowadzone do treści tej umowy stanowiące Załącznik Nr 2 do SWZ.1. Część Nr 5 – ryby2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia, poszczególnych części zamówienia zawiera Załącznik Nr 1 do SWZ – Formularz asortymentowo - cenowy.3. Szczegółowe wymagania dotyczące warunków realizacji przedmiotu zamówienia zawierają projektowane postanowienia umowy w sprawie zamówienia publicznego, które zostaną wprowadzone do treści tej umowy stanowiące Załącznik Nr 2 do SWZ.1. Część Nr 6 – produkty suche2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia, poszczególnych części zamówienia zawiera Załącznik Nr 1 do SWZ – Formularz asortymentowo - cenowy.3. Szczegółowe wymagania dotyczące warunków realizacji przedmiotu zamówienia zawierają projektowane postanowienia umowy w sprawie zamówienia publicznego, które zostaną wprowadzone do treści tej umowy stanowiące Załącznik Nr 2 do SWZ.1. Część Nr 7 – produkty zbożowe, kasze2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia, poszczególnych części zamówienia zawiera Załącznik Nr 1 do SWZ – Formularz asortymentowo - cenowy.3. Szczegółowe wymagania dotyczące warunków realizacji przedmiotu zamówienia zawierają projektowane postanowienia umowy w sprawie zamówienia publicznego, które zostaną wprowadzone do treści tej umowy stanowiące Załącznik Nr 2 do SWZ.1. Część Nr 8 – pieczywo2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia, poszczególnych części zamówienia zawiera Załącznik Nr 1 do SWZ – Formularz asortymentowo - cenowy.3. Szczegółowe wymagania dotyczące warunków realizacji przedmiotu zamówienia zawierają projektowane postanowienia umowy w sprawie zamówienia publicznego, które zostaną wprowadzone do treści tej umowy stanowiące Załącznik Nr 2 do SWZ.1. Część Nr 9 – półprodukty2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia, poszczególnych części zamówienia zawiera Załącznik Nr 1 do SWZ – Formularz asortymentowo - cenowy.3. Szczegółowe wymagania dotyczące warunków realizacji przedmiotu zamówienia zawierają projektowane postanowienia umowy w sprawie zamówienia publicznego, które zostaną wprowadzone do treści tej umowy stanowiące Załącznik Nr 2 do SWZ.1. Część Nr 10 – mięso i wędliny2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia, poszczególnych części zamówienia zawiera Załącznik Nr 1 do SWZ – Formularz asortymentowo - cenowy.3. Szczegółowe wymagania dotyczące warunków realizacji przedmiotu zamówienia zawierają projektowane postanowienia umowy w sprawie zamówienia publicznego, które zostaną wprowadzone do treści tej umowy stanowiące Załącznik Nr 2 do SWZ.1. Część Nr 11 – owoce i warzywa2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia, poszczególnych części zamówienia zawiera Załącznik Nr 1 do SWZ – Formularz asortymentowo - cenowy.3. Szczegółowe wymagania dotyczące warunków realizacji przedmiotu zamówienia zawierają projektowane postanowienia umowy w sprawie zamówienia publicznego, które zostaną wprowadzone do treści tej umowy stanowiące Załącznik Nr 2 do SWZ.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15400000-2
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 2 ustawy
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą: 2022-12-22

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach