Przetargi.pl
Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do stołówki szkolnej w Szkole Podstawowej im. św. Stanisława Kostki w Moszczenicy, pow. piotrkowski, woj. łódzkie.

Szkoła Podstawowa w Moszczenicy ogłasza przetarg

  • Adres: 97-310 Moszczenica, ul. Dworcowa 9
  • Województwo: łódzkie
  • Telefon/fax: tel. 44 616 95 00 , fax. 44 616 95 00
  • Data zamieszczenia: 2014-11-24
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Szkoła Podstawowa w Moszczenicy
    ul. Dworcowa 9 9
    97-310 Moszczenica, woj. łódzkie
    tel. 44 616 95 00, fax. 44 616 95 00
    REGON: 00116107600000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sp.moszczenica.eu
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do stołówki szkolnej w Szkole Podstawowej im. św. Stanisława Kostki w Moszczenicy, pow. piotrkowski, woj. łódzkie.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do stołówki szkolnej na potrzeby wyżywienia uczniów i dzieci w Szkole Podstawowej im. św. w Moszczenicy, Dworcowa 9, 97 - 310 Moszczenica. FORMULARZ OFERTOWY SZCZEGÓŁOWY ARTYKUŁY SPOŻYWCZE SUCHE , PRZYPRAWOWE I PRZETWORY OWOCOWO-WARZYWNE, PRODUKTY GARMAŻERYJNE Lp. Nazwa artykułu i gramatura opakowania Jednostka Ilość Proponowana gramatura Cena netto za jednostkę VAT % Wartość netto Wartość brutto 1 2 3 4 5 6 7 8 9 1 Cukier kryształ biały 1kg kg 260 2 Soki 430 ml szt. 100 3 Dżem owocowy niskosłodzony słoik o zawartości nie mniej niż 40% 280g szt. 240 4 Groch łupany 400 g kg 50 5 Groszek konserwowy puszka 400g szt. 30 6 Ogórek konserwowy w słoiku 870 ml szt. 210 7 Aromat waniliowy 10 ml. szt. 20 8 Cukier puder 0,4 kg szt. 50 9. Jajka kurze kl. A szt. 7000 10. Koncentrat pomidorowy 30% 215 g szt. 220 11. Kasza jęczmienna średnia 1kg kg 27 12. Barszcz czerwony w proszku Winiary 60 g kg 150 13. Proszek do pieczenia 30g szt. 20 14. Zupa grzybowa 48 g szt. 100 15. Cynamon 27g szt. 20 16. Cukier waniliowy 32 g szt. 35 17. Chrzan 290 g szt. 25 18. Mąka pszenna 1kg kg 450 19. Majeranek 10 g szt. 20 20. Przyprawa do zup płynna 200 g L 200 21. Majonez 600 g szt. 45 22. Olej spożywczy rzepakowy 1 l. szt. 350 23. Pieprz czarny mielony 20g-25g szt. 80 24. Ryż biały 1kg kg 125 25. Sól jodowana biała 1kg kg 120 26. Sos do spaghetti torebka 45-51 g szt. 60 27. Zupa barszcz biały Winiary 42-66 g szt. 50 28. Barszcz biały butelka 0,4l szt. 150 29. Fasola Jaś średnia 1 kg kg 130 30. Kostki rosołowe drobiowe 180g szt. 20 31. Kwasek cytrynowy 20g szt. 40 32. Przyprawa wieloskładnikowa warzywna sypka do potraw 200g szt. 180 33. Kasza manna 1 kg kg 90 34. Mąka ziemniaczana1 kg kg 10 35. Żurek w torebce Winiary 49 g szt. 70 36. Kisiel Winiary 77 g szt. 200 37. Zupa pieczarkowa Delekta 50 g szt. 100 38. Sos ciemny pieczeniowy Winiary 30 g kg 180 39. Makaron kolanko z falbanką 1 kg szt. 90 40. Makaron spaghetti 0,4 kg szt. 280 41. Makaron świderki 1kg kg 270 42. Wafelki Grześki 36 g szt. 2700 43. Czekolada Wedel lub równoważne 100 g szt. 1900 44. Makaron rurka Lubella 0,4 kg szt. 120 45. Makaron do rosołu Czaniec 0,5 kg szt. 85 46. Makaron muszelki Lubella 400 g szt. 160 47. Makaron zacierka Goliard 0,25 kg szt. 160 48. Sos do sałatek różne smaki Knorr 9 g szt. 100 49. Rodzynki 100 g szt. 25 50. Sos do potraw chińskich Łowicz 520 g szt. 60 51. Sos do spaghetti Łowicz - 520 g szt. 100 52. Pieprz ziarnisty 20 g szt. 20 53. Delikat do mięs Knorr 200 g szt. 60 54. Przyprawa Złocisty kurczak 40 g szt. 40 55. Koncentrat buraczany Pińczów 330 ml szt. 50 56. Kasz jęczmienna gruba 1 kg kg 100 57. Czosnek granulowany 20 g szt. 30 58. Fasola Jaś drobny 1 kg szt. 40 59. Marmolada wieloowocowa 0,55 kg szt. 6 60. Pierogi z serem 0,45 kg kg 150 61. Pierogi z mięsem 0,45 kg kg 110 62. Pierożki delikatesowe (uszka) 0,3 kg kg 60 63. Pierogi z kapustą i mięsem 0,45 kg kg 150 64. Kopytka 0,45 kg kg 180 66. Kluski leniwe 0,45 kg kg 120 67. Wafelki Góralki 50 g szt. 300 68. Wafelki Princessa 35 g (49 g) szt. 300 69. Koncentrat szczawiowy Łowicz 330 g szt. 50 70. Sos słodko-kwaśny Łowicz 520 g szt. 15 71. Płatki kukurydziane Lubella 500 g kg 4 72. Ziele angielskie Interjarek 15 g szt. 5 73. Galaretka (różne smaki) Delecta 75 g szt. 80 74. Budyń - różne smaki Delecta 64 g szt. 80 75. Liść laurowy Interjarek 8 g szt. 4 76. Sos myśliwski Winiary 30 g sł. 30 77. Makaron łazanki Lubella 500 g kg 20 NABIAŁ Lp. Nazwa artykułu i gramatura opakowania Jednostka Ilość Proponowana gramatura Cena netto za jednostkę VAT % Wartość netto Wartość brutto 1 2 3 4 5 6 7 8 9 1. Masło śmietankowe o zawartości nie mniej niż 67% 250g szt. 40 2. Mleko 2% 1L L 650 3. Śmietana 12% 400g Hej l 1350 4. Serek topiony o zawartości tłuszczu nie mniej niż 25% Hochland 100g kg 50 5. Twaróg biały półtłusty Czrnocin 1 kg kg 180 6. Ser żółty pełnotłusty Gouda 1kg lub równoważny kg 70 7. Serek Bakoma lub Bakuś 90 g szt. 1400 8. Serek Danone lub równoważny 140 g szt. 2000 9. Kefir 400 ml szt. 160 10. Margaryna Kasia 250 g szt. 130 11. Serek homogenizowany Kaśka 120 g szt. 1100 12. Jogurt Ale owoc 150 g szt. 2000 13. Jogurt Fantazja 122 g szt. 1400 14. Deser Satino Bakoma 170 g szt. 1100 15. Jogurt naturalny Czarnocin 370 g szt. 40 PIECZYWO Lp. Nazwa artykułu i gramatura opakowania Jednostka Ilość Proponowana gramatura Cena netto za jednostkę VAT % Wartość netto Wartość brutto 1 2 3 4 5 6 7 8 9 1. Bułka zwykła 100g szt. 450 2. Bułka tarta 1kg kg 140 3. Chleb krojony pszenno-żytni jasny 600g-900g szt. 500 4. Drożdże 100 g kg 30 WARZYWA i OWOCE Lp. Nazwa artykułu i gramatura opakowanie Jednostka Ilość Cena netto za jednostkę Stawka VAT % Wartość netto Wartość brutto 1 2 3 4 5 6 7 8 1 Ziemniaki jadalne typu kulinarnego (irga,bryza) kg 6000 2 Kapusta biała świeża kg 380 3 Marchew korzeń kg 620 4 Cebula biała korzeń kg 80 5 Pieczarki gat I kg 150 6 Rzodkiewka pęczek 50 7 Ogórek zielony świeży kg 200 8. Buraki czerwone świeże kg 400 9. Kapusta kwaszona kg 380 10. Jabłka gat I kg 1200 11. Kapusta pekińska świeża kg 140 12. Fasola czerwona konserwowa 400 g szt. 25 13. Seler korzeń kg 250 14. Pomidory świeże kg 45 15. Sałata zielona szt. 380 16. Kapusta czerwona świeża kg 120 17. Por szt. 250 18. Koper zielony świeży pęczek 40 19. Pietruszka korzeń kg 250 20. Kalafior szt. 140 21. Banany kg 500 22. Papryka świeża czerwona kg 15 23. Ogórek kiszony kg 350 24. Mandarynki kg 400 25. Pomarańcza kg 280 26. Kukurydza konserwowa 400 g szt. 45 27. Nektarynki kg 100 28. Gruszki kg 120 29. Czosnek główka szt. 10 30. Natka pietruszki pęczek 15 MROŻONKI i RYBY Lp. Nazwa artykułu i gramatura opakowania Jednostka Ilość Proponowana gramatura Cena netto za jednostkę Stawka VAT % Wartość netto Wartość brutto 1 2 3 4 5 6 7 8 9 1. Fasolka szparagowa 450g szt. 75 2. Kalafior 450 g szt. 120 3. Mieszanka jarzynowa 8-składnikowa 450g szt. 160 4. Marchew mrożona mini 450 g szt. 100 5. Mieszanka kompotowa o,45 kg szt. 250 6. Ryby(filet bez ości, bez glazury, bez skóry-morszczuk)kg kg 100 7. Brokuły 450 g szt. 65 8. Brukselka 450 g szt. 60 9. Truskawka mrożona o,45 kg szt. 150 10. Wiśnie mrożone 0,5 kg szt. 100 11. Filet z miruny z/s kg 150 12. Barszcz ukraiński 450 g szt. 100 13. Mieszanka chińska 450 g szt. 35 14. Marchew mrożona kostka 45o g szt. 25 15. Frytki 2,5 kg szt. 160 MIĘSO, PRZETWORY WIEPRZOWO-WOŁOWE . Lp. Nazwa artykułu i gramatura opakowania Jednostka Ilość Cena netto za jednostkę VAT % Wartość netto Wartość brutto 1 2 3 4 5 6 7 8 1 Boczek wędzony nieparzony kg 30 2 Kiełbasa wiejska cienka o zawartości mięsa nie mniej niż 60% kg 250 3 Karczek b/k wieprzowy kg 600 4 Żeberka kg 240 5 Mortadela kg 170 6 Mięso mielone kg 420 7 Antrykot kg 30 8. Smalec kg 80 9. Słonina surowa bez skóry kg 10 10. Boczek surowy kg 30 11. Schab z/k wieprzowy kg 650 12. Golonka kg 25 13. Wołowina b/k kg 180 produkty z wykluczeniem mięsa mechanicznie odkostnionego. MIĘSO DROBIOWE Lp. Nazwa artykułu i gramatura opakowania Jednostka Ilość Cena netto za jednostkę VAT % Wartość netto Wartość brutto 1 2 3 4 5 6 7 8 1. Filet z kurczaka surowy kg 260 2. Kurczak kg 200 3. Porcja rosołowa kurczaka ze skrzydłem kg 30 4. Udziec z kurczaka kg 480 5. Porcja rosołowa b/skrz. kg 180 6. Wątróbka drobiowa kg 150 7. Mięso mielone z drobiu kg 50 Informacje dodatkowe: 1.Wykonawca zobowiązuje się sukcesywnie dostarczać dla Zamawiającego artykuły spożywcze przedstawione w szczegółowych formularzach cenowych stanowiących załączniki nr od 1-7 od dnia podpisania niniejszej umowy do 31 grudnia 2015 roku 2. Realizacja dostaw odbywać się będzie od poniedziałku do piątku w godzinach: Zadanie 1 (artykuły spożywcze suche, przyprawowe i przetwory owocowo-warzywne) - 3 razy w tygodniu od godz. 7.00 do godz. 7.30 Zadanie 2 ( nabiał ) - codziennie od godz.6.30 do godz. 7.30 Zadanie 3 ( pieczywo ) - codziennie od godz.6.30 do godz. 7.30 Zadanie 4 ( warzywa i owoce ) - codziennie od godz.6.30 do godz. 7.30 Zadanie 5 ( mrożonki i ryby ) - 2 razy w tygodniu od godz. 6.30 do godz. 7.30 Zadanie 6 ( mięso, przetwory wieprzowo- wołowe i drobiowe ) - codziennie od godz. 7.00 do godz. 7.30 Zadanie 7 ( mięso drobiowe ) - 1 raz w tygodniu od godz. 7.00 do godz. 7.30 z tolerancją + 30 minut dnia następnego od przekazania zamówienia w formie pisemnej, elektronicznie, faksem lub po telefonicznym uzgodnieniu. 3. Towar będzie dowożony przez Wykonawcę własnym transportem, na jego koszt, w odpowiednich opakowaniach zapewniających właściwe zabezpieczenie przewożonych artykułów wraz z jego rozładunkiem do magazynu Zamawiającego. 4. Każdorazowa dostawa musi być zgodna pod względem jakościowym i ilościowym z bieżącym zamówieniem Zamawiającego, potwierdzona i odebrana przez upoważnionego przedstawiciela Zamawiającego tj: intendenta lub osobę pisemne upoważnioną przez Dyrektora placówki. 5. Wykonawca przy każdej dostawie zobowiązany jest do dołączenia dokumentu magazynowego (dowodu dostawy lub dokumentu WZ) z wyszczególnieniem produktów i ich ilości oraz faktury VAT . 6. Za datę wykonania poszczególnej dostawy, uważa się datę przyjęcia zamówionych artykułów bez zastrzeżeń . 7. Zamawiający zastrzega sobie możliwość zmniejszenia lub zwiększenia ilości artykułów w stosunku do ilości określonych w szczegółowym formularzu cenowym stanowiącym załącznik do oferty nr 1,2,3,4,5,6 i 7 bądź rezygnacji z niektórych artykułów w zależności od liczby żywionych osób i jadłospisów obowiązujących u Zamawiającego w okresie obowiązywania umowy. Nie może to stanowić podstawy do wnoszenia przez Wykonawcę jakichkolwiek roszczeń. 8. Zamawiającemu będzie przysługiwać prawo składania reklamacji dotyczących ilości i jakości dostarczanych artykułów z żądaniem ich wymiany lub uzupełnienia. 9. Wykonawca dokona uzupełnienia lub wymiany towaru w ciągu jednej godziny na towar wolny od wad. Zamawiający nie odpowiada za straty poniesione przez Wykonawcę z tego tytułu. 10. Wykonawca zobowiązuje się do dostarczenia artykułów spożywczych, towarów w pierwszej jakości, odpowiadających aktualnym normom jakościowym. Kod CPV 03221000-6, 03222300-6, 15811000-6, 15331170-9, 03142500-3, 15800000-6, - 15100000-9, 15500000-3, 15889600-5.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 032210006
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sp.moszczenica.eu
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach