Przetargi.pl
Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych dla Żłobka Miejskiego w Suwałkach - dostawa ryb

ŻŁOBEK MIEJSKI W SUWAŁKACH ogłasza przetarg

  • Adres: 16-400 Suwałki, ul. Kamedulska 3
  • Województwo: podlaskie
  • Telefon/fax: tel.
  • Data zamieszczenia: 2024-06-09
  • Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: ŻŁOBEK MIEJSKI W SUWAŁKACH
    ul. Kamedulska 3
    16-400 Suwałki, woj. podlaskie
    REGON: 200549553
  • Adres strony internetowej zamawiającego: http://zlobekmiejski.suwalki.pl/

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych dla Żłobka Miejskiego w Suwałkach - dostawa ryb
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Przedmiotem zamówienia jest: Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych dla Żłobka Miejskiego w Suwałkach – dostawa ryb, w asortymencie, ilości i o wymaganiach określonych w Załączniku Nr 4 do SWZ – Opis przedmiotu zamówienia.2. Zamawiający wymaga, aby Wykonawca udzielił gwarancji jakości na dostarczony przedmiot zamówienia. Poprzez ”gwarancję jakości” uznaje się, że termin przydatności do spożycia artykułów dostarczanych do placówki Zamawiającego będzie wynosić co najmniej: 90 dni od daty każdej dostawy.3. Szczegółowy opis i wielkość określony został w załączniku Nr 4 do SWZ. 4. W ramach niniejszej umowy Wykonawca zobowiązuje się do dostarczania towaru na adres: Żłobek Miejski w Suwałkach, ul. Gen. Wł. Andersa 10, 16 – 400 Suwałki – do magazynu lub bloku żywieniowego wraz z ich rozładowaniem na własny koszt, środkiem transportu przystosowanym do przewozu danego towaru zgodnie z obowiązującymi przepisami w tym zakresie. Wykonawca gwarantuje dobrą jakość dostarczanego towaru i oświadcza, że dostawy odpowiadają normom sanitarnym i higienicznym przewidzianym dla żywności na terenie Rzeczypospolitej Polskiej (w szczególności pod kątem stosowania przez wykonawcę zasad systemu HACCP).5. Szczegółowe wymagania dotyczące warunków realizacji przedmiotu zamówienia zawierają projektowane postanowienia umowy w sprawie zamówienia publicznego, które zostaną wprowadzone do treści tej umowy stanowiące Załącznik Nr 2 do SWZ.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15220000-6
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą: 2024-06-17

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach