Przetargi.pl
Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych na statek rybacki Baltica GDY-100.

Morski Instytut Rybacki - Państwowy Instytut Badawczy ogłasza przetarg

  • Adres: 81-332 Gdynia, ul. Kołłątaja
  • Województwo: pomorskie
  • Telefon/fax: tel. 58 7356100, 7356105, 7356108 , fax. 587 356 110
  • Data zamieszczenia: 2021-03-08
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Morski Instytut Rybacki - Państwowy Instytut Badawczy
    ul. Kołłątaja 1
    81-332 Gdynia, woj. pomorskie
    tel. 58 7356100, 7356105, 7356108, fax. 587 356 110
    REGON: 14473300000000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Państwowy Instytut Badawczy

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych na statek rybacki Baltica GDY-100.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów spożywczych na statek rybacki Baltica GDY-100. 2. Szczegółowy opis zamówienia zawiera Załącznik nr 2 do SIWZ – formularz rzeczowo - cenowy. Obowiązki Wykonawcy wynikające z realizacji zamówienia zostały określone we wzorze umowy – Załącznik nr 5 do SIWZ. 3. Ilości w poszczególnych pozycjach formularza rzeczowo - cenowego stanowią ilość szacunkową na okres 12 miesięcy (ok. 22 dostawy) i mogą ulec zmianie odpowiednio do bieżącego zapotrzebowania Zamawiającego w zależności od: 1) ilości dni pracy statku w morzu, 2) stawki żywieniowej przypadającej na jedną osobę na jeden dzień, 3) ilości osób biorących udział w rejsie. Zamawiający w związku z powyższym zastrzega sobie prawo do nie zrealizowania przedmiotu zamówienia w całości tj. w ilościach wskazanych w formularzu. W takim wypadku Wykonawcy nie będą przysługiwać wobec Zamawiającego roszczenia z tego tytułu. 4. Wszystkie artykuły spożywcze muszą spełniać wymagania wszystkich odpowiednich norm (PN, GMP, GHP lub systemu HACCAP) oraz przepisów prawnych obowiązujących na terenie RP i WE. 5. Wszystkie artykuły spożywcze muszą posiadać ważne terminy przydatności do spożycia oraz posiadać niezbędne dokumenty i atesty dopuszczające je do obrotu na terenie Polski. Na każde żądanie Zamawiającego, Wykonawca jest zobowiązany do okazania w stosunku do każdego produktu odpowiedniego certyfikatu zgodnie z Polską Normą lub normami europejskimi.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15000000-8
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą:

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach