Ośrodek Rozwoju Edukacji ogłasza przetarg
- Adres: 00-478 Warszawa, Al. Ujazdowskie 28
- Województwo: mazowieckie
- Telefon/fax: tel. 22 345 37 00 , fax. 22 345 37 70
- Data zamieszczenia: 2011-12-13
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Ośrodek Rozwoju Edukacji
Al. Ujazdowskie 28 28
00-478 Warszawa, woj. mazowieckie
tel. 22 345 37 00, fax. 22 345 37 70
REGON: 14214358300000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.ore.edu.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Oświata
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych na potrzeby Ośrodka Rozwoju Edukacji - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna, stosowna do potrzeb zamawiającego dostawa artykułów spożywczych na potrzeby Ośrodka Rozwoju Edukacji lokalizacja Sulejówek ul. Paderewskiego 77 i Warszawa Al. Ujazdowskie 28, transportem Wykonawcy lub Zamawiającego. Przedmiot zamówienia został podzielony na następujące części: Część 1 - mięso, ryby i przetwory mięsne i rybne Kod CPV : 15119000-5 mięso, 15131130-5 wędliny, 03311000-2 ryby; Część 2 - mleko i wyroby mleczarskie KOD CPV - 15500000-3 Część 3 - pieczywo i ciasto KOD CPV - 15811000-6 pieczywo, 15812200-5 ciasta Część 4 - warzywa i owoce KOD CPV - 15300000-1 owoce, warzywa i podobne produkty Część 5 - kawa, herbata, napoje KOD CPV - 15860000 - 4 - kawa, herbata i podobne produkty 15980000 - 1 - napoje bezalkoholowe Część 6 - różne art. spożywcze: konserwy, cukier, przyprawy, mrożonki, mączne. KOD CPV - 15800000-6 artykuły spożywcze 15831000-2 cukier 15851000-8 produkty mączne 15331170-9 warzywa mrożone 15870000-7 przyprawy i przyprawy korzenne Część 7 - jaja KOD CPV - 01242000-5 - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158310002
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.bip.ore.edu.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawy artykułów spożywczych
Dodano: 2016-05-17 - dostawa artykułów spożywczych
Dodano: 2013-05-20 - Dostawa artykułów spożywczych - cukier i makaron.
Dodano: 2012-01-12 - Dostawa artykułów spożywczych - cukier i makaron
Dodano: 2011-12-30 - Dostawa artykułów spożywczych - cukier, makaron, kleik ryżowy.
Dodano: 2011-06-30 - 220/07/10 Dostawy cukru i przypraw
Dodano: 2010-09-30 - Dostawa artykułów spozywczych do Zakładu Karnego w Żytkowicach
Dodano: 2009-05-13